Jump to content

vieira04

Arsenal Norway
 • Content count

  1,565
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

1 Follower

About vieira04

 • Rank
  Trener

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Fredrikstad
 • Interests
  Arsenal og poker
 1. vieira04

  Forsiden

  Man kan av og til få gjort mye med sunn fornuft og med en dose "forumskikk", så alt behøver ikke "kompliseres". Et enkelte spørsmål kan man stille i sin forenklede verden: Har forumet hatt en nedgang eller ikke de siste årene, når det gjelder antall brukere, aktivitet, og innlegg? Nå ser det ut som om "quotes" funksjonen får all skyld, men hva med helheten de siste 1.5-året? Så; OM det viser seg at trenden går nedover, så burde man vel spørre seg selv i sin kompliserte verden; hvorfor? Slik er det vel med alt........ Man vil jo gjerne finne en årsak, om man ønsker at trenden skal snus. Og nei; jeg sier ikke at jeg har svaret, men det er jo påfallende at flere gav klar beskjed om hvordan forumet utviklet seg i en god periode. Det var en negativ trend der strikken ble tøyet gang på gang på ulike områder, og hvor det hele tiden ble aksept for som du sier: ønske om å være så "runde" som mulig. For meg går ikke mye av det som ble tillatt som "rundhet"..... Vi vil aldri få svar på om forumet hadde blitt mer "levelig", om man hadde prøvd å holde en linje der sunn fornuft, argumentasjon, og "normal" forumskikk hadde vært noe å jobbe for. Kall mine synspunkter billig i denne (følsomme) diskusjonen om moderator-stillingen påvirkningsmuligheter på et forum, det lever jeg fint med. Dine tanker om at jeg tror at man kan forandre verden og folks måte å tenke pga mine meninger i denne diskusjonen blir skivebom, og ingenting annet. Jeg anser meg som ferdig med denne debatten, for jeg ser jo hvor følsomt "kritikk" og et ønske om god "forumskikk" kan gjøre utslag her inne. Da snakker jeg ikke om deg RP7, men hvordan enkelte kan opptre i samlet flokk som sultne hyener. -Ikke bokstavelig talt, for de som evt vil reagere på metaforen. Det har vært mange saker jeg har tatt opp her inne i mine år, og jeg husker hvordan jeg ble slaktet for å lufte tanken om å debatere med sitt navn istedenfor nick. Da ble det bråk, og koret hang seg på. Det er jo da litt artig å se; at noen av disse diskuterer på facebook-siden, men har da en helt annen moderering i sitt språk og væremåte enn på dette forumet. Tilfeldig?
 2. vieira04

  Forsiden

  Hvorfor skal man som bruker av dette forumet bruke tid til "forslag til forbedringer" til moderator-teamet eller kontakte disse på andre måter, når disse tydeligvis ikke har noe påvirkningsgrunnlag/makt/mulighet til å endre noe likevel? Lukter litt fraskrivelse av ansvar med et slikt svar. Som moderator har man mulighet til å påvirke mer enn det du hevder, for man er da i en god posisjon til å få igjennom endringer om man virkelig vil og ønsker. Nå lot moderator-teamet forumet leve sitt liv, selv om flere/mange (inkludert meg) mente det gikk langt over grensen og at dette skadet forumet. Er man moderator og er totalt uenig med måten forumets linje ble satt og skulle følges, så hadde det kanskje vært naturlig å fratre sin "stilling"... (man har jo ikke noe å si likevel....eller?) Hvem ønsker å ha en slik rolle, når man ser hvordan dette skader forumet, minsker sjansen for evt nye fans som kikker nysgjerrig innom i sine unge år...., og også "skader" rykte til supporterklubben som ironisk nok gir ut det ene klasse-magasinet etter det andre.... Mener man at forumet har hatt en positiv utvikling med mange nye brukere, økt deltakelse på trådene, og at forumet bare vokser og vokser; så er det bare å ta av hatten i respekt. Da tok man riktige valg. Men; er det slik at ting faktisk har gått tilbake på flere områder, så burde man ta debatten på hvor man feilet. Værre er det ikke, om man ikke blir for følsom og personlig. Men; det er nok en fare, for man vil jo ikke miste ansikt..... "Man høster det man sår" Å sammenligne 60-sone og lovbrudd, kontra "tolkninger" av rettningslinjer på et forum blir søkt og billig. Sorry! Som jeg skrev tidligere: -Det er artig å se at enkelte modererer seg kraftig på facebook-siden kontra dette forumet, og det sier meg at det er lettere å spre eder og galle via nick enn med sitt ordentlige navn.
 3. vieira04

