Jump to content

Sesongbørsen 09\10


pacman

Recommended Posts

Gi karakter for hele sesongen

 

Almunia - 2 - Har kostet oss mange poeng på egenhånd denne senongen, bør finne seg ny klubb.

 

Fabianski - 3 - Vist at han ikke er god nok til å være andrekeeper, bør selges som fund

 

Mannone - 5 - Vist at han har potensial, bør kansje lånes ut eller komme seg foran Fabiaski i køen.

 

Sagna - 5 - Nådde ikke opp til fjorårsformen, for lite bidrag offensivt. Nesten sånn at vi burde vurdere ny høyreback.

 

Eboue- 6,5 - Skulle ha fått spilt mer spilletid, men det bør jo Wenger ta på sin kappe.

 

Gallas- 8 - Viktig spiller hevet seg fra i fjor, desverre skadet når sesongen spisser seg til.

 

Cambell- 8 - Over all forventning, bør få et år til.

 

Vermaelen- 8,5 - Kanon signering av Wenger, herlig innstilling, burde fått en verdig makker han kan spille med i 10 år til.

 

Silvestre- 3,5 - En vandrende katastrofe som forventet, kommer ikke over at Wenger sa at vi kom til å bli fornøyd når vi fikk se hvem vi skulle kjøpe foran kjøpet av Silvestre.

 

Clichy- 6 - Ikke helt seg selv, men har tatt seg kraftig opp.

 

Traore- 5 - Ikke mange som har bedre 3 valg enn han.

 

Gibbs- 7 - hadde nok vært førstevalg for England om han ikke ble skadet.

 

Song - 8,5 - Kanonsesong, tar han tilsvarende steg foran neste sesong blir det neste for godt til å være sant.

 

Eastmond- 6,5 - Vist oss potansial, en spiller for fremtiden.

 

Ramsey- 7 -Klatret plasser i kampen mot Denilson\Diaby før han ble skadet, god sesong som var stigende før skaden.

 

Fabregas- 9 - Beste midtbanespilleren i PL denne sesongen, addet mange mål til spillet sitt.

 

Denilson- 5 - Nesten Arsenal sitt svar på Lucas, bør selges etter min mening.

 

Diaby- 7 - Tatt steg mot mindre utstabilitet, men mye opp og ned, men stooor på sitt beste.

 

Rosicky- 6 - Passer ikke på kanten etter min mening, men noen gode kamper.

 

Nasri- 7,5 - Forventet mer, men godkjent sesong der han kom litt seint i gang.

 

Arshavin- 6,5 - Er en matchvinner så lenge han er på banen, men forventet mye mer av han denne sesongen

 

Vela- 4 - Burde fått litt flere sjanser, men har ikke tatt de små han har fått. Lånes ut i England neste sesong?

 

Eduardo- 4 - Ikke en eneste god kamp tror jeg, mener han bør selges.

 

Bendtner- 7 - Har vært god å ha mot slutten av sesongen, tatt store steg også.

 

Walcott- 4,5 - Skader har nok en del med saken å gjøre, men alt for dårlig. Håper han slår til for fult neste.

 

Van Persie- 9 . Faen at han skulle bli skadet, tok midtspisrollen med glans.

 

Wenger- 5 - Burde hentet keeper og Chamack før sesongen( hvor mange poeng kunne han gidt oss denne sesongen tror dere? Latterlig avgjørelse å ikke hoste opp de 2 mill pundene de ville ha mer enn vi bydde)

 

vi taper alle de store kampene, likte synet av den nye formasjonen spesielt i begynnelsen av sesongen.

Vi er for dårlig i presset og har en del svakheter som blir tydelige mot gode lag.

Link to comment
Share on other sites

Almunia - 5,5

Fabianski - 3

Mannone - 4

 

Sagna - 5,5

Eboue- 7,5

Gallas- 7

Cambell- 8

Vermaelen- 8,5

Silvestre- 4

Clichy- 6,5

Traore- 4,5

Gibbs- 6

 

Song - 8

Eastmond- 6

Ramsey- 6,5

Fabregas- 9

Denilson- 5,5

Diaby- 7

Rosicky- 6

Nasri- 8

Arshavin- 6

 

Vela- 3,5

Eduardo- 4

Bendtner- 8

Walcott- 6

Van Persie- 9

 

Wenger- 4

Link to comment
Share on other sites

Almunia - 4

Fabianski - 4

Mannone - 5

 

Sagna - 6

Eboue- 7,5

Gallas- 7

Cambell- 8

Vermaelen- 9

Silvestre- 3,5

Clichy- 6,5

Traore- 5

Gibbs- 6

 

Song - 9

Eastmond- 6

Ramsey- 7

Fabregas- 9

Denilson- 5

Diaby- 7

Rosicky- 6

Nasri- 7

Arshavin- 7

 

Vela- 4

Eduardo- 4

Bendtner- 8

Walcott- 6,5

Van Persie- 8

 

Wenger- 6

Link to comment
Share on other sites

Almunia - 4 - Syndebukken er han blitt kalt både her på forumet og alle andre steder. Det er ikke tilfeldig.

Fabianski - 2 - Har ikke bevist noe som helst denne sesongen, har vanskelig for å se dette potensialet så mange snakker om. Kanonmatch mot Liverpool på Anfield i fjor, etter det har han aldri vært det samme.

Mannone - 5 - Noe av det beste jeg har sett fra en Arsenalkeeper siden Lehmann mot Fulham på Cottage. Noe smårusk i de resterende kampene han fikk spille, fortsatt ung. Den keeperen som har imponert meg mest i år.

 

Sagna - 6 - Veldig varierende sesong for Bac. Bedre enn i fjor, men ikke like god som debutsesongen.

Eboue- 8 - Fantastisk driv og innsatsvilje. Også en av de eneste i klubben som tør å utfordre en mot en på utsiden. Foretrekker personlig Eboue foran Sagna på høyrebacken. Prestert på et høyt jevnt nivå hele sesongen.

Gallas- 7,5 - Ingen tvil om at Gallas passer utrolig mye bedre sammen med TV enn han gjorde med Toure. Spiller mye på rutine, noe han lykkes med. Hadde vært uvurdelig å hatt han med mot Barca.

Campbell- 7,5 - Glede, engasjemant, innsatsvilje, lagånd. Sol stråler, over all forventning. Ser faktisk mye raskere ut nå enn det han gjorde sesongen da han dro til Pompey. Burde være med i Cappellos VM tropp etter min mening.

Vermaelen- 8 - For en start han hadde! Han skjøt seg inn i alle Arsenals supporteres hjerter. I tilegg til stopperspill i absolutt verdensklasse scorte han dunge med mål, både med pannebrasken og med venstrefoten. Blir desverre en god del ganger alt for ivrig, det kan straffe seg hardt i PL. Mangler også noe på posisjoneringsevnene. TV er ung, og jeg er ikke i tvil om at han kommer til å utvikle seg til å bli en av verdens beste midtstoppere. Årets kjøp!

Silvestre- 4 - Silvestre har all rutine i verden, men det triste er at vi sjeldent, eller aldri får sett noe av rutinen på banen. Ufattelig dårlig med ball i bena. Dog hadde han en kjempematch mot City nå nylig, hvor han, etter min mening, var banens beste. Den kampen skulle Silvestre tamme Tevez, noe han til de grader klarte i godt sammerbeid med Sol, det redder Silvestres 4er.

Clichy- 6,5 - Varierende sesong også for Clichy. Horribelt backspill til tider. I de siste månedene har han derimot spillt oppmot sitt beste. Desverre plaget en del med skader.

Traore- 4 - Måtte vikariere mye for Gibbs og Clichy i år, med blandende resultat. Meget god offensiv, med stor fart og gode innlegg. Sliter veldig defensivt.

Gibbs- 5,5 - Imponerer meg støtt. Desverre plaget med en skade hele sesongen. Håper Gibbs fortsetter den fine trenden. Clichy kan umulig føle seg veldig trygg.

 

Song - 8,5 - Stabiliteten selv. Tryggheten selv. Nå begynner han også å få gode offensive egenskaper. Pasningene sitter som aldri før. Har utrolig sjeldent en dårlig kamp. Og en spiller vi er så altfor avhengig av.

Eastmond- 6 - Imponerende. Han har tatt sesongen med storm. Må ærlig talt innrømme at jeg aldri hadde hørt om Eastmond før sesongen. Spiller med fin ro, og spiller mye på det trygge. Mye igjen på det fysiske, ser fortsatt ut som en fyrstikk, men desto imponerende at han presterer såpass godt på den defensive midtbanen. Stort talent, har store forhåpninger om denne gutten!

Ramsey- 7 - God da han fikk sjansen, og det var ganske ofte. Scorer mye mål gjør han også i en veldig ung alder. Jeg tror vi har en potensiell Frank Lampard i denne gutten. Desverre fikk han et styggt benbrudd, men jeg er overbevist om at han kommer sterkt tilbake!

Fabregas- 9 - Vår beste mann i år, tett etterfulgt av Song og TV. Kapteinen begynner å ta ansvar, og han viser at det ikke bare var fordi han er best at han er kaptein. Begynner å vise seg mer og mer som en leder. Begynner nå å bli en komplett midtbanespiller! Scorer bøtter med mål, og er faktisk vår toppscorer i år, i tilegg til uttallige assist. Håper du blir for alltid Cesc!

Denilson- 5 - Et svakhetsledd. Det er kvaliteter i brasilianeren, og jeg har fortsatt tro på han. Men ikke i den posisjonen han i dag spiller i. Denilson er ingen boks til boks spiller, eller et anker. Denilson bør spille i en mer offensiv rolle. Jeg tror han ville spillt mye bedre om han hadde spillt i Cesc-rollen. Desverre for han er både Cesc selv og Nasri prioritert foran i denne rollen.

Diaby- 7,5 - Jeg skal ærlig innrømme at jeg ville ha denne mannen vekk fra klubben. Han var alt for ustabil og virket sjeldent motivert nok. Det virker som Abou har gått inn i seg selv, for makan til forandring! Startet sesongen med en strålende kamp etterfulgt av en elendig kamp. Slik varte det så alt for lenge. Men plutselig begynnte han å storspille i 5-6 kamper på rad, og slik har det vell egentlig bare fortsatt. Forventer å se Diaby i VM, det fortjener han.

Rosicky- 7 - Rørende øyeblikk da han endelig var tilbake på banen. Jeg hadde gidd opp spilleren, alt for mage skader, og jeg var redd for at han aldri mer kom til å bli det samme. Jeg tok feil. Det er en fryd å se Rosicky spille. Han har et fantastisk skuddben også, det må brukes!

Nasri- 7,5 - Fikk starten ødelagt av en skade, slet med å komme tilbake i starten. Etter jul derimot har han vært fantastisk. Målet mot Porto var pure class. Storspiller når han får sjansen i Cesc rollen.

Arshavin- 6 - For en skuffelse. Endelig skulle vi få en hel sesong med Arshavin. Pdd den mest ustabile spilleren vår. Virker ikke særlig proffesjonell heller. Han har en elendig holdning. Men, selvfølgelig, til tider en magiker. Han kan trylle.

 

Vela- 3 - Hadde håpet på at dette skulle bli hans sesong, det ble det ikke...

Eduardo- 3 - Helt klart ikke klart å komme seg tilbake etter den fryktelige skaden. Virker pysete i duellene. Misser på de utroligste sjansene, og timer ikke løpene skikkelig. Tapt seg enormt, utrolig synd. For han var en fantastisk spiss.

Bendtner- 7 - Mye skader på den store dansken i år. Misser mange sjanser, men i det siste har han storspillt på topp. Veldig nytte spiller i luftrommet, bør dog trene mer på opphoppet.

Walcott- 6,5 - Vært varierende i år også. Men viser gode takter. Det er hverfall vilje i gutten. Det virker som Cappello har tro på han, og tror derfor han blir med til VM. Begynner å score en del mål og. Også er han blitt mer uforutsigbar. Tidligere var han alt for enkel å lese, da han alltid utfordret på utsiden. I år har han begynt å gå en del innover også.

Van Persie- 8 - Startet varierende, trengte helt klart tid til å venne seg til det nye systemet. Etterhvert kom målene. Bl.a to mot Spurvene. Så kom skaden. Har imponert etter skadeavbrekket også, venter bare på målet nå.

 

Wenger- 8 - Arsenal var tippet utenfor topp 4, og ingen hadde trodd at laget skulle klare å kjempe om gullet i år. Wenger briljerte overgangsmarkedet ved å selge duoen Toure og Ade for 400 millioner. Han brukte kun 100 millioner, og sto dermed igjen med en fortjeneste på hele 300 millioner. Ha fortsatte å imponere med overgangsteften i Januar med det overraskende kjøpet av Campbell. Wenger klarte å mobilisere laget etter tapene mot Chelsea og Man Utd, da ingen trodde på Arsenal. Trekkes dog for en del dårlige taktiske avgjørelser underveis i kamper. Jeg mener han gjorde rett i å ikke hente spiss i Januar, da velger jeg heller en gratis Chamakh i sommer.

Link to comment
Share on other sites

Almunia - 5,5

Fabianski - 3

Mannone - 4

 

Sagna - 5,5

Eboue- 7,5

Gallas- 7

Cambell- 8

Vermaelen- 8,5

Silvestre- 4

Clichy- 6,5

Traore- 4,5

Gibbs- 6

 

Song - 8

Eastmond- 6

Ramsey- 6,5

Fabregas- 9

Denilson- 5,5

Diaby- 7

Rosicky- 6

Nasri- 8

Arshavin- 6

 

Vela- 3,5

Eduardo- 4

Bendtner- 8

Walcott- 6

Van Persie- 9

 

Wenger- 4

 

Vet ikke hvor interessant det er å sette opp poeng på hver enkelt spiller....men gjør et forsøk:

Almunia 6

Fabianski 3

Mannone 5

Sagna 6

Eboue 6

Gallas 8

Campbell 9

Vermaelen 9

Silvestre 3

Clichy 7

Traore 6

Gibbs 6

Song 8

Ramsey 7

Eastmond 7

Fabregas 10

Denilson 7

Diaby 7

Rosicky 6

Nasri 8

Arshavin 7

Vela 4

Eduardo 4

Bendtner 8

van Persie 9

Walcott 7

 

Wenger 9

 

Dette blir jo på mange måter en smakssak som kan variere en del etter dagsformen ;)

Sesongens store spiller har selvfølgelig vært Cesc til tross for at han falt av litt rundt påsketider, dette har nok med slitasje og etterhvert skader å gjøre, han er jo fortsatt en guttunge.

Ellers slår det meg hvor høye poengsummer midtstopperne får i en sesong hvor vi har sluppet inn for mange baklengs, men jeg synes allikevel at våre faste gutter Vermaelen, Gallas og ikke minst Sol har gjort sakene sine veldig bra, disse gutta har gjort veldig få feil som har ført til baklengs...allikevel har vi altså sluppet inn for mange...det sier nok noe om hva de andre som har blitt brukt bak der har gjort.

Wenger har gjort en fantastisk jobb med disponibelt mannskap også denne sesongen, men feilet like før den avgjørende signeringen av en stopper/keeper i januar, her røyk tiern.

Slår meg også hvor uforutsigbar denne idretten er når man tenker på signeringene av Silvestre og Sol, den ene har vært katastrofe og den andre har vært en gedigen suksess. Forutsetningene deres er ikke svært forskjellige men karakterene etter sesongen er det. (Scholes, Neville og Giggs beviser hvor viktig det er å ha slike rutinerte brikker i stallen, de har jo alle tre fått ny kontrakt neste sesong.)

Link to comment
Share on other sites

Almunia - 4 - Syndebukken er han blitt kalt både her på forumet og alle andre steder. Det er ikke tilfeldig.

Fabianski - 2 - Har ikke bevist noe som helst denne sesongen, har vanskelig for å se dette potensialet så mange snakker om. Kanonmatch mot Liverpool på Anfield i fjor, etter det har han aldri vært det samme.

Mannone - 5 - Noe av det beste jeg har sett fra en Arsenalkeeper siden Lehmann mot Fulham på Cottage. Noe smårusk i de resterende kampene han fikk spille, fortsatt ung. Den keeperen som har imponert meg mest i år.

