Jump to content

Caribo

Arsenal Norway
 • Content count

  1,896
 • Joined

 • Last visited

About Caribo

 • Rank
  Trener
 • Birthday 05/02/1977

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Tr.heim/Namsos
 • Interests
  Arsenal såklart!!!!!
 1. Caribo

  2012.01.30 Liverpool H

  Det suser mer av oss offensivt nå. Relasjonene stemmer langt bedre mellom Walcott, Giroud, Poldi, Santi og Jackie. Der har vi et fundament å bygge på. Det så vi igjen i går. Dermed er det sørgelig å se nok en gang...og nok en sesong...hvor hjelpeløs vi er i forsvar. For meg virker det som vi er på god vei til å slippe inn 45-50 igjen denne sesongen og det har ihvertfall ikke hjulpet med Bould i trener-staben. Som flere sier...jeg tror ikke han får lov til å slippe til. Dette er nok sånn Wenger vil ha det. Mertesacker har mistet mye av det stødige spillet han hadde før jul. Har plutselig blitt mye mer ballwatching, er uoppmerksom på motspillere og som nevnt...snur ræva til i dueller og forsøk på blokkeringer. Hjelper ikke at han er Europas treigeste stopper heller. Santos er ikke god nok for PL...rett og slett. Kan bli vondt å se på hvis Wenger ikke henter en ny back. Tror jeg heller vil se Vermaelen eller Coquelin der. Sagna viser han ikke har funnet tilbake formen etter skaden. Jenkinson bør få sjansen nå. Men nå er ikke nødvendigvis bare enkeltspillerne som gjør at vi sliter. Dette forsvaret fungerer overhodet ikke sammen som en enhet. De vet ikke hvordan de skal opptre og har ingen plan på hvordan holde tett bakover. Her må jo Wenger og Bould ta mye skyld, men samtidig virker det jo som spillerne lærer absolutt ingenting. Når de ikke får det til skaper det usikkerhet og nervøsitet som sprer seg over hele firer'n bak + keeper. Og dette skjer spesielt i storkampene. Mye av det sitter i topplokket, men vi mangler fullstendig balanse i laget når motstander angriper og det er ingen ro i forsvarsspillet. Vi kommer ikke noen vei med å rote til alt i starten av hver kamp. Det vi så mot Liverpool var vel nesten årsverste defensivt og værre kan det bli....Bayern M. kommer til å kose seg med dette hvis vi ikke tar noen grep. Manure har også sluppet inn mange mål denne sesongen, men de har i det minste litt mer balanse i laget og evnen til å snu kampen til seier oftere enn oss.
 2. Caribo

  Bakari Sagna

  Jeg mener Sagnas bidrag offensivt er blitt svært begrenset....innleggene treffer stort sett motspiller og han åpner samtidig store rom bak seg. Bakover har han også slurvet mye denne sesongen. Personlige feil og sliter med posisjoneringen noe han har vært bra på før. Jeg mener han heller skal holde mer igjen å ikke peise opp offensivt i hvert bidige angrep. Konsentrere seg mer om det defensive. Må vi virkelig være så avhengig av backene for å få til noe spill offensivt? Han og Gibbs får heller bli med framover av og til eller og oftere en om gangen. Gibbs har dog bedre tempo og egenskaper offensivt enn Sagna. Problemene til begge er for ustabile prestasjoner på innlegg. Sier ikke at vi skal slutte å bruke backene offensivt, men vi ser hvor mye rom vi gir bort på kontringer i mot, men også i etablert. Vi eier ikke balanse i laget når motstander har ballen og da må det prioriteres mer. Det hjelper lite hvordan Ramsey eller Arteta spiller når backene er på skovtur. Samtidig har vi Per som sliter veldig om dagen (ballwatching, snur ræva til i dueller, følger ikke med på løp rundt seg, evig treig) Og nå trer Santos inn i manesjen og han holder jo ikke nivået i det hele tatt lenger.
 3. Caribo

  Luis Suarez

  som dere styrer på..hehe. Aller først...Skjønner ikke helt hva denne tråden gjør under "Rykter" hvis det ikke er noen rykter. (på lenge) Tanken med innlegget mitt er kort og greit som følger: Nei, vil heller ikke ha Suarez til Arsenal og det hadde også vært ganske så usannsynlig siden han signerte ny kontrakt for LFC i høst. (Derfor linken) Jeg fulgte jo egentlig bare på innleggene hvor elx og mmaelan kommenterte "Bytte mot Walcott" og "Nei, takk" bl.a. Hadde det vært noe link på nye rykter ville jeg selvsagt lagt ut det i tillegg. Men det var etter min mening ganske åpenbart at jeg bare hang på hva elx og mmaelan skrev her og derfor burde sitering være unødvendig hele tiden. Som sagt...foreslår at tråden flyttes...(med mindre noen klarer å hoste opp et rykte om at Suarez skal til Arsenal)
 4. Caribo

  Luis Suarez

  Vel, da kan du enten skrive hva du ikke forstår eller la være. Blir bare usaklig.
 5. Caribo

  Luis Suarez

  Et spørsmålstegn er ikke særlig til svar du. Gjerne spør hvis du ikke forsto det jeg skrev.
 6. Caribo

  Wilfried Zaha

  Ingen målscorer akkurat, men ser ut til å ha drivet og teknikken i orden. Vanskelig å si hvor god han kan bli i PL. Passer han i Arsenal..? Tja...må kanskje bli en venstreving eller noe sånt da...i konkurranse med Gervinho bl.a. Men virker jo som en spennende spiller. Gjør ikke noe at han er gooner heller, men har også hørt han er litt ego og høy på pæra. Mener visst han er fullt på høyde med Messi og C*** Ronaldo. Akkurat samme holdning som Bendtner da? Ser ikke helt for meg at Wenger kjøper han nå...spesielt hvis prisen blir over £12-15 mill. eller hvis Walcott signerer ny kontrakt.
 7. Caribo

  Luis Suarez

  http://www.guardian.co.uk/football/2012/aug/07/luis-suarez-signs-new-liverpool-deal Uaktuelt. God spiss, men blir veldig dyr og er og blir ufyselig og en egoist på banen. Nei takk! Vi har nok med Cazolas noe lettvinte fall for ikke lenge siden. Vi trenger ikke en som gjør det i hver kamp! Alle vet jo Arsenal får gjennomgå mest hvis det gjøres noe sånt. Kanskje vi trenger hans spisskvaliteter, men det kan vi finne annet sted. Suarez er heller ikke så effektiv som alle skal ha det til. Beholder Walcott anytime fremfor å signere han der.
 8. Caribo

  2012.12.1 Swansea H

  Steiki for en kollaps... Viser vel at det er på tide med endringer. Manager, spillestil, innstilling hos spillerne.....samme hva...et eller annet må skje for dette er bare trist å se på. Kan ikke huske å ha sett Arsenal så dårlig og skape så lite på 18-20 år. Gutta virker for det første svært sliten...flere spillere er i ustabil form. Blir jo til tider overkjørt av Swansea og løpskapasiteten er helt borte i lengre perioder. Baklengsmålene kommer naturligvis på det vi kan aller dårligst. Kommunikasjon i forsvar svak og begge stopperne presser opp når pasningen spilles igjennom. Hurtig spill langs bakken og Mertesacker blir en telefonstolpe. Vermaelen ruser som vanlig inn i duellene. Hadde blitt enda styggere siffer uten en god Szczesny. Tror vi takket for laget i CL-sammenheng i dag. Vi er ikke bedre og den 4. plassen kan vi se langt etter.
 9. Caribo

  Useriøse rykter

  http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2237965/Arsenal-set-make-10m-swoop-Liverpool-flop-Stewart-Downing.html Kanskje det verste ryktet jeg har lest i dag....snakk om failure og udugelig spillervurdering hvis det skulle skje :'( Downing er jo elendig!
 10. Caribo

  2012.11.24 Aston Villa B

  Vi taper mot Everton i midtuka med dette spillet og da er vi i tilfelle virkelig ute å kjøre med tanke på topp 4. Wenger må bl.a. ta på seg skylda for håpløse bytter som hjelper ingen verdens ting. Samme hvor mye Poldi eller Giroud slet i denne kampen, så må han holde dem på banen når det jages scoring. Vi har ingen andre som finner nettmaskene på banen. Hvorfor ikke flytte inn Podolski sentralt og endre til 4-4-2 når Giroud sliter med å få til noe? Santi ut på venstre...og inn med Wilshere for Ramsey på midtbanen. Neida, inn kommer Forehead, Arshavin og Coquelin som er fullstendig blottet for målteft eller har noe godform å vise til. Det siste byttet viser at Wenger fornøyd med uavgjort...helt horribelt. Men først og fremst virker gutta slitne og de klarer tydeligvis ikke å yte maks fordi vi hadde en CL-kamp i midtuka. Såpass må de da kunne klare.. Og er ikke fysikken årsaken så må det jo være feil innstilling for alt virker jo så innmari planløst og halvhjertet..bare få dager etter to gode kamper. I dag tror jeg ikke det hadde hjulpet så mye med Walcott heller når det ikke er tempo i spillet eller på kontringene. Samtidig kunne kanskje han slått bedre innlegg for de var forferdelig upresiste i dag. Nok en gang sliter vi på bortebane og evner ikke å skape noen ting omtrent. Innsatsen og intensiteten må opp mange hakk for å ta 3 poeng på fremmed gress...så enkelt er det.
 11. Caribo

  2012.11.10 Fulham H

  Moral og mental styrke som en vaskefille.. I det minste scorer spissene våre i dag og vi så en bra Walcott på kanten, men ellers er det mye slappt. Er ikke imponert over organiseringen bakover som er under enhver kritikk. Vi har jo praktisk talt aldri kontroll på kampen fordi nervene tar overhånd når reduseringen kommer og ei heller senere i kampen. Firer'n bak skjønner ikke hvordan man skal opptre rett og slett og det mangler også mye press på ballfører i de avgjørende situasjonene. Spesielt fra backene og defensiv midtbane. Hvor er aggresiviteten og intensiteten?? Jeg tror ærlig talt ikke Bould har noe innflytelse på dette forsvaret og han får neppe gjøre noe med det heller fordi Wenger vil ha det sånn som det alltid har vært. Kun fokus på angrep. Og til og med der skaper vi mye mindre enn før. I dag var backene våre helt borte offensivt også. Det ender med støttepasninger når vi kan slå framover. Samme gjelder Arteta som vender opp og slår tilbake isteden for å se fremover å slå ballen offensivt 5 av 6 ganger. Er møkk lei disse støttepasningene som fullstendig ødelegger rytmen og tempoet i angrepene. Vi må spille langt mer direkte og hurtigere skal vi slå sånne lag som Fulham og andre lag som liker å være organisert. Og når skal dette laget fungere både defensivt og offensivt? Virker som det er enten eller.. i verste fall fungerer det ikke over hele fjøla. Skuffende resultat på hjemmebane, men vi har sett det før når selvtilliten er på bånn...ja, da er det hawaii å tullefotball og vet aldri hvordan kampen ender fordi det er så ustabilt i en å samme kamp. Det som mangler nå er bare flere skader fra totalt unødvendige landskamper. Var det strekkskade på Theo? Sp*rs neste helg...kommer ikke akkurat inn i den kampen med selvtillit...hvordan skal dette gå? Tør ikke spå noe, men vi virker fryktelig skjøre..
 12. Caribo

  2012.11.06 Schalke 04 B

  Han heter Arnstein Friling...og er opprinnelig basketkommentator (bl.a. i OL for NRK), men kommenterer i Viasat til vanlig. Er helt forferdelig å høre på. Ser ikke forskjell på spillerne og sier mye rart. Ingen fotballfyr ihvertfall. Tulling. Når det er sagt....vi får se positivt på dette poenget. Vanskelig bortekamp, men sjansen for gruppeseier lever, selv om det kan bli siste runde før alt avgjøres. Seier mot Montpellier er ikke nødvendigvis nok til avansement og Olympiakos borte vet vi jo hvordan bruker å gå. Må ihvertfall gjøre jobben på Emirates. Grei og effektiv 1.omgang, men vi sliter i forsvar..blir bakpå og blir overkjørt i 2. omgang. LItt rar fotballkamp egentlig.
 13. Caribo

  2012.11.06 Schalke 04 B

  Når vi slutter å spille fotball og blir for lav så går det sånn. Det målet rett før pause ga Schalke trua tilbake. Overkjørt så langt i 2.omgang.
 14. Caribo

  2012.11.06 Schalke 04 B

  Spørs om Schalke fikk akkurat det de trengte der. Veldig urutinert å slippe inn mål rett før pause. Vi leder, men er ikke spesielt god synes jeg. Skaper litt i perioder, men slipper også Schalke litt lett til. Er litt "fritt fram" på venstresiden. Giroud viser styrke i feltet. Litt mer finesse med bena så kan det fort bli flere mål på han. Må kontre inn 3-1 for det vil bli et kjør fra Schalke nå.
 15. Caribo

  2012.11.06 Schalke 04 B

  Glimrende start. Mye å gå på spillemessig ennå....lenge igjen av kampen.
×