Jump to content

Skolten

Arsenal Norway
  • Posts

    79
  • Joined

  • Last visited

About Skolten

  • Birthday 12/16/1980

Contact Methods

  • MSN
    usp_snakeeye@hotmail.com
  • Skype
    svein.skolt

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Jessheim, Norge

Skolten's Achievements

Prøvespiller

Prøvespiller (2/9)

  1. Skolten

    Mesut Özil

    Han er i troppen, om han starter får vi vel vite 1 time før avspark.
  2. Skolten

    Mesut Özil

    Özil drakta jeg bestilte fra Arsenal.com gikk forøvrig gjennom tollen som "gift". Spurte aldri om dette!
  3. Skolten

    Serge Gnabry

    Er ikke Eisfeld Homegrown?
  4. Skolten

    Mesut Özil

    Mourinho sier han sa nei til en demba ba overgang til Arsenal fordi Özil gør Arsenal til en direkte konkurent for Chelsea. Koser meg med all kritikken fra Real Spillere og andre som mener vi har signert kansje verdens beste 10r. Må si meg helt enig! Fikk epost at Özil drakta er sendt fra Arsenal shoppen i dag!
  5. Skolten

    Useriøse rykter

    Skikkelig useriøst, men hadde ikke sagt nei takk! http://www.givemesport.com/356182-fernando-torres-is-surprise-arsenal-target
  6. Skolten

    Thierry Henry

    Nok et klasse mål av Henry i natt! Han putta forøvrig også 1-0 målet. http://youtu.be/XFLUY-vW6IY Edit: Fint om en mod kan embedde videoen, prøvde med de fleste kombinasjoner jeg bruker på andre forumer. [youtube][/youtube] eller [media=youtube]XFLUY-vW6IY[/media] osv
  7. Skolten

    Useriøse rykter

    Dette er vel tidenes mest useriøse rykte, men Marca rapporterer at Arsenal vil kjøpe tilbake Fabregas... http://www.caughtoffside.com/2012/08/30/barcelona-midfielder-cesc-fabregas-linked-with-surprise-arsenal-return/?
  8. Skolten

    Useriøse rykter

    Ifølge Arseblog har Arsenal lagt inn et bud på Malagas Santi Cazorla, det spekuleres i at han er Walcotts erstatning.
  9. Når vi snakker om talent i verdensklasse så ønsker jeg meg Neymar, kansje litt urealistisk. Men at kansje verdens største spiss talent fortsatt spiller i hjemlandet Brasil betyr at han er up for grabs! Kunne vært den stjernesigneringen vi nå sårt trenger
  10. Jeg tror Arsene Wenger vil gjøre enhver spiller bedre, han er utrolig dyktig på å utvikle, og se forbedringspotensialet og få det ut. Jeg tror fortsatt at vi kan handle klassespillere og gjøre de til enda bedre spillere. Problemet er at vi handler middelmådige spillere og utvikler de til gode spillere. Vi må rett og slett sikte høyere. Arsene Wenger er i mine øyne fortsatt rett mann for jobben, jeg tror vi kan se forbedringer med Steve Bould ved hans side. Men det jeg ser er at spillere og støtteapperat har en kansje for stor respekt for Wenger. Det er ingen som tør si imot han. Det er et problem, det må være mulig å kommunisere med sjefen når man jobber sammen.
  11. En artikkel fra arsenaltruth.squarespace.com i dag
  12. Skolten

    Useriøse rykter

    Hugo Lloris blir linket i dag i flere medier, uten at Daily Star og soccernews.com akkurat er de mest politlige kildene. Spennende med en utfordrer til vår polakk.
  13. 4-0 arshavin (Litt etterlengtet selvtillit for den lille russeren) Edit: Sorry for dobbeltpost, får ikke sletta posten desverre.
  14. Gleder meg til å se om Calvani kan herje med Chelsea i dag, står helt på toppen av min ønskeliste. En av verdens mest undervurdete spisser!
×
×
  • Create New...