Jump to content

Registrering


Internettansvarlig

Recommended Posts

Problemet med registreringsskjemaet er fordi den norske spårkpakken ikke er helt fullstendig. Det kan også føre til at det mangler tekst andre steder på siden. Dersom du bruker engelsk skal alt være synlig. Anbefaler dette til jeg finner en fullstendig norsk språkpakke som fungerer.

 

[Endre spårkvalg kan dere gjøre helt nede til venstre på siden]

Link to comment
Share on other sites

Guest Jon-Halvor

Angående "skopusser" tittelen. Må si det langt hadde vært å foretrukke om vi selv kunne definere vår egen tittle. Vet dette er mulig på de fleste forum. Slike latterlige titler oppfordrer kun folk til å poste masse vås for å øke postnummeret og avansere i gradene.

Link to comment
Share on other sites

Dersom folk er her for tittelen sin del så er de her på feil grunnlag. Poenget med forumet er enkelt å greit at man skal kunne diskutere felles ting rundt fotball og Arsenal. Tror det behovet stort sett blir dekket av dette forumet. Om en ønsker å ha noe å vise frem for å imponere dama så bør en kanskje se andre steder :huh:

Link to comment
Share on other sites

Guest Jon-Halvor

Det var vel hele poenget mitt. Ved å ta bort tittelen helt eller la folk skrive hva de vil, tar man vekk et hvert incentiv til å poste vås for å øke antall poster.

 

Alternativt at alle forblir "Skopussere" bestandig. Sett grensa på 100 000 innelgg eller noe. Poenget var ikke å imponere dama, bare å dra ned buksa da....

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...