Jump to content

Stefanb

Arsenal Norway
  • Posts

    19,212
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Posts posted by Stefanb

  1. Just now, Tapapa said:

    Jeg glad vi leder, men syns straffa var latterlig billig. Jeg lurer på hva de som mener det er en agenda mot Arsenal sier nå? Er agendaen avlyst?

    Ville heller at de stygge taklingene ble tatt tak i fremfor at VAR ikke engang gidder å sjekke de. Skjønner at du syntes straffen er billig, men det er en straffe. Kane får de der hver jævla dag i uken, og når han gjør det så er det "lurt".

    VAR kan ikke overstyre fordi det er kontakt. Altså ingen feil fra dommer. Agenda? Nei, hadde de overstyrt den så hadde de ikke hatt noen unnskyldning fordi den ikke kan tolkes annerledes. Det er straffe hva enn du mener eller ikke.

  2. 3 minutes ago, Simbad said:

    Jepp. Og det er ikke angrepsspiller som har ansvaret med å unngå kontakt i en slik situasjon. Det er Travers som kommer ut klønete og bommer totalt på ballen. Da er det han sitt ansvar å prøve å unngå kontakt. 

    +1

  3. 1 minute ago, elx said:

    Blir mål før pause. Ikke vær redd.

    Stoler på deg her, men fy faen så lite marginer som er på vår side i dag. Virker som en sånn dag hvor vi enten ikke klarer å score, eller såvidt får et mål.. eller så får vi et mål så kommer ketchup-effekten og vi scorer 4-5.

    Den der er gult, men den andre på Saka var ingenting. Forstå det den som kan..

  4. Det som er sjukt er at nå har vi vært på enden av flere stygge stygge taklinger. Det tas ikke opp i etterkant av NOEN, men at Ben White stod nærme Spurs keeperen på cornere f.eks, det har fått mye spalteplass.

    Ikke kom og fortell meg at det ikke er en Arsenal-agenda..

  5. 1 hour ago, Tapapa said:

    Martinelli har begynt å gå meg på nervene. Han er lite bestemt, løper rundt som en hodeløs høne, dårlig en produkt. Han passer kun på benken for tiden.

    Helt klart at Martinelli sliter for tiden. I tillegg så skal det knapt nok aldri spilles i bakrom på han.

    Er en grunn til at jeg mener at en kantspiller er veldig nødvendig til sommeren. Elsker Martinelli, og mener at han kan være et helt vanvittig våpen når han har selvtillit og brukes riktig.. men: ikke har han selvtillit, og ikke brukes han riktig per i dag. Trossard er en herlig spiller, men han er best av benken han også.

  6. 13 minutes ago, Simbad said:

    We hate Tottenham, we hate Tottenham!! We hate Tottenham! 

    Verste er at de er egentlig det mest forglemmelige laget jeg vet om, men de skal alltid gjøre sitt beste mot oss fordi det er den største kampen de spiller i løpet av sesongen. Dog skal det sies at disse kampene virkelig setter nerver og gleder i storspill hos undertegnede, men til syvende og sist: WE HATE TOTTENHAM AND TEDDY IS STILL A CUNT!

    4 minutes ago, Simbad said:

    Bournemouth er i god form. Vi må passe på så vi ikke undervurderer dem

    Bournemouth er i veldig god form, og vi burde stille så sterkt som vi overhodet kan.

     

    Ellers: Banes beste? Kai Havertz.

  7. 1 minute ago, sas2002 said:

    Vi roter bort alt.

    Herregud gi deg nå da. Vi leder ennå, og det har vært to individuelle feil som har gjort at vi har sluppet inn mål.

    Vi var ikke langt unna et fjerde mål der.

    Edit:

    6 minutter med overtid. Håper vi er kyniske som bare faen her nå.

×
×
  • Create New...