Jump to content

Essam El Hadari


bold marauder

Recommended Posts

Setanta spekulerer i at Arsenal skal ha forhørt seg om Egypts landslagskeeper Essam El Hadari

 

El Hadari spiller for Al-Ahly i den hjemlige ligaen og er ble nylig kåret til ACN's beste keeper for andre gang og fylte 35 år i januar. i tillegg til å ha rykte på seg for å være en god strafferedder har han scoret

 

hvis det skulle være noe i dette mener jeg dette ville være en ypperlig erstatning for Lehmann dersom han skulle reise til sommeren. han er erfaren nok til å utfordre Almunia og ville forhåpentligvis ikke kreve all verden dersom han skulle bli passert av Fabianski om et år eller to.

Link to comment
Share on other sites

Dette kommer aldri til å skje, han er 35 år og legger nok snart opp han også, sammen med Lehmann..

 

La oss heller satse på Fabianski som andre keeper med Mannone eller Szczesny som tredje keeper!

Link to comment
Share on other sites

Syns ikke vi trenger noen ny keeper, egentlig. Almunia holder mål som førstekeeper, og Fabianski blir stadig bedre (det blir jo heller ikke før i høst at vi eventuelt starter opp uten Lehmann. Mannone som tredjevalg er kanskje litt svakt, men han modnes jo stadig han også.

Link to comment
Share on other sites

Han er for gammel ja, og skjønner ikke hvorfor vi skulle være ute etter han egentlig. Vi har jo både Fabianski og Mannone som backup for Almunia og det burde være mer enn nok.

spørsmålet er om Mannone og Fabianski er rutinerte nok på kort sikt. dvs kan Fabianski stå for Almunia dersom han blir skadet i lengre perioder?

 

vi burde optimalt sett ha to erfarne gode keepere som jager på hverandre, om enn i litt mer minnelige former enn slik Almunia og Lehmann har gjort. dersom Fabianski blir utfordreren til Almunia neste sesong så bør han være moden nok for oppgaven.

 

som jeg tidligere har sagt tror jeg en evt. erstatning for Lehmann kommer til å være en keeper som er i slutten av karrieren og ikke koster så alt for mye (Poom som eksempel på et tidligere slikt kjøp og ryktene om Jääskilainen). mao så avhenger en evt. seriøs interesse i El Hadari mye på hva slags pris Al Ahly klistrer i panna på han. de prisene som er nevnt er nok ikke realistiske.

 

og til sist; en keeperkarriere er som regel i sitt klimaks i 33-35 årsalderen.

 

men, det er mulig, som det nevnes ovenfor her at Wenger ser seg fornøyd med Mannone og Fabianski som utfordrere for Almunia.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...