  Forsiden

  Det tviler jeg ikke på, men nå var det neppe den funksjonen som brøt forumet helt ned. Når moderatorene la linja slik man gjorde, så er det ikke overrasket (kanskje ikke for enkelte.....) at forumet falt sammen. Det var det flere som advarte mot..... Ser iallefall ikke ut, som om det er flere aktive brukere og flere diskusjoner (innlegg) her inne etter den tiden.... Det er jo artig å se at enkelte her inne modererer seg kraftig på facebook kontra dette forumet, kan det ha noe med at "anonymiteten" forsvinner......?
 4. vieira04

  Forsiden

  "Man høster det man sår......."
 5. vieira04

  2013.02.02 Stoke H

  Nå har klubber ulike forutsetninger, og det skyldes mange faktorer. Det Stoke har klart med sine er meget imponerende, selv om "angrepsfotballen" ikke har vært av høy klasse slik vi har vært vant til i Wenger sin periode. Men; en fotballelsker er en fotballelsker. -For min del har jeg sett stor underholdning i Stoke sine kamper, hvor de kjemper mot det ene storlaget etter det andre med massiv støtte fra sine hjemmetilskuere. Hvor de jobber som et lag, og spiller på sine styrker. En taktikk som Pulis står fast med på en fornuftig måte i deres øyne.....-og mine. Joda; jeg skriker hardt når de går over grensen slik som alle andre, men blir samtidig imponert over hvordan de spiller på styrker som lagmoral, arbeidsinnsats, og vilje. Man må gjøre det beste ut av det man har, og det er Stoke flinke til. Hadde vi vært like flinke, så hadde vi ikke ligget 21poeng bak Utd helt i begynnelsen av februar.....
 6. vieira04

  Scrapbooks

  Respekt Chaz!
 7. vieira04

  2012.11.17 Tottenham H - The North London Derby

  Pass deg nå...........
 8. vieira04

  Theo Walcott

  Sjansen for at Theo forsvinner er ganske stor innen noen måneder, om ryktene stemmer...... Det handler ikke om penger eller spilletid, men måten han blir brukt på. Theo hevder selv (etter ryktene) at han ønsker å utnytte sine kvalieteter som midtspiss (og jeg er enig), men det vil ikke skje i Arsenal under Wenger sin tid. I de siste månedene har han tatt store skritt som "ving", men det kan kanskje ha noe med at han oftere får muligheten til å sette fart før han må passere en motspiller. Og; han har bedret innleggsfoten sin.......; men likevel mener jeg at han er en spiller som har kvaliteter som midtspiss. Han er farlig når han er i fart mot 16-meteren, og har utviklet seg til å bli "rolig" i avlsutningsøyeblikkene. Dette gjør han til å være en av våres viktigste brikker på den offensive delen av spillet denne sesongen, men hva nå? Wenger vil ikke kjøre inn til et 3-5-2 eller 4-4-2 system, og da er dessverre Theo tapt for klubben. Jeg mener at med Theo, Podolski, Giroud, og (et talent) kunne vært spennede spisser å ha i et system med 2 spisser.....; og de ville gitt flere ulike kvaliteter/strenger å spille mot ulike lag. Mister vi Theo; så vil det gi kraftige signaler fremover. Klarer vi ikke å gi våre "homegrown"-players en god nok rolle? Hva gir dette av signaler videre? Nei; jeg frykter et "tap" av Theo på flere områder. Hva er det styret/manager ønsker og VIL med klubben på sikt? Theo har spilt med åpne kort, vil klubben gjøre det også?
 9. vieira04

