Jump to content

Det vinduet alle snakker om..


Skorpey

Recommended Posts

Her har vi alle overgangene som er offentlig bekreftet fra og med nyttårsaften kl 00.01 til 31.01 kl 23.59.

OVERGANGENE:

 

ARSENAL:

Har forlenget utleieavtalen til Jay Simpson, som dermed blir i Millwall ut sesongen. Johan Djourou er hentet tilbake fra utlånet i Birmingham City. Stopperen Matthew Connolly er solgt til QPR. Vincent van den Berg (18) er sendt på lån til Go Ahead Eagles ut sesongen og Fran Merida (17) er lånt ut til Real Sociedad. Arsenal har også leid ut Kieran Gibbs til Norwich og Mark Randall til Burnley.

 

Lassana Diarra (22) er solgt til Portsmouth. Luke Freeman er kjøpt inn fra Gillingham for 200.000 pund.

ASTON VILLA:

Olof Mellberg forlater Aston Villa til fordel for Juventus. Men den kompromissløse svenske forsvarsspilleren drar ikke før til sommeren.

 

Bolton har kjøpt forsvareren Gary Cahill.

 

BIRMINGHAM:

Neil Kilkenny er solgt til Leeds og Rowan Wine til Queen's Park Rangers. Olivier Tebily (32) er frigitt. Matt Sadler er solgt til Watford for 750.000 pund.

 

 

Birmingham har leid ut forsvareren Krystian Pearce til Port Vale og keeperen Artur Krysiak til skotske Gretna. Klubben fikk avslag på søknaden om arbeidstillatelse for georgieren Levan Tskitishvili.

 

Backen David Murphy er kjøpt inn fra Hibernian for 1,5 millioner pund, mens Wilson Palacios har gått til Wigan. Den 20 år gamle argentineren Mauro Zarate er hentet inn på lån fra Qatar, med opsjon på kjøp.

 

BLACKBURN ROVERS:

Har solgt Robbie Savage til Derby County for 1,5 millioner kroner. Peter Enckelman (30) er leid ut til Cardiff resten av sesongen, mens Andy Taylor (21) er solgt til Tranmere Rovers.

 

Den eneste nykommeren så langt er 18 år gamle Jonathan Flynn, som er kjøpt inn for en ukjent sum fra det irske laget Ballymena United.

 

Den australske U-landslagsspilleren Rostyn Griffiths (19) er leid ut til Gretna ut denne sesongen. Blackburn låner også ut Paul Gallagher til Stoke. Avtalen gjelder ut denne sesongen.

 

BOLTON WANDERERS:

Den israelske landslagsspilleren Tamir Cohen (23) er enig med Bolton om en kontrakt på to og et halvt år. Cohen er sønn av den tidligere Liverpool-spilleren Avi Cohen. Tamir debuterte på landslaget i oktober og har allerede tre landskamper. Han kommer fra Maccabi Netanya.

 

Høyrebacken Gretar Steinsson (26) er kjøpt fra AZ Alkmaar for 3,5 millioner pund. Gary Cahill er hentet inn fra Aston Villa.

 

Gary Speed er gått på lån til Sheffield Utd, mens Leslie Thompson har gått på lån til Torquay. Nicolas Anelka har gått til Chelsea for snaut 160 millioner kroner.

 

Bolton har sendt Lubomir Michalik ned to divisjoner, til Leeds. Samtidig har keeperen Przemyslaw Lazimierczak (19) gått gratis til Darlington. Bolton har dessuten fått spissen Grzegorz Rasiak på lån fra Southampton ut sesongen. Christian Wilhelmsson er leid ut til Deportivo La Coruna, uten opsjon på kjøp.

 

CHELSEA:

Ryan Bertrand er leid ut til Norwich. Nicolas Anelka er kommet på en 4,5 års-kontrakt fra Bolton. Chelsea har også kjøpt forsvarsspilleren Branislav Ivanovic (23) fra Lokomotiv Moskva.

 

Den høye argentinske spissen Franco Di Santo (18) er kjøpt inn fra chilenske Audax Italiano. Adrian Pettigrew er leid ut til Rotherham og Anthony Grant til Southend.

 

DERBY COUNTY:

Steve Howard (31) er klar for Leicester City. Spissen har skrevet under på en tre og et halvt år lang kontrakt. Avtalen er verdt drøyt én million pund. Derby har hentet inn veteranen Alan Stubbs fra Everton. I tillegg har klubben hentet inn keeperen Roy Carroll fra Rangers og sendt keeperen Stephen Bywater til Ipswich.

 

Spissen Emanuel Villa (25)er hentet inn for to millioner pund fra den mexikanske klubben UAG Tecos. Derby har også leid inn Danny Mills fra Manchester City, og leid ut Mohammed Camara til Norwich. Midtbanespilleren Hossam Ghaly har kommet på lån fra Tottenham, og blir Pride Park ut sesongen. Jon Macken har gått til Barnsley.

 

Robbie Savage er kjøpt inn fra Blackburn for 1,5 millioner pund, mens tidligere klubbløse Laurent Robert har fått kontrakt. 23. januar ble også Mile Sterjovski klar.

 

EVERTON:

18-åringen Lukas Jutkiewicz, som ble kjøpt inn i sommer, er sendt på lån til Plymouth. Samtidig har Everton kjøpt 17-åringen Dan Gosling fra samme klubb. Brasilianeren Anderson de Silva er solgt til Barnsley. James McFadden har gått til Birmingham for 5,75 millioner pund. Alan Stubbs har gått gratis til Derby, mens Anthony Gardner er hentet inn på lån fra Spurs for resten av sesongen.

 

Manuel Fernandes returnerer til Everton på utlån fra Valencia ut sesongen.

 

FULHAM:

Roy Hodgson har kjøpt nordmennene Brede Hangeland (26) fra FC København og Erik Nevland (30) fra Groningen. Midtbanespilleren Leon Andreasen er hentet inn fra Werder Bremen og den amerikanske spissen Eddie Johnson fra Kansas City Wizards er klar etter at han 23. januar fikk arbeidstillatelse i Storbritannia.

 

Collins John er sendt ut på lån til Leicester og TJ Moncur er leid ut til Bradford. Fulham har gitt 36 år gamle Jari Litmanen kontrakt og samtidig kjøpt Tony Kallio (29) fra Young Boys. Steven Davis er lånt ut til Rangers. Lee Cook er leid ut til Charlton og Tony Warner til Barnsley.

 

LIVERPOOL:

Alex Cooper, sønn av den tidligere Aberdeen-stjernen Neale Cooper, kommer fra Ross County for 100.000 pund. Unge Jamie Smith er lånt ut til Stockport. Lee Peltier har returnert fra utlån i Yeovil, men ventes å gå på et nytt utlån i løpet av januar. Tenåringsspissen Craig Lindfield er sendt på en måneds lån til Chester. Den lovende midtstopperen Jack Hobbs er leid ut til Scunthorpe for resten av sesongen.

 

Stopperen Martin Skrtel har kommet fra Erik Hagens Zenit på en 4,5 års-kontrakt, mens Adam Hammill er tilbake etter utlån i Southampton.

 

Momo Sissoko er solgt til Juventus for 88 millioner kroner, en sum som kan øke med 16 millioner til, avhengig av hvor godt Juventus gjør det framover. Merseysideklubben har solgt Lee Peltier (20) til Yeovil Town.

 

MANCHESTER CITY:

Den mexicanske spissen Nery Castillo er hentet inn på lån fra Shakhtar Donetsk. Han er spilleklar fra torsdag 3. januar. Samtidig er Danny Mills blitt leid ut til Derby. Ched Evans har skrevet under på en ny utlånsavtale med Norwich.

 

Rolandi Bianchi er lånt ut til Lazio for resten av sesongen med opsjon på kjøp, mens Georgios Samaras er leid ut til Celtic.

 

City har solgt Ousmane Dabo tilbake til Lazio og Ishmael Miller til West Bromwich. Paul Dickov er leid ut til Blackpool, mens Andreas Isaksson har takket nei til utlån i Galatasaray.

 

Den 19 år gamle spissen Felipe Caicedo fra Ecuador er hentet inn fra Basel - visstnok for sju millioner euro. Roberto Mancinis sønn Filippo er leid inn fra Inter.

 

MANCHESTER UNITED:

Spissen Manucho er enig med United om en overgang fra Petro Athletico fra Luanda. 24-åringen fra Angola må imidlertid få arbeidstillatelse for avtalen kan sluttføres. United leier uansett ut den angolske spissen til greske Panathinaikos fram til sommeren.

 

Sir Alex Ferguson vil forlenge låneavtalene til kvintetten Kieran Lee, Darron Gibson, Lee Martin og Fraizer Campbell, som er leid ut til henholdsvis QPR, Wolves, Plymouth og Hull. I tillegg er Michael Barnes utlånt til Chesterfield. Adam Eckersley går gratis til Port Vale. Jonny Evans ble også leid ut til Sunderland - som han også var leid ut til forrige sesong. Til slutt ble imidlertid Lee Martin IKKE leid ut videre til Plymouth. Bryan Robson leide ham i stedet til Sheffield United.

 

Ryan Shawcross er solgt til Stoke og Phil Bardsley er solgt til Sunderland for en sum som kan komme til å stige til to millioner pund.

 

MIDDLESBROUGH:

Midtstopperen Jonathan Woodgate er solgt til Tottenham og Josh Walker (18) er leid ut til Aberdeen og Matthew Bates til Norwich.

 

Afonso Alves er kjøpt fra Heerenveen for en ukjent sum, men Boro bekrefter at det var ny klubbrekord.

 

NEWCASTLE:

Matty Pattison skrev under for Norwich - for en ukjent sum. Samtidig har klubben sikret seg det 17 år gamle stortalentet Ben Tozer for en ukjent sum. Han har skrevet under på en kontrakt ut 2012. Målvakten Tim Krul (19) har forlenget låneoppholdet hos Falkirk.

 

Newcastle har kjøpt tenåringen Fabio Zamblera fra Atalanta. Spissen blir dermed Kevin Keegans første kjøp. David Rozehnal leies ut til Lazio.

 

PORTSMOUTH:

Midtbanespilleren Lassana Diarra er kjøpt inn fra Arsenal. Han har tidligere også spilt for Chelsea. Venstrebacken Lucien Aubey er hentet inn fra Lens og blir værende ut sesongen på lån. Djimi Traore er lånt ut til Rennes.

 

Spissen Danijel Subotic (18) er kjøpt for en ukjent sum fra sveitsiske Basel. Subotic har skrevet under på en kontrakt som løper fram til sommeren 2011.

 

Milan Baros (26) er leid inn fra franske Lyon og Jermain Defoe ble kjøpt fra Tottenham rett før overgangsvinduet stengte.

 

READING:

Keeper Marcus Hahnemanns kontrakt er blitt forlenget til ut 2008/09-sesongen. 26-åringen Marek Matejovsky er kjøpt fra Mlada Boleslav for en ukjent sum. Matejovsky er midtbanespiller og har undertegnet en kontrakt som løper fram til sommeren 2011. Den 17 år gamle spissen Radoslav Vasilev er hentet inn fra Slavia Sofia. Jimmy Kebe (24) er også klar for Reading. Han kommer fra franske Lens.

 

Jimmy Kebe er hentet inn fra den franske klubben Lens, mens Hal Robson-Kanu er leid ut til Southend. Reading har dessuten leid ut duoen James Henry og Alex Pearce til Norwich.

 

SUNDERLAND:

Keeperen Martin Fulop er hentet tilbake fra utlån i Leicester City. Det samme har de gjort med forsvareren Stephen Wright fra Stoke. Samtidig er Jonny Evans leid inn fra Manchester United. Han var også sentral da Sunderland rykket opp i fjor. Stanislav Varga er lånt ut til Burnley for én måned.

 

Forsvarsspilleren Jean-Yves Mvoto (19) er kjøpt inn fra Paris St. Germain, mens Philip Bardsley (22) er kjøpt fra Manchester United for en sum som kan komme til å stige til to millioner pund.

 

Den svenske spissen Rade Prica (27) ble kjøpt 23. januar fra Aalborg for to millioner pund. Prica var toppscorer i Danmark forrige sesong. Kjøpet har også medført at Andrew Cole har blitt lånt ut til Burnley.

 

Sunderland har kjøpt Andy Reid fra Charlton og leid ut Greg Halford til samme klubb.

 

TOTTENHAM HOTSPUR:

Jonathan Woodgate har forlatt Riverside, til fordel for hardtsatsende Tottenham. I tillegg har den talentfulle backen Chris Gunter (18), som allerede har landskamper for Wales, er kjøpt inn fra Cardiff City. Ben Alnwick er leid ut til Leicester ut sesongen.

 

Midtstopperen Jonathan Woodgate er kjøpt inn fra Middlesbrough og høyrebacken Alan Hutton er kjøpt inn fra Rangers og Gilberto er hentet fra Hertha Berlin. Jermain Defoe er solgt til Portsmouth.

 

WEST HAM:

Flankespilleren Hogan Ephraim har gått til QPR. Christian Dailly har gått til Rangers.

 

WIGAN:

Erik Hagen er leid inn fra Zenit St. Petersburg.

 

Wilson Palacios er hentet inn fra Birmingham og den svenske landslagsbacken Erik Edman er hentet inn fra Rennes. Edman skal konkurrere med en annen nykommer, Maynor Figueroa fra Honduras, om en plass på venstrebacken. Fitz Hall er solgt til Queens Park Rangers.

 

Spissen Marlon King er kjøpt inn fra Watford, mens Denny Landzaat er solgt til Feyenoord.

 

Kilder: BBC, Sky Sports, Sporting Life

Link to comment
Share on other sites

Fin oversikt >_<. Nok en gang bruker Chelsea og Totenham masse penger. Lurer på når de to klubbene skal få avkastning for spillerne sine? Jeg er veldig spent på den nye forsvarsspilleren til Chelsea. Har aldri hørt om han. Noen som vet? Uvanlig stille fra Liverpool og Man U. Rart at ikke førstnevnte hentet inn noen flere med tanke på hvor mye de har slitt i ligaen i det siste.

Link to comment
Share on other sites

Veldig bra oversikt :D

Håper at Tottenham har gjort noen kjøp som slår til fra kamp en, og så heller blir en flopp etterhvert. Viktig at dem tar poeng fra et manu i toppform. Ellers er jeg litt sjokket over at Liverpool ikke har hentet noen for å prøve og knappe ned på forspranget til topp 3. Men Benitez har kanskje ikke fått lov å bruke mer penger?

Link to comment
Share on other sites

Tror nok ikke Liverpool har midler til flere kjøp på en stund.

Men de har jo eiere som har ordnet gjeld i milliardklassen og var vel noe heldig som fikk gjennomslag på refinansieringslånet.

Rafa brukte ganske mange millioner pund i sommer, så det var vel ventet at de ikke skulle kjøpe mye nå.

De solgte jo Sissiko for £8 mill. som antagelig dekker Skrtel-kjøpet.

 

LFC har jo en forholdsvis bred stall, men de mangler et tydelig spillesystem og virker som de sliter litt med usikkerhet og selvtillit i laget.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...