Jump to content

Ulfagrafr

Arsenal Norway
 • Content count

  1,477
 • Joined

 • Last visited

About Ulfagrafr

 • Rank
  Rutinert spiller
 • Birthday May 13

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Ulfagrafr

  2018.08.18 Chelsea (B)

  For meg er "gamleforumet" en gjestebok man kunne skrive meninger og synspunkter i.
 2. Ulfagrafr

  2018.08.18 Chelsea (B)

  Cech vår beste utpå der.
 3. Ulfagrafr

  2018.08.18 Chelsea (B)

  Defensivt er vi nærmere league 1 enn PL. Meget skuffende, basert på kjøpene i sommer hadde jeg store forhåpninger om at det defensive skulle drilles og terpes. Vi kunne stilt med fire geiter i steden for.
 4. Ulfagrafr

  2018.08.12 Manchester City (H)

  Hadde Oliver vært like god som Cech hadde vi nå spilt mot 10 mann og skulle akkurat til å putte ei straffe
 5. Ulfagrafr

  2018.08.12 Manchester City (H)

  Cech!
 6. Ulfagrafr

  Ivan Gazidis

  Gazidis ut - Wenger in? Any takers? 💲
 7. Ulfagrafr

  Danny Welbeck

  Går i 0,- overgangsmessig 🤑 bonusen er avgjørelsen av kvartfinalen mot United 🤣 Hvis noen er villig til å bla opp, selg sier eg!
 8. Ulfagrafr

  Mesut Özil

  Özil er tidvis glimrende og nesten uvurderlig når han virkelig er i form, men det er for ujevne prestasjoner til å forsvare en så heftig lønn. Han har et stort offensivt ansvar siden han tar null og niks defensivt. Faren ved lønnsnivået til Özil er at det oppstår en ny presedens for lønnsnivå slik at vi enten må matche tilsvarende prestasjonsnivå, eller som vi kan risikere (negativt ladd ord men som egentlig er positivt) med Aubemeyang; høyere prestasjonsnivå, med lik eller bedre lønn og lønnsutgiftene skyter til værs.
 9. Ulfagrafr

  Mesut Özil

  Må bare rose dette innlegget. Legger ved link som refererer til kilden. Og drar med et sitat på det essensielle i sakens kjerne. Veldig bra. Faktisk eksemplarisk. Til etterfølgelse.
 10. Ulfagrafr

  VM chit chat

  Det Perisic gjør i forkant av handsen er en typsik "håndballkeeper-move", han drar handa fra øverst til nederst. Om det er bevisst eller ikke er umulig å si, hvis ikke er det veldig uheldig og er det bevisst er det veldig spekulativt. Jeg synes det kommer helt an på tolkningen til dommeren og det er det som er essensen i hele straffeproblematikken, det er for mye individuell tolkning og skjønn som fremstår som veldig inkonsekvent over tid. Jeg skjønner ikke hvorfor enkelte eksperter totalslakter avgjørelsen når du ser bevegelsen i forkant. For meg er bevegelsen utslagsgivende og avgjørelsen er mer en 50/50 avgjørelse.
 11. Ulfagrafr

  Fantasy Premier League

  Eg e me!
 12. Ulfagrafr

  Hvilke nye spillere ønsker dere?

  Weinstein is not available due to prison.
 13. Ulfagrafr

  Let's all laugh at Liverpool

  I keeperhjørnet.... .... fra spiss vinkel. Utvisningen av Lehmann var feil, men har var noe heit i toppen i den situasjonen Jens
 14. Ulfagrafr

  Stephan Lichtsteiner

  Det e akseptabelt for en med masse rutine og erfaring å dele. Neppe verdt 48 000 isolert sett i lønn, men siden han er gratis og man baker inn sign on fee i den summen(?) så er det helt åreit som OddB ville sagt.
 15. Ulfagrafr

  Santi Cazorla

  I så fall måtte det ha vært på en prestasjonsbasert kontrakt. Men vi hadde den samme sjarmerende naiviteten at Diaby plutselig skulle bli skadefri og slå gjennom for fullt. Hadde blitt litt for dumt å kaste vekk x antall hundretusen i lønn til Santi uavhengig hvor god han kan være skadefri på sitt beste og hvor likanes kar han er. Sjansen for at han kommer tilbake for fullt i godt gammelt slag er heller liten.
×