Jump to content

Parlour

Arsenal Norway
 • Content count

  856
 • Joined

 • Last visited

About Parlour

 • Rank
  Rutinert spiller
 • Birthday 10/31/1979

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  Bærum
 1. Parlour

  2017.04.26 Leicester City (H)

  Jeg trøbler veldig med stream ikveld. Noen som har noen linker, gjerne til aceplayer?
 2. Parlour

  2016.01.13 Liverpool

  Er heldige som møter Liverpool i denne kampen. Vi gjør de gode i angrep, noe som burde være mulig å¨justere. Defensivt er Liverpool skandaløse, og det må vi klare å utnytte når kreftene og presset til Liverpool avtar. Har troen faktisk
 3. Parlour

  Alex Oxlade-Chamberlain

  Sånn som stallen er og med antall skader man har så kan man egentlig ikke låne ut noen. Det er noe uforløst, men verdien av å ha en i troppen er allikevel stor. Farten hans vil alltid være en trussel som gjør at motstanderen må ta hensyn til han. Ryktene om utlån av Debuchy er jo galskap. Med den muligheten man har til å vinne serien i år så får klubben gå foran personlige interesser.
 4. Parlour

  2015.12.28 Bournemouth

  Synes da Chambers har sett ok ut i innhoppene. Ellers burde det være en mulighet for å rullere litt. Vi har gode alternativer i Gibbs, Paulista og OX. Disse 3 burde starte. Med seier i denne så ser det veldig bra ut ved halvspilt serie.
 5. Parlour

  2015.12.05 Sunderland

  Takker. Utrolig at jeg ikke så dette... Satser på at downloaden speeder opp litt etterhvert...
 6. Parlour

  2015.12.05 Sunderland

  Laget burde definitivt være godt nok til å slå Sunderland. Er vel en stund siden Allardyce hadde taket på Wenger også. Er det noen som har noen tips om gode streams? Er det noen programmer som gir bedre resultat enn flash linker?
 7. Parlour

  Hva er galt med Arsenal F.C?

  Det blir jo vrient hvis vi endelig vinner så er det fordi laget som lå på 4-5 plass var elendig... Da har man virkelig kommet til ett punkt hvor man ikke ser noe positivt..
 8. Parlour

  2012.12.04 Olympiakos B

  Gervinho er litt over middels frustrerende... Med litt forståelse for spillet kunne han vært en stjerne
 9. Parlour

  2012.12.04 Olympiakos B

  Dette blir da spennende. Forhåpentligvis en gjeng som ønsker å imponere og kline til. Dessuten en kamp uten like mye press. Makan til negativ gjeng.
 10. Parlour

  Hva er galt med Arsenal F.C?

  Jeg syntes det var bra trøkk i kampen i går. Det var til tider ett vannvittig tempo og mye tøffe dueller. Dette førte blant annet til at Cazorla gikk lei og burde vært byttet ut. Egentlig synes jeg de kjempet ganske bra mot Villa også. Så innsatsen er ikke hovedproblemet. Det som bekymrer meg mest er at det skapes så lite sjanser. Svakt balltempo, lite bevegelser forran, ingen løp i bakrom. Det spilles på tvers og bakover. Utrolig forutsigbart og kjedelig. Giroud fremstår hjelpeløs på topp alene når innleggene ikke kommer, Sagna hadde vel 11 av 11 rett i Baines i går. Jeg tror mye kan bli løst enkelt med å få tilbake Diaby eller en tilsvarende type på midten. Vi savner en fysisk stor Vieira type som skremmer motstanderne samtidig som han kan passere spillere med ball. Som du sier så har det vært 8 bortekamper og mange tøffe bortekamper, så som skrevet tidligere i Wenger tråden så er jeg ganske trygg på at Wenger fører oss til 3-4 plass. For meg er det helt utenkelig å ønske at vi skal komme utenfor topp 4 for å tvinge frem en endring. Uten CL penger og med ny manager frykter jeg man kan havne i samme situasjon som Liverpool. Selv om det er penger på bok så er ikke dette mye penger ved bortfall av CL penger og med tanke på dagens kostnadsnivå. .
 11. Parlour

  Arsene Wenger

  Fremdeles ingen som finner det en smule provoserende at Wenger ikke kan love noen kjøp i januar fordi det sannsynligvis ikke er noen der ute som kan heve kvaliteten i dagens tropp? Wenger loser oss inn til 3-4 plass i år også, det føler jeg meg ganske trygg på, men det begynner å bli vel spennende. Føler ikke man kan kritisere Wenger så mye for laguttak og bytter i dag. Kunne muligens tatt ut Cazorla, satt Ramsey (som hadde en bra kamp) sentralt og Ox på kanten.
 12. Parlour

  2012.11.28 Everton B

  Bra kjempet, men per dags dato så er ikke ferdighetene der. Det er egentlig ganske trist å se på. Som sagt får vi ta med at gutta jobbet ihvertfall.
 13. Parlour

  2012.11.28 Everton B

  Podolski er visstnok syk. Walcott starter står det på Arsenal.com sammen med Gibbs. Ser ut som Ramsey på kant da eller? Ikke noe imot Ramsey, men på kant...
 14. Parlour

  2012.11.28 Everton B

  Team in full: Szczesny, Sagna, Koscielny, Mertesacker, Gibbs, Wilshere, Arteta, Ramsey, Cazorla, Oxlade-Chamberlain, Giroud Visstnok offisielt... Bekymret
 15. Parlour

  2012.11.28 Everton B

  Foretrekker "ditt" lag. Så blir spennende å se. Forsåvidt greit å spare Gibbs, men hadde kanskje vært bedre å ha han i dag enn lørdag?
×