Jump to content

EURO U21 Finale


bergkampje

Recommended Posts

Ja ikveld er det da klart for finale i EM U21. Tror det kan bli en meget god kamp hvor vi vil se mange gode spillere, og kanskje noen av spillerne en vakker dag kommer i aksjon for oss? Man regner ihvertfall med at Babel kommer til å spille fra start.

 

Ellers er det mange gode og interessante spillere ikveld. Jeg kan nevne:

 

*Royston Drenthe, en av turnerings beste spillere, har i år gjort en meget sterk sesong i Feijenoord. Celtic er gira på han, kanskje noe for Arsenal?

 

*Maceo Rigters, turnerings toppscorer, scorer normalt sett ikke så mye, men har vist seg som en meget god spiss i turneringen, flere PL klubber og Celtic skal etter rapportene være interessert.

 

Ellers har vi Celta da Vigo spiller Daniel de Ridder som også er en meget god spiller.

 

*Bosko Jankovic, har hatt en meget god sesong i Mallorca, og vært en av turneringens beste spillere, senket Italia på egenhånd med et kjempemål.

 

*Milos Krasic, veldig god spiller som mister finalen pga suspensjon. Men kan fort havne i en toppklubb etter imponerende spill i EM.

 

Mange av serberne er utenlandsproffer, bl.a. I land som Italia, Spania, Belgia og Russland, mens de fleste nederlenderne spiller hjemme i æresdivisjonen.

 

Blir et meget spennende oppgjør, hvor jeg tipper Nederland som vinnere.

Link to comment
Share on other sites

Tror at Nederland vil vinne mot Serbia i kveld ja med 2-0.

 

du nevner Royston Drenthe ja, han er vel en kombinasjon mellom Davids og Overmars, kjapp i hode, beveger seg raskt og god til å løpe...ellers er vel Babel med i kveld??! som har vært linket til Arsenal i en tid nå..

Link to comment
Share on other sites

Da endte det 4-1. Ryan Babel scorte 1 og bommet på en straffe. Ellers scorte Bakkal, Rigters og Bruins. For Serbia scorte Mrdja. Den som kanskje imponerte mest idag var Daniel de Ridder. Ellers en meget underholdende kamp, og jeg er ikke i tvil om at mange av disse spillerene vil blir toppspillere.

Link to comment
Share on other sites

Mål fra Nederland Vs Serbia. Credit: simaofcp

 

Comments: Portuguese

 

Goals:

 

1-0 Bakkal 16' - Link DailyMotion / Link Zshare

2-0 R. Babel 61' - Link DailyMotion / Link Zshare

3-0 M. Rigters 66' - Link DailyMotion / Link Zshare

3-1 Mrdja 79' - Link DailyMotion / Link Zshare

4-1 Bruins 87' - Link DailyMotion / Link Zshare

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...