Jump to content

Gunners68

Arsenal Norway
  • Posts

    4,859
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Gunners68

  1. Forest er desperate for å få poeng og de har 2 cup finaler igjen på hjemmebane. Håper tæl og innsatsvilje kan gjøre det surt for City på søndag. Forest vil forhåpentligvis gi City mer kamp enn Brighton gjorde i kveld.
  2. Både spillere og managere trenger en ferie på balløya. Det er ikke mange uker siden de snakket om Klopp og 4 pokaler. Nå blir det antagelig bare ligacup trofeet. Når Klopp kommer bakpå så er han til tider jævlig ufin med alt og alle. Guardiola skulle kopiere fjorårets sesong. De kan ta the double - kanskje. Der holder det med FA cupen 😁 United og Ten Hag er jo en tragedie. Han får vel sparken - dessverre 😁 De jobber under et forferdelig press hele gjengen, og derfor går det galt avgårde med de på pressekonferanser også. De får gjøre som Arteta. Ta alt ut på sidelinjen og oppføre seg ovenfor media etter kampen.
  3. Vi sender en liten takk til Everton for de 3 poengene.
  4. Velfortjent seier , som kunne vært mye større 😁. Du vet det går bra med Arsenal, når vi er " misfornøyd " med 5 - 0 over Chelsea 😁 Flere spillere som stod frem i kveld. Dette ser meget lyst ut nå og vi har tatt våre 6 poeng før City skal spille torsdag. Vi har iallefall fått rett inngang mot Spurs kampen.
  5. Gabriel og Tomi har en tendens til å havne på svømmetur.
  6. Rart ikke VAR gikk inn å ødela for oss med et frispark mot Gabriel i forkant av scoringen. Det hadde vært typisk VAR.
  7. Fy faen for en pasning og en scoring.
  8. Vi må kunne klare å drepe denne kampen. Presise pasninger må vi bli bedre på. Vi kan ikke la dette Chelsea laget ødelegge for oss.
  9. Kuken fikk velfortjent, men sent gult kort. Får snart rødt 😁
  10. Bare tids spørsmål før vi slipper inn et mål.
  11. Hva gjør dommeren men den der tro ?
  12. Nå må vi få satt inn et mål. Chelsea kan kødde dette til for oss snart.
  13. Chelsea er ikke langt unna en redusering.
  14. Tenk om vi hadde vært litt mer presise med pasningene våre.
  15. Timber har scoret 😁
  16. Blir en spennende innspurt med tanke på om City og Pool vil avgi poeng. Vi har 5 kamper igjen. Spurs , Chelsea og United er noen av de. Vi skal ikke så veldig mange år tilbake før det omtrent var ensbetydende med 3 tap. Det har skjedd mye i laget siden de tidene. Føler i dag at jeg ikke frykter de 3 lagene. Jeg er mest bekymret for bredden i egen stall. Vi har slitne spillere. Arteta slipper ikke til mange av de vi har på benken. Det betyr stor belastning på kjernen i laget. Saka våknet litt til liv i 2 omgang i går. Ellers syntes jeg han sliter for tiden. Det er flere andre som ikke har formen inne også. Skal vi ta neste steg så må det skje noe med stallen i sommer. På flere plasser trenger vi klasse spillere. Ellers så ble jeg nok en gang imponert over løpsstyrken og innsats viljen til Rice . Kjøper du en spiller fra øverste hylle, så får du veldig ofte igjen for det . Klasse. Rolls Rice 😁 Vi vant igjen på bortebane, forsvaret holdt tett , og vi er igjen på toppen av tabellen 😁
  17. Velfortjent borteseier. Var nervøs i lange perioder for at Wolves skulle utligne , for jeg tror vi ville fått problemer da. Denne seieren betyr ro i forhold til inngangen mot Chelsea. Seier der så er vi med. Håper City får slite kamp borte mot Brighton.
  18. Fy faen den trengte vi og Martin 😁
  19. Vi taper dueller nå dessverre.
  20. Snart på tide at Paul see fucking nothing Tierney gir noen velfortjente kort til Wolves.
×
×
  • Create New...