Jump to content

onlyteo

Arsenal Norway
  • Posts

    60
  • Joined

  • Last visited

About onlyteo

  • Birthday 07/04/1975

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Oslo

onlyteo's Achievements

Prøvespiller

Prøvespiller (2/9)

  1. onlyteo

    Barcelona

    Uten å tenke på dems ufine måte å takle Cesc-historien på. Hva i hekk skjedde med Barca keeperen i forrige kampen? Hvor mange keepere har folk her inne hørt om som plystrer på backene sine? Og at Pep forsvarer han er jo bare toppen av galskapen. Han nekter å ta Ståle i handa etter kampen fordi han mener han urettmessig beskylder keeperen for å drive med råttent spill?!?? Hva pokker slags karatespark var det Valdes utøvde mot N'Doye? Og hva med Alves sitt sparke mot Wendt? Når de ikke får til å spille sitt fine spill, tyr de så til ufine og skitne metoder? Hjerte mitt går ut til videoen Cesc la ut på sin Twitter i går: "Very emotional video. Thank to all for you faith, we lose together, we win together. we´ll do it. http://www.youtube.com/watch?v=SorPhiHgSOI"
  2. UEFA har en eller annen merkelig regel om at man i ettertid ikke kan øke straffen med hjelp av videodømming. Detter er også FA tvunget til å etterfølge. Men det skal også nevnes at det i engelske fotballkretser virker som det eksisterer en merkelig subkultur som ikke ser forskjellen på hard fysisk, sund og spennende forsvarsspill og de hodeløse og ødeleggende taklingene som noen spillere utøver Om noen kritisere hodeløse taklinger er de straks ute å fornekter det i media, at det vil føre til for fintfølende fotball. Er det noe AW har sagt er det jo at han elsker det fysiske aspektet til engelsk fotball, men at rugby taklinger må få strengere straff. Problemet med tabloid formatet er denne sort/hvit-fargingen av diskusjoner, noe dette forumet også sliter med til tider.
  3. onlyteo

    Aaron Ramsey

    Synes alltid at Eduardo var en god team player, men at han hadde en tendens til å være for uskarp foran kassa, spesielt etter skaden. Virket som han trakk seg litt om det var motspillere i tett markering. Synes at det var synd at han dro på grunn av hans meget sympatiske person, men det var helt rett for å gi plass til nye mer effektive spisser. Det gir f.eks. plass til Vela som jeg mener har et stort potensiale om han blir gitt flere sjanser. Håper virkelig Ramsey kommer sterkt tilbake etter skaden, for han tror jeg kommer til å bli svært viktig for oss, spesielt etter at Cesc har forlatt klubben. Aaron virker som en naturlig spill arkitekt, lignende Cesc sin rolle når han spiller defensivt, mens Jack passer bedre i en framtrukket midtbanerolle, som Cesc noen gang spiller når han har Song og Samir/Diaby/Denilson/Tomas bak seg (Mens jeg skriver dette går det igjen opp for meg for en rå tropp vi egentlig har når alle er i toppform (pokkers skader!!!)).
  4. Skjønner bare ikke hvor Barca skal få plass til alle spillerne sine. Hvis Cesc også drar neste sesong hvem skal da ut? Skal de bygge 2 lag?
  5. Det er deilig å både kunne være stolt av fotballen vi spiller og den sunne modellen og styresettet i klubben.
  6. onlyteo

    Useriøse rykter

    --> QUOTE(Stefan B @ Jul 29 2010, 04:03 PM) 202462[/snapback] Nå skal det nevnes at Annan er en defensiv midtbanespiller. Og her er det kun Song som har vist at han duger på et høyt nivå. Hvis jeg kunne valgt mellom Annan og Denilson som backup for Song ville jeg mye heller hatt Annan. Synes Frimpong ser lovende ut i den rollen, samt at Nordtveit også kan brukes.
  7. onlyteo

    Useriøse rykter

    Liker det dårlig om dette ryktet stemmer, altså at vi er på jakt etter han. Synes Annan er en usympatisk spiller som ofte går inn for å skade motspillere. Vil være dårlig for lagmoralen!
  8. Kansas City Wizards scoret først. De fikk så en mann utvist og straffe imot som Berbatov scoret på. Deretter scoret Wizards en gang til i andre omgang med en mann mindre. Men det skal sies at Evans var eneste førstelagsspiller i forsvaret, men likevel
  9. onlyteo

    Thierry Henry

    Kan også streames for de som vil det
  10. onlyteo

    Thierry Henry

    City og AdebaHor ligger under mot New York Red Bulls og Thierry. Både Arsenal/Henry supportere og Spurs supporter buer hver gang Ade har ballen
  11. Veldig godt sagt! Deilig spill, flotte mål og å vinne kamper jevnt er jo hele grunnen til at man ser fotball. Pokaler er kun en fin bonus man får for en god sesong, og som man kan bruke til å mobbe Tottenhamvennene sine
  12. Nettavisen er vel generelt ikke kjent for banebrytende og prisvinnende journalistikk. Men du har kanskje noe i det med anti-Arsenal stoff. Har vel knapt vært noen som har skrevet mer piss om Cesc saken enn dem. Når de bruker kilder som goal.com, Sun og News of the World blir det bare dumt. Det toppet seg når de brukte en Kenyansk avis som kilde for sin rykteflom. Da måtte jeg bare skrive en liten epost til journalisten.
  13. onlyteo

    Thierry Henry

    Titi er vel en av de mere sympatiske fotballspillerne jeg kjenner til. Han elsker klubben or er usedvanlig lojal selv etter å ha bytte til Barca. Var stadig å se på tribunen etter overgangen. Og når det gjelder spilleforståelse og respekt fra andre spillere er han vel i en særklasse. Han kan bli en viktig brikke for klubben.
  14. Enig med deg. Men er selvfølgelig ikke så sorthvit som bare det ene eller det andre. Dyktig på hode både i angrep og i forsvar, de gangene han klarte å plassere seg riktig. Han hadde et godt samarbeid med Vermaelen i starten av forrige sesong. Men han har litt av samme problemet som Adebayor når det gjelder klubblojalitet, setter seg selv litt for mye foran alt. Kommer ikke til å savne han. Touré var et lite slag, men ikke Gallas.
×
×
  • Create New...