Jump to content

Ulfagrafr

Arsenal Norway
 • Content count

  1,505
 • Joined

 • Last visited

About Ulfagrafr

 • Rank
  Trener
 • Birthday May 13

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Ulfagrafr

  Forslag til forbedringer

  Merker ikke noe spezielt
 2. Ulfagrafr

  2018.12.08 Huddersfield Town (H)

  Hva skjer med avslutningsteknikken til Lacazette? Fyren sklir jo som på et bananskall helt åpen på 10 meter. Sklei jo også på målet mot Spurs og jeg sitter med et inntrykk at han har sklidd flere ganger tidligere uten at jeg husker noe konkret. Frustrerende å se til tider.
 3. Ulfagrafr

  2018.12.16 Southampton (B)

  Tror det kan bli litt risky med tre bak med en rusten Koscielny. En liten justering på det første laget ditt, switch Koscielny med Kolasinac og hiv innpå Maitland Niles på venstreback. Det skal vi klare å demme opp mot det Soton har å by på.
 4. Ulfagrafr

  2018.12.02 Tottenham Hotspur (H)

  Torreira den lille warrior
 5. Ulfagrafr

  Granit Xhaka

  Det som irriterer meg med Xhaka og som jeg mener er grunnen til at han koster mer enn han smaker er gjentagende balltap og stygge tversovere som enten medfører mål i mot eller at laget kommer i skikkelig ubalanse og medfører sjanser i mot. Legger du til slappe returløp og markering blir det ikke bedre. Grunnen til at det gjerne blir mer ramaskrik er nettopp fordi det er så gjentagende og graverende. Siden du nevner Monreall irriterer visse deler av spillet hans meg også, spesielt at han taper omtrent hver eneste hodeduell slått på lengste stolpe. Det har litt med fysiske begrensninger å gjøre, samt noe mangelfull dyktighet, men det er ikke på samme måte unødvendige feil som Xhaka ofte gjør på vår egen banehalvdel. At han har spilt seg noe opp i høst ift hele fjorårssesongen er jeg enig i, men jeg mener fortsatt at Xhaka ikke er førstelagsmateriale i klubben hvis vi skal ha ambisjoner om topp 4 ++
 6. Ulfagrafr

  Granit Xhaka

  Prøvde å sette det litt i perspektiv med en million riktige ting da, som du skrev En million riktige ting er vel en anelse overdrevent det også eller? Jeg mener også at 5 mål er lite, vet ikke hva kriterier Opta setter, men det er flere mål han er direkte eller indirekte involvert i som resulterer i mål i mot mener jeg.
 7. Ulfagrafr

  Granit Xhaka

  En million riktige ting gjør ikke opp for 100 grove feil som direkte medfører mål i mot. Søren klype, jeg hadde en øl så godt som mellom klypene, nå er den borte....
 8. Ulfagrafr

  2018.11.11 Wolverhampton (H)

  Ikke Oslobasert, men drikker alltid øl når jeg er i Oslo. Klarer ofte tre fyllakuler på to dager....... fire hvis flyet lander tidlig. Er det sånn at jeg skal gi beskjed neste gang elleh ?
 9. Ulfagrafr

  2018.11.11 Wolverhampton (H)

  Ingen problem. Jeg er alltid tørst! 👍
 10. Ulfagrafr

  2018.11.11 Wolverhampton (H)

  Nå må du ikke bli romantisk involvert. Vi skal holde en profesjonell linje her.
 11. Ulfagrafr

  2018.11.11 Wolverhampton (H)

  Jeg skrev et par ord om det i Granit Xhaka-tråden, 100% enig. Han er så ofte involvert i mål i mot at du må ha et målsnitt som Messi eller Ronaldo for å veie opp for det. Det har ikke Xhaka, ikke spiller han stabilt godt nok heller. Seeeeelg! Tålmodigheten min er 0% full.
 12. Ulfagrafr

  Granit Xhaka

  Brannfakkel: Xhaka er ikke god nok til at han veier opp for altfor mange direkte og indirekte skyld i mål i mot, ofte slik at vi havner bakpå og må jage. Selg.
 13. Ulfagrafr

  2018.11.11 Wolverhampton (H)

  Møkklei Xhaka på 30 meter. Fyren må få forbud mot å bevege seg nedenfor midtsirkelen
 14. Ulfagrafr

  2018.11.08 Sporting CP (H) Europa League

  Eg må bare gå tilbake på det jeg skrev, men reprisen viste ikke at ankelen vridde seg i fallet. Get Well Beck. Ellers var kampen et gigantisk gjesp og håper ikke jeg tenker for mye tilbake på disse to timene på dødsleie. Det ville vært bittert.
 15. Ulfagrafr

  2018.11.08 Sporting CP (H) Europa League

  Jeg så at han ble liggende før de kjørte reprise, men kunne ikke se noe spesielt som skjedde. Mystifystisk. Så sluttet de å sende reprise og man ser GuandoZi ser rystet ut, og Welbz blir bært av banen med fet leggskinne. Merkelig situasjon.
×