Jump to content

joppe

Arsenal Norway
 • Content count

  669
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

About joppe

 • Rank
  Seniorspiller

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Recent Profile Visitors

1,550 profile views
 1. joppe

  2018.12.05 Manchester United (B)

  Det er jo bare helt utrolig at det kun er forsvarsspillet som bekymrer deg om topp 4 plassen, hva hjelper det når vi ikke putter klare målsjanser? Vi kunne glatt puttet 2 til på Old Trafford. Om vi tetter igjen bakover og ikke scorer mål da blir det 0-0, da er vi like langt. Vi kan ikke bare basere oss på lompemål fordi motstander driter seg ut heller. Bare så det er sagt så er tabbe mål i mot et problem man skulle vært foruten, men å drite seg ut foran mål den andre veien er også et problem som har vel så stor betydning. Men merkelig nok er det få som tar tak i det. Fotball er mye mer en forsvarsspill. Så ja SHIT HAPPENS En pitte liten ting til, vi hadde en del tabbemål, når vi gikk 49 unbeaten også, bare nevner det.
 2. joppe

  2018.12.05 Manchester United (B)

  Det handler ikke om å være fornøyd eller ikke, men shit happens, det er bare sånn det er og det er nok sånn det kommer til å bli også. Det kommer aldri til å gå bort uansett lag og spillere. Og det er sånn det må være eller så kommer alle kampene ende 0-0 Om en stund så er alt glemt og det eneste man husker 20kamper på rad uten tap. 🙂 Vi gjorde tross alt en god kamp i dag, og Kolasinac kunne fått noen assist også om alle spillerne hadde spilt kortene sine riktig.
 3. joppe

  2018.12.05 Manchester United (B)

  Tulling, det er en part av spillet. Alle lag gjør feil\tabber hver eneste kamp som koster mål eller nesten mål i mot. Andre målet vår f.eks ved feilfritt spill av United hadde ikke vi scoret der vi heller. Så det virker begge veier og sånn er det bare. Ideelt er det ikke, men sånn er det! Deal with it!! Med det trykket og tempoet i kampene, så er det umenneskelig å ikke gjøre feil. Men vi tar poeng og vi nekter å tape. Vi er fortsatt på skuddhold med tanke på topp 4.
 4. joppe

  2018.12.05 Manchester United (B)

  Bredden er det Bellerin og Kolasinac som skal holde, Ramsey og Iwobi skal jo spille innover i banen, det er jo det som er hele greia med 3 bak, eller?
 5. joppe

  2018.12.02 Tottenham Hotspur (H)

  Vi kan være uenig om mye her på forumet, men tror vi kan alle være enige at det er en helt ny giv i laget. Det virker som at vi sloss som et lag nå, selv om ikke fin spillet alltid har vært på plass. Vi er på vei, så vil tiden vise hvor langt.
 6. joppe

  2018.12.02 Tottenham Hotspur (H)

  Det hadde nok mest sannsynlig blitt blåst straffe der uansett hvem som hadde dømt. Den er nok objektivt vanskelig å dømme uten mange repriser.
 7. joppe

  2018.11.25 AFC Bournemouth (B)

  Ikke vakkert, men 3 poeng er viktigst.
 8. joppe

  2018.11.25 AFC Bournemouth (B)

  Det må jo være mye bedre å trekke en midtbanespiller (Torreira) ned mellom forsvarsleddet og midtbaneleddet, i stedet for å spille 3 midtstoppere i et idiotisk soneforsvar. Eller gi enkeltspillere konkrete defensive oppgaver, og så sørge for at de følger dem. Lettere å snu forsvar til angrep og antatt lettere å snu angrep til forsvarsformasjoner.
 9. joppe

  Granit Xhaka

  Om du sikter til meg, så har det aldri vært snakk om det. Har aldri frikjent Xhaka for feilen han gjorde, men kunne baklengsmålet vært unngått på tross av feilen.....ja det kunne det. Og var Torreira for langt opp i banen ja det kan man si, om han skal være vår defensive spiller på midtbanen. Skyld i målet, nei det har aldri vært påstått heller, ikke en gang nesten påstått. Men for gudskyld bildet er mer nyansert enn å bare se svart\hvitt på alt.
 10. joppe