 

Sagna - 6 - Veldig varierende sesong for Bac. Bedre enn i fjor, men ikke like god som debutsesongen.

Eboue- 8 - Fantastisk driv og innsatsvilje. Også en av de eneste i klubben som tør å utfordre en mot en på utsiden. Foretrekker personlig Eboue foran Sagna på høyrebacken. Prestert på et høyt jevnt nivå hele sesongen.

Gallas- 7,5 - Ingen tvil om at Gallas passer utrolig mye bedre sammen med TV enn han gjorde med Toure. Spiller mye på rutine, noe han lykkes med. Hadde vært uvurdelig å hatt han med mot Barca.

Campbell- 7,5 - Glede, engasjemant, innsatsvilje, lagånd. Sol stråler, over all forventning. Ser faktisk mye raskere ut nå enn det han gjorde sesongen da han dro til Pompey. Burde være med i Cappellos VM tropp etter min mening.

Vermaelen- 8 - For en start han hadde! Han skjøt seg inn i alle Arsenals supporteres hjerter. I tilegg til stopperspill i absolutt verdensklasse scorte han dunge med mål, både med pannebrasken og med venstrefoten. Blir desverre en god del ganger alt for ivrig, det kan straffe seg hardt i PL. Mangler også noe på posisjoneringsevnene. TV er ung, og jeg er ikke i tvil om at han kommer til å utvikle seg til å bli en av verdens beste midtstoppere. Årets kjøp!

Silvestre- 4 - Silvestre har all rutine i verden, men det triste er at vi sjeldent, eller aldri får sett noe av rutinen på banen. Ufattelig dårlig med ball i bena. Dog hadde han en kjempematch mot City nå nylig, hvor han, etter min mening, var banens beste. Den kampen skulle Silvestre tamme Tevez, noe han til de grader klarte i godt sammerbeid med Sol, det redder Silvestres 4er.

Clichy- 6,5 - Varierende sesong også for Clichy. Horribelt backspill til tider. I de siste månedene har han derimot spillt oppmot sitt beste. Desverre plaget en del med skader.

Traore- 4 - Måtte vikariere mye for Gibbs og Clichy i år, med blandende resultat. Meget god offensiv, med stor fart og gode innlegg. Sliter veldig defensivt.

Gibbs- 5,5 - Imponerer meg støtt. Desverre plaget med en skade hele sesongen. Håper Gibbs fortsetter den fine trenden. Clichy kan umulig føle seg veldig trygg.

 

Song - 8,5 - Stabiliteten selv. Tryggheten selv. Nå begynner han også å få gode offensive egenskaper. Pasningene sitter som aldri før. Har utrolig sjeldent en dårlig kamp. Og en spiller vi er så altfor avhengig av.

Eastmond- 6 - Imponerende. Han har tatt sesongen med storm. Må ærlig talt innrømme at jeg aldri hadde hørt om Eastmond før sesongen. Spiller med fin ro, og spiller mye på det trygge. Mye igjen på det fysiske, ser fortsatt ut som en fyrstikk, men desto imponerende at han presterer såpass godt på den defensive midtbanen. Stort talent, har store forhåpninger om denne gutten!

Ramsey- 7 - God da han fikk sjansen, og det var ganske ofte. Scorer mye mål gjør han også i en veldig ung alder. Jeg tror vi har en potensiell Frank Lampard i denne gutten. Desverre fikk han et styggt benbrudd, men jeg er overbevist om at han kommer sterkt tilbake!

Fabregas- 9 - Vår beste mann i år, tett etterfulgt av Song og TV. Kapteinen begynner å ta ansvar, og han viser at det ikke bare var fordi han er best at han er kaptein. Begynner å vise seg mer og mer som en leder. Begynner nå å bli en komplett midtbanespiller! Scorer bøtter med mål, og er faktisk vår toppscorer i år, i tilegg til uttallige assist. Håper du blir for alltid Cesc!