  Gervinho

  Det er mange spillere som har spennende styrker/ferdigheter som fotballspiller, men som likevel aldri tar steget helt ut over tid. Nå skal noen forsvares med at spillestilen ikke alltid legger tilrette, for at ferdigheten kan blomstre på en best mulig måte. Og; Gervinho er nok en som kunne "blomstret" bedre i en direkte spillestil. Kanskje det også hadde vært lettere å tilpasse seg og spille på et høyere nivå; om laget var litt mer stabilisert. -Tenker da på alle "nøkkelspillere" som forlater skuta år etter år, og at lagdeler igjen må jobbe for å forstå hverandre bedre i situasjoner i kampens hete. Rollefordeling både offensivt og defensivt. Jeg tror desverre at det er mer som hemmer Gervinho. Fotballhode (taktiske vurderinger i kampens hete), takle intensiviteten i "gamet", og unngå "stress" i avgjørende situasjoner er andre områder som Gervinho ikke har taklet helt etter mitt syn. Jeg blir overrasket om Gervinho er en spiller som står frem uke etter uke over tid på et høyt nivå, ut ifra hva jeg har sett frem til nå. Det virker som om han er av mange, som har ferdigheter som virker spennende; men som ikke har det "lille" ekstra i dette nivået. God på sitt beste, men for ofte et par hakk under av nivå. Og; jeg veit at han har ok stats. -Det hadde Almunia også
 10. vieira04

  Vassiriki Abou Diaby

  Så vil tiden vise; om han holder seg skadefri, og hvor stabile prestasjoner vi får fra evt Diaby utover høsten/vinteren. Talentet og ferdighetene er det få som har benektet at han innehar..... Uansett; idag var han stor.
 11. vieira04

  02.09.12 Liverpool (B)

  Vi hadde sikkert (eller....?) reagert med sinne, om vi ikke fikk straffe i "Suarez"-situasjonen. Vi var heldige med denne avgjørelsen, og det må vi ta med oss. Diaby-Arteta-Cazorla jobbet som en lagdel, og var rett og slett klasse de siste 75minuttene på midtbanen. Ro, god posisjonering, og ballen gikk kjapt både sidelengs og fremover. Det hjalp også mye, at både Ox og Podolski tok kraftige løp hjemover i kritiske faser. Synes også Gibbs virkelig begynner å stå frem som den venstrebacken man håpet på, da han slo igjennom. Tar løpene fremover og skaper overtall/rom, og virker også mye bedre taktisk bakover. Ellers var Vermaelen meget god i det bakre leddet. Står frem med vilje, leser spillet meget bra, solid i det han gjør, og står frem som en sterk leder. Giroud jobber bra, men har slitt med den siste delen av spillet. Antakelig; så er det kun snakk om å få litt selvtillit, før han finner rom og posisjon til å komme til avslutningsmuligheten. Virker litt ivrig i avslutningsøyeblikket (ønsker å vise seg frem.....?), slik at det blir litt småstress som ofte ender uten scoring. Jobber laget like bra for hverandre resten av sesongen, så burde vi absolutt klare en "top4" plassering. Men; vi kan ikke slappe av etter dette. De neste tre kampene vil påvirke mye utover høsten/vinteren.... MoM: Diaby - Vil han klare å stabilisere sitt spill, eller blir det ujevne prestasjoner som tidligere? Vi får krysse fingrene..... Jenkinson løftet seg utover kampen, mens Mertesacker antakelig sitter på benken i neste kamp.......
 12. vieira04

  Theo Walcott

  Nå var det ikke bare styret som var dritt lei måten Redknapp oppførte seg i en lang tid. Han siklet på en landslagsjobb, var sjelden ute i media for klubben i frykt for å ikke bli tilbudt denne jobben (kommer du på kant med FA, da er du ute å padler.....), og virket selv sikkert på at det var hans siste sesong i klubben. Han trodde nesten selv, at han ville bli den nye landslagsjefen. -Det er iallefall mange spurver sine ord og meninger- Det er ganske mange spurver, som mener at hans opptreden i denne perioden var "selvmord" både med tanke på de resultaene som kom, og at det måtte gå som det gikk. Han var jo nesten fraværende av engasjement og vilje for spurvene i en kritisk fase sist sesong, og hva skal en ledelse da gjøre?
 13. vieira04

  Transfer Deadline 31.08.2012

  Ins: Santi Cazorla, Olivier Giroud, Lukas Podolski - £37m Outs: Robin van Persie, Alex Song, Carlos Vela, Henri Lansbury, Kyle Bartley - £44m Vi gikk i overskudd, det er jo det som betyr noe..............(for noen......) Synd, for det er ikke store mangler i troppen som kunne gjort at vi faktisk var med i det gode selskap. Denne sesongen blir å sloss om en 4.plass, og slik er desverre realitetene. Kanskje kan vi ha store kamper i cupen, slik at en pokal kan igjen hentes....Men; vi er alt for svake i forhold til de aller beste, og en PL pokal er helt utelukket denne sesongen. Et par gode kjøp (investering...) kunne vært nøkkelen i laget fra stengt til åpen. Nå er den stengt, så får vi holde oss utenfor til klubben tenker litt annerledes.
 14. vieira04

  02.09.12 Liverpool (B)

  Fader, satt i helt andre tanker. Vi hadde søren meg slått de i morra, så da setter jeg et EVT tap på uflaks.
 15. vieira04

  02.09.12 Liverpool (B)

  Dette kan virkelig bli en vinn/forsvinn kamp, og det etter allerede 3 serierunder. Med Southampton (hjemme), Montpellier (borte), City (borte), og Chelsea (hjemme) før september er over, så har vi kanskje ikke råd til å tape denne kampen på Anfield. Vi må få igang laget og selvtilliten etter nok en rotete sommer. Når skal klubben lære? Jeg tror vi skal slite i morgen, men føler at vi kan klare seier med god kontringsfotball. Liverpool var i store perioder ganske gode mot City sist, men de åpnet opp rom i faser der de ikke var flinke nok til å holde sine posisjoner. Men; vil vi klare å spille kontringsfotball i lengderetningen? Jeg tviler, men har selvfølgelig et bitte lite håp. Håper at Ox og Theo får sjansen på hver sin kant, og at Giroud vil ligge som vårt midtpunkt i angrepsrekka. Jeg tror Giroud han kan være med å binde opp stopperparet, slik at våre to unge briter kan få rom å løpe i bakrommet. Skrå løpet fra kant mot sentral posisjon, og få brukt farten. Vi må lokke forsvarsleddet ut, slik at rommet bak blir størst mulig. MÅ!!! Vi har ikke råd til å tape, vi burde ikke juble over uavgjort, for vi bør helst ha 3poeng. -Med 2 eller 3poeng etter de første tre seriekampene før våre neste kamper, kan virkelig bryte ned "moralen" i laget igjen. Vi snakker stadig om det psykologiske i spillet og hvor skjøre våre spillere er, men de har jaggu meg ikke noe lett jobb med hvordan klubben styres på ulike områder. Våre profiler forsvinner sommer etter sommer, det er spekulasjoner og rot titt og ofte, og mangler i laget blir sjelden rettet opp uten at det går på bekostning av andre "posisjoner". Må jo være utrolig frustrerende, og ikke minst lite som styrker arbeidsmoralen for en gruppe som skal prestere sammen. Jeg håper vi overrasker, men frykter andre resultater..... Frykter at Liverpool som lag vil jobbe hardere enn oss, og presse bedre både som lagdel og i ballpress. Frykter at dette gjør, at vi nok engang får en panisk måte å opptre på. Vi stresser oss selv, og blir liggende bakpå som lag. Ute av posisjoner, og lite kollektiv angrepsfotball med høyt tempo. Men; det er utrolig kjipt, at vi skal ha et slikt press på oss til 3.serierunde. Nøkkelspiller i morgen: Arteta på sentral midtbane. (Gerrard-Arteta)
×