  Granit Xhaka

  For min del så kan spillerne kritiseres for det de gjør\ikke gjør, men det som gjør det så dumt at mange av disse feilene som andre spillere gjør blir nevnt og glemt, mens det som Xhaka gjør\ikke gjør blir nevnt opp og ned og i mente. Det gjør han til en hoggstabbe i mine øyne. Selv om du har en romantisk oppfatning av at andre spillere blir "tatt" når de gjør feil, så mener jeg at enkelte spillere blir fulgt med argus øyne og slipper ikke unna en eneste liten ting. Andre spillere har blitt litt populære og slipper unna med stort sett alt. Det er mulig det er sånn det skal være, hva vet vel jeg. Men at Xhaka er blitt en hoggstabbe er vel levnet liten tvil. Men man ser vel bare det man vil se. Bare for å nevne det, er det slik at Torreira skal være vår defensive midtbanespiller, så etterlater han seg mye defensivt rom. Har nevnt det tidligere at hadde Torreira holdt sitt defensive ansvar, kunne målet vi fikk i mot oss i Wolves kampen vært unngått. Tar ikke fra Xhaka ansvaret for feilene sine, men det skjer litt mere fotball i kampen en bare Xhakas feil, men mange gidder ikke tenke så mye på det. Det er så mange andre spillere som svikter i det defensive arbeidet sitt, men en ting skal Xhaka ha, han prøver og er ikke redd for å prøve, han gjemmer seg ikke bort og overlater ikke det defensive arbeidet til andre, og ja noen ganger går det galt. Det ligger også litt ansvar i den defensive jobbingen til resten av laget også. Men for all del vis meg den spilleren i verden som ikke gjør feil, selv Toni Kroos driter seg ut oftere enn man skulle tro. Uten Varane og Ramos bak i Real Madrid hadde han hatt stygge tall han også.
 11. joppe

  Football Manager 2019

  Er det bare meg som fortsatt er litt "barnslig" eller er det flere som spiller Football Manager (2019)? Av en eller annen merkelig grunn spiller jeg med Arsenal :-)
 12. joppe

  Granit Xhaka

  Målet mot Wolves kunne kanskje vært unngått om Torreira hadde vært litt bedre i posisjonspillet sitt, fordi han lå litt langt foran i banen. Xhaka gjorde feil ingen protest der. Når det gjelder disse fremoverrettede midtbanespillerne dine, så har det vært forsøkt tidligere, dog uten Torreira, men resultatet har vært en tømt midtbane når vi blir kontret...FARLIG!! Den midtbanen vi har nå med Torreira og Xhaka er vel den mest balanserte midtbanen vi har hatt på lenge, langt fra perfekt men vi er på vei.
 13. joppe

  2018.11.11 Wolverhampton (H)

  Det går vel fint å drikke øl på en god måte og holde en profesjonell linje, kanskje ikke så proft men fullt mulig å drikke en øl...………………………………...eller flere 🙂
 14. joppe

  2018.11.11 Wolverhampton (H)

  Jeg hadde tenkt å komme med et litt langt tilsvar, men gadd ikke. Det jeg kan si er at jeg vet hva JEG forventer, og hva JEG mener om å levere på fotballbanen. Men jeg bygger det litt på hvilke spillertyper vi har, hva som er styrker og svakheter. Forventer ikke at f.eks Özil tar et 100m returløp hele tiden. Men jeg forventer at Torreira skal gjøre det. Skal man alltid måle innsats i fysiske ting, som løpskraft, tøffe dueller og tacklinger? Så er definitivt ikke Özil vår mann. Men måler vi det i å søke rom, gjøre seg spillbar og alltid være en trussel for å finne de geniale pasningene derimot. Så er Özil definitivt vår mann. Nå skal det sies at Wolves gjorde på mange måter en veldig god jobb i å dekke de rommene, samtidig gjorde våre frontspillere (Aubameyang, Lacazette og Iwobi) en utrolig dårlig jobb i å gjