Jump to content

Parsifal

Arsenal Norway
  • Posts

    200
  • Joined

  • Last visited

About Parsifal

  • Birthday 03/21/1980

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.helplink.no

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Oslo
  • Interests
    Arsenal, klassisk musikk, stå på slalåmski, spille sjakk.

Parsifal's Achievements

Juniorspiller

Juniorspiller (3/9)

  1. Parsifal

    Mesut Özil

    Bale er selvsagt ikke bedre enn Özil. Derfor er det å sette en dobbel pris på ham latterlig. Likevel tror jeg at Madrid gjør dette av psykologiske og kommersielle årsaker. Det sender signaler til de andre spillerne, fansen og verden forøvrig at de har muskler og intensjoner til å være med i verdenstoppen. I tillegg vil en ny profilsignering være inntektsbringende i form av rekruttering av nye fans, draktsalg, osv. For eksempel så vi jo alle det spektakulære presentasjonsshowet (som vi heldigvis slipper i PL) Madrid gav ham igår. Hele verdens øyne var rettet mot Real Madrid i 2 timer. Det har betydelig kommersiell verdi. Alt i alt får de fotballmessig ikke økt kvalitet ved å bytte Özil med Bale, men kommer i sum kanskje godt ut av det.
  2. Hadet Yanks Hadet Ivan den grusomme Hadet Wenger
  3. 100% bak Wenger foran denne sesongen. Han har styrket laget skikkelig denne sommeren og vi kommer antagelig til å hente inn minst 1 til nå etter at Rat van Persie dro.
  4. Beklager å si det, men jeg godter meg over alle som stikker fra Arsenal for å vinne pokaler og ender opp tomhendt. Dette gjelder også Fabregas denne sesongen. Måtte han gå i rekken Hleb, Flamini og alle de andre som endte med halen mellom beina.
  5. Lykke til videre, Cesc. Blir komisk å se deg gå i rekken Overmars, Petit, Hleb og de andre floppene i din kjære Barcelona.
  6. Schwarzer blir 38 (tretti-åtte) år i oktober. Jeg håper virkelig at Wenger henter noen andre enn ham.
  7. Parsifal

    Useriøse rykter

    Haha, av alle useriøse rykter må vel denne være en sterk kandidat til å ta kaka: http://www.dailystar.co.uk/football/view/1...nt-Bojan-Krkic/ Arsenal er visstnok interessert i å kjøpe Bojan Krkic til 8 mill pund. LOL! Dailystar er helt utrolig...
  8. Jeg liker personligheten til Senderos (ikke det at jeg kjenner han personlig hehe). Derfor håper jeg at han kan bli bra for oss framover.
  9. Er det veldig mange radikalt andre måter å tolke kommentarer som "Fordi han er dårlig..?!" på? Eller er det Wenger som har lang tradisjon med å benke spillere som er gode? Her må ditt lys skinne enda sterkere...
  10. Ja, særlig dere...Touré er nok feilen med Arsenal ja! Hvis noen i forsvaret skal byttes ut, er det vel Sagna som bare er skyggen av hva han var ifjor. Og hva med alle de brølerne til Clichy? Få tilbake Touré på banen sier jeg bare. Han er en av de få i stallen som representerer stabilitet og rutine akkurat nå...
  11. Hvorfor blir Touré benket for tiden? Han har ikke vært skadet på lenge..
×
×
  • Create New...