Denilson- 5 - Et svakhetsledd. Det er kvaliteter i brasilianeren, og jeg har fortsatt tro på han. Men ikke i den posisjonen han i dag spiller i. Denilson er ingen boks til boks spiller, eller et anker. Denilson bør spille i en mer offensiv rolle. Jeg tror han ville spillt mye bedre om han hadde spillt i Cesc-rollen. Desverre for han er både Cesc selv og Nasri prioritert foran i denne rollen.

Diaby- 7,5 - Jeg skal ærlig innrømme at jeg ville ha denne mannen vekk fra klubben. Han var alt for ustabil og virket sjeldent motivert nok. Det virker som Abou har gått inn i seg selv, for makan til forandring! Startet sesongen med en strålende kamp etterfulgt av en elendig kamp. Slik varte det så alt for lenge. Men plutselig begynnte han å storspille i 5-6 kamper på rad, og slik har det vell egentlig bare fortsatt. Forventer å se Diaby i VM, det fortjener han.

Rosicky- 7 - Rørende øyeblikk da han endelig var tilbake på banen. Jeg hadde gidd opp spilleren, alt for mage skader, og jeg var redd for at han aldri mer kom til å bli det samme. Jeg tok feil. Det er en fryd å se Rosicky spille. Han har et fantastisk skuddben også, det må brukes!

Nasri- 7,5 - Fikk starten ødelagt av en skade, slet med å komme tilbake i starten. Etter jul derimot har han vært fantastisk. Målet mot Porto var pure class. Storspiller når han får sjansen i Cesc rollen.

Arshavin- 6 - For en skuffelse. Endelig skulle vi få en hel sesong med Arshavin. Pdd den mest ustabile spilleren vår. Virker ikke særlig proffesjonell heller. Han har en elendig holdning. Men, selvfølgelig, til tider en magiker. Han kan trylle.

 

Vela- 3 - Hadde håpet på at dette skulle bli hans sesong, det ble det ikke...

Eduardo- 3 - Helt klart ikke klart å komme seg tilbake etter den fryktelige skaden. Virker pysete i duellene. Misser på de utroligste sjansene, og timer ikke løpene skikkelig. Tapt seg enormt, utrolig synd. For han var en fantastisk spiss.

Bendtner- 7 - Mye skader på den store dansken i år. Misser mange sjanser, men i det siste har han storspillt på topp. Veldig nytte spiller i luftrommet, bør dog trene mer på opphoppet.

Walcott- 6,5 - Vært varierende i år også. Men viser gode takter. Det er hverfall vilje i gutten. Det virker som Cappello har tro på han, og tror derfor han blir med til VM. Begynner å score en del mål og. Også er han blitt mer uforutsigbar. Tidligere var han alt for enkel å lese, da han alltid utfordret på utsiden. I år har han begynt å gå en del innover også.

Van Persie- 8 - Startet varierende, trengte helt klart tid til å venne seg til det nye systemet. Etterhvert kom målene. Bl.a to mot Spurvene. Så kom skaden. Har imponert etter skadeavbrekket også, venter bare på målet nå.

 

Wenger- 8 - Arsenal var tippet utenfor topp 4, og ingen hadde trodd at laget skulle klare å kjempe om gullet i år. Wenger briljerte overgangsmarkedet ved å selge duoen Toure og Ade for 400 millioner. Han brukte kun 100 millioner, og sto dermed igjen med en fortjeneste på hele 300 millioner. Ha fortsatte å imponere med overgangsteften i Januar med det overraskende kjøpet av Campbell. Wenger klarte å mobilisere laget etter tapene mot Chelsea og Man Utd, da ingen trodde på Arsenal. Trekkes dog for en del dårlige taktiske avgjørelser underveis i kamper. Jeg mener han gjorde rett i å ikke hente spiss i Januar, da velger jeg heller en gratis Chamakh i sommer.

 

Dæh, jeg tenkte å komme med innspill i dette temaet, men nå trenger jeg ikke lenger =) makan til enig har jeg sjeldent vært! -bare Arshavin jeg er litt betenksom med, men det er for at han er et udyr når alt stemmer hehe.. Jeg hadde vært villig til å gi ham en nier bare pga de kanskje to kampene det har vært tilfellet i år =)

Ellers er jeg såre enig med deg Hedly!!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...