Jump to content

Gunners68

Arsenal Norway
  • Posts

    4,913
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Gunners68

  1. Sist sesong mistet vi for mange poeng i april måned og dermed røyk titelen for oss. Nå har vi 2 kamper igjen og ingenting er avgjort. Arteta har gjort en god jobb med å få oss ditt vi er nå.

    City er sterke dessverre og ror det vel i land. Vi får ikke hjelp av Spurs , med mindre de kan få plass i CL.

    I lange tider har vi fått lite hjelp av VAR.  Spillerne våre blir sparket ned uten at noe skjer. Angrepet på Saka i 1 omgang i går er direkte rødt. Banditten fikk ikke gult en gang. 

    Men , det var to situasjoner i går hvor vi fikk VAR bonus for alt det var verdt. Straffen var den billigste straffen jeg har sett vi har fått. Annuleringen av målet til Bournemouth også. 

    Full honnør til hele laget for innsatsen i går. 

    Håper Arteta tar tak i skuespiller karrieren til Havertz og stopper den. Det har vært flere filminger fra han i senere tid. Slutt med det tullet Havertz. 

  2. 2 minutes ago, Marius- said:

    Vi setter iallfall press, men som innledningsvis; jeg tror city går rent nå. 

    Tipper 4 -5 - 0 seier til City mot Wolves. Tippet at Pool skulle slå Palace med samme siffere på Anfield for noen uker siden. Jeg bommet da og jeg bommer gjerne i kveld også 😁

  3. 3 minutes ago, Simbad said:

    Jepp. Og det er ikke angrepsspiller som har ansvaret med å unngå kontakt i en slik situasjon. Det er Travers som kommer ut klønete og bommer totalt på ballen. Da er det han sitt ansvar å prøve å unngå kontakt. 

    Og kontakten var av en sort hvor vi kaller det for super billig straffe. 

×
×
  • Create New...