Jump to content

Boing, Bboing, Bing og atter Boing!!!


Chaz

Recommended Posts

Gratulerer The Baggies!

 

Så dere hvordan WBA went, boing, boing, boing etter kampen? Og så dere den gjensidige gleden mellom Baggies og Pompey supporterne. Julaften, 17 mai og FA cupfinale triumf. Alt i ett. For begge lags supportere. Gudbedre for et party det blir i den delen av West-Midlands i kveld!!! Hjemme- og bortesupportere i skjønn forening! Der skulle vi pinadø ha vøri, Karl! ;)

 

Og, ikke å forglemme; Kanuuuuu og Rambo, still in the Premiership!!! :blush: :D ;)

 

Vidunderlige scener og bilder!!! ;) ;) :D

Link to comment
Share on other sites

Guest Lynet

Boing, boing, boing, ingen vet hvor haren hopper...

 

Gratulerer til West Brom som vant Flax-loddet (til tross for at Pompey kjempet som løver for å forhindre at naboene på sør-kysten skulle rykke ned?), og kondolerer til dere andre som trolig gjorde deres beste (selv om juryen fremdeles er ute når det gjelder Norwich).

 

Ingen sure miner, men dette var vel mer tombola enn vi har opplevd på lang tid, formtabellen for de siste 6 kampene viser Norwich 10, Crystal Palace 7, West Brom 6, og Southampton 5 poeng.

 

Det mest spennende jeg finner fra forgangne tider er Division 1 sesongen 1937-38, hvor hele 8 lag var involvert i nedrykkssstriden. Før siste runde hadde Everton 38, Huddersfield 37, Man City, Stoke, Birmingham, Portsmouth, West Brom og Grimsby 36 poeng. Den gangen rykket Man City og West Brom ned etter tap i siste runde, de andre lagene vant eller spilte uavgjort (Everton). En smule uheldig for Man City som scoret 80 mål i alt, 3 mer enn ligamestrene Arsenal.

 

Så nyt seieren West Brom, dette ble jo også en revansje fra de 'gode' gamle dager...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...