Jump to content

yelf1

Arsenal Norway
  • Posts

    64
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by yelf1

  1. hvis det skulle satses mer på ett felt enn andre, må det inn en 15+ målscorer før neste sesong. er Podolski en sånn? jeg er positiv, når han får det til i Køln av alle lag, må det si noe! ønsker også at våre vingalternativer pdd skal satses videre på. Gervinho,Ox,Walcott, de er gode nok alle i hop. sentralt offensivt er vi også godt skodd. Rosicky har endelig fått schwung på sakene og Wilshere er på vei tilbake... defensivt på midtbanen ser det også lyst ut, Arteta,Song,Coq med flere. nå tok det av litt, ønsker selvfølgelig typer som M'Vila og Gøtze velkommen med åpne armer!!, men ønsker meg først og fremst en målgarantist til!
  2. yelf1

    Useriøse rykter

    hehe... han skal jo få komme, ikkeno' problem! Men, spreng heller banken for å holde på Robin!! Nei, skal vi ha inn noen, må det være en etablert storscorer.
  3. yelf1

    Arsene Wenger

    Defiant Wenger said: "We will not lose anyone to City or any other club because we want to keep our best players. "It is very clear that we want to keep Robin and we will do everything possible to extend his contract. "Robin is the leader of our club and I would just like to specify that he is not at the end of his deal. "He is under contract until 2013 and even if he doesn't extend with us I would keep him." Tatt fra The Sun da men... hmmm... Er ikke dette nøyaktig som å lese en avisartikkel i etpar foregående sesonger? Bare at man bytter ut navnet med Cesc..? Har overhodet ikke trua på at vi beholder Robin. Sorry Wenger, men nå må du våkne....
  4. Det twitres om Gøtze og Podolski på #Afc, jeg sier ja takk! Føler samtidig likedan som flere her, vi må bli kvitt noe stallfyll. Floppkjøpene våre de siste åra, Squi,Chamakh,Park... Også må vi slutte å kjøpe spillere som drar rett på utlån! Gjør som i sommer, da handla vi spillere som har bevist noe år etter år. Arteta og Per var gull verdt! Spillere rett inn i førstelaget, som forsterker oss! Vi har nok spillere som er lovende, og som er fremtiden.
  5. hehe,der ble jeg svar skyldig..! nei,er derfor jeg skrev at han sannsynligvis skulle vært del av 4-4-2 sånn sett. jeg syns egentlig at Theo er grei til å få ballen i mål serru,men syns veien blir litt vel lang dit når han er på vingen.. veit ikke,men vil at han skal skinne mer enn han gjør. =)
  6. jeg for min del kunne tenkt meg walcott som renere spiss,synes ikke han utretter stort på høyrekanten. han er ikke god nok på innlegg,og er altfor avhengig av farten sin,da teknikken ikke er "avansert" nok.. men som ren spiss skulle han kanskje spilt med makker. konklusjonen er at jeg vil se en ving på høyresida,en av samme klasse som Gervinho-som nå begynner og bli varm i trøya. Ryo eller AOC er vel egentlig ikke helt der enda.. Noen med forslag?
  7. yelf1

    Aaron Ramsey

    Genialt!! Da får vi bare håpe AW ikke skrøner i oss igjen hehe... Den karen er iallefall evig optimist, det skal'n ha! Iallefall en meget etterlengtet retur fra min side!!
  8. Hadde gjerne sett Nordtveit gjøre en grei figur som back-up for Kos, som jeg syns gjorde en meget god kamp i helga! Virker trygg både med og uten ball.
  9. Nesten så jeg som ferskis ikke tør å si noe hehe, av redsel for å ta en side..! Men jeg vil si at jeg er en av supporterne som veldig gjerne hadde sett en toppkeeper i målet vårt, og går i disse dager med et håp om nykjøp. Når da det er sagt, så syns jeg og at Almunia er vårt beste alternativ pdd-og Almunia på sitt beste kan stå som et fenomen =) ...det er dog litt for sjelden... Hva om vi prøver å støtte'n litt til vi får ei forandring? For som tidligere nevnt her inne, har han hatt folk mot seg fra dag en, og får han beskjed om å stå i mål for verdens beste klubb-ja,såklart gjør'n det..!! Og gjør sitt beste, vel og merke.
  10. Hehe nei, men tidligere var det BARE Premier League som fantes for meg, da... Det er det forsåvidt nå også, men litt mer våken nå for tida
  11. Men når er det overgangsvinduet åpner? Håper AW er kjapt ute med å signere iallefall en av spillerne som er i sikte nå da, så vi slipper å vente til Herre-Meg-Gud slutten av august med å senke skuldrene..! Vi er bestandig så treige med signeringer, syns jeg!! On-Topic: Aldri hørt om denna gutten, men som vi sier; In Arsene we trust Hadde ikke hørt om Rosicky, Nasri eller Eduardo heller jeg så.. =) Gikk jo ganske så godt med de gutta!
  12. ah, da ringte det ei bjelle =) Jeg og har vært imponert lenge av Richards, men etter City ble pengesterke, liker jeg dem ikke(mye pga Ade,må jeg innrømme)-ergo kan ikke han komme haha. Hadde nok uansett blitt for dyr. Nei, kommer nok en jeg aldri har hørt om, ung spiller som går på utlån etpar år.. sukk
  13. Er enig i makker til Cesc.. Er vel stort sett Denilson eller Diaby som er der, og det jeg så av Diaby igår, var ikke betryggende.. Han er en kriger,råsterk og frekk- men i neste øyeblikk kommer en horribel tversover som skaper farligheter imot.. Blir ikke klok på'n. Håper Nordtveit kaprer en plass i troppen snart, jeg liker'n egentlig. Jet aner jeg ikke hvem er? Hva med Micah Richards? hehe, nei, ingen fra City,Spurs,Chelsea please..
  14. Ikke meninga av meg som nykommer å skifte helt tema her, men jeg har ikke peiling på keeperne rundt om i verden, bare at jeg kunne tenkt meg en type a'la victor valdes -og at Almunia ikke får stå viktige kamper lenger, jeg syns ikke han er god nok. Det jeg vil ha inn i trøya, er midtstopper av klasse!! Og når jeg tenker på klassestopper, er Hangeland en aktuell spiller. Noen som har hørt mere rykter om ham..? Kanskje vi og skulle fått inn ny fysisk trener?? hehe, må være noe gæærnt når hver spiller er skadet en måned hver eneste sesong..! Hadde Fabregas og RVP vært tilgjengelige hele tida, fins det ingen som kunne tatt oss!! Menmen. Ny Keeper, Stopper og Chamakh inn, og vi tar'n neste år =) =) =)
×
×
  • Create New...