Jump to content

stompa

Arsenal Norway
 • Content Count

  2,730
 • Joined

 • Last visited

About stompa

 • Rank
  Assistant Manager
 • Birthday 02/24/1983

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  Sauda/Bergen
 1. Snakk om kremmarhus! Deilig å vinne og ha så bra kontroll! Helt fantastisk.
 2. Synest synd på Chamach eg. Han får jo aldri muligheten lengre. Jeg liker type og spilleren, skulle gjerne ha sett han hadde fått flere muligheter, vertfall som kamper som dette.
 3. Trur bare at det er deg jeg synest han virker treig, og blir ofte løpt opp. Men utenom har han vert helt super
 4. Vi har mistet to spillere i verdensklasse forran denne sesongen, og det er mye som tyder på at disse pengene ikke er frigitt til nye spillerkjøp (les: Winterburn). Selv om dette har vi klart og kvalifisert oss til sluttspillet til CL og er per dags dato på en 4. plass etter en forferdelig start. Så at du da vil ha Wenger sitt hode på et fat etter en kamp borte mot Milan som er et av dem beste lagene i Europa, virker for meg noe rart! For all del vi har spilt elendig i kveld, og vi er nok ute av CL.
 5. Skal Wenger gå av fordi vi spiller en dårlig kamp og ikke har marginene med oss på San Siro!? Du mener vel også at Mancini og Sur Alex skulle gått av på dagen siden dem ikke klarte og kvalifisere seg til sluttspillet som vi er i!?
 6. For en avsluttning i en perfekt kamp.
 7. Detta er kos! Lenge siden jeg har kost meg så masse. The Ox er helt vannvittig på siden der, minner meg litt om C.Ronaldo i starten på sin man u karriere. Et utrulig driv og bare glir unna motstanderene. Også putter han også. Håper Walcott også får seg et mål før dommaren blåser av, hadde hjelpt på selvtilitten. Også et stort pluss til Coquelin som har vert opp og ned på høyre hele kampen, itilleg har han drad av en spiller på spiller. GLEDE!
 8. Fabianski burde vert ute i feltet og plukket innlegget på 0-1 målet. Det var en daleball inne i 5 metern. På mål nummer to gjorde han en glitrende redning. Men trur kanskje en virkelig klassekeeper hadde slått den til corner. For all del ikke noen store keepertabber, men heller ikke helt på øverste nivå.
 9. Enig ikke noe å snakke om. Bortsatt fra og ha vert sikker på dem to straffene. Deilig med seier. Og til deg som sa i pausen at du gledet deg til andre omgang og at vi hadde hatt uflaks, jeg er glad du fikk rett!
 10. RvP kåret til banens beste av ESPN. har puttet to på straffer, men ellers ikke skapt masse. Synest Song har spilt bra, ilag med Koscielny som virkelig tok tak i starten av andre.
 11. Blir presset tilbake nå. Nå kunne vi satt innpå Sagna. Og Henry
 12. Roer litt ned ja, men har fremdeles spillet og skaper sjangser. Synest der er fornuftig nå. Kan ikke sende Vermaelen og Koscielny i angrep hele tiden. Ville heller hatt av Ramsey enn Mozart.
 13. Satt og tenkte på det samme! Han har en fantastisk passningsfot, og er kreativ. Men det havne som regel i skyggen siden han er en slik bauta bakerst! Song er i mine øyne en av våre viktigeste spillere. Og en av dem beste DM i verden. Har gått forbi Essien også nå, siden han hele tiden er skadet.
 14. Detta er rått!!! In Wenger we trust Men makan til hodeløse taklinger fra Villa! Bare å forsette nå, ikke se oss tilbake.
×
×
 • Create New...