Jump to content

Pennant til Liverpool


Trønderbart

Recommended Posts

Merkelig manøver av Benitez. Dette virker som et panikk-kjøp etter at forsøket på å hente Alves tydeligvis gikk i vasken. Vet at det var mange Pennant-fans her inne, men jeg tror den gutten har rota til livet sitt i litt for stor grad til å komme på det stadiet han kunne nådd. Men, en skal aldri si aldri. Vi har jo selv hatt klassespillere på galeien som har henta seg inn igjen ;)

 

http://www.mirror.co.uk/sport/football/tm_...-name_page.html

Link to comment
Share on other sites

Noe panikkjøp ser det ikke ut som. Pennant har vel vært linka til Liverpool i hele sommer, som En av løsningene på høyrekant-problemet deres. Tviler dog sterkt på at Pennant er spilleren som skal løse det problemet. Merkelig manøver av Benitez, men dersom det skjer vil jeg ikke karakterisere det som et panikkjøp ;)

Link to comment
Share on other sites

Liverpool har lyktes å få Jermaine Pennant klar for klubben.

 

Scoringsvarsel på din mobil!

Klikk her - scoringsvarsel for 448 lag!

Mandag ettermiddag bestod Birmingham-kanten legesjekken og han er dermed klar for Liverpool. Ifølge engelske medier har Liverpool strukket seg langt for å få Pennant.

 

Opprinnelig bød de 40 millioner, men endte opp med å betale nesten det dobbelte (omtrent 74 millioner norske kroner). Arsenal skal ha 25 prosent av den summen.

 

http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=124545'

 

Ble altså en del penger i kassa for Arsenal, noe jeg liker! Lykke til Pennant! :ph34r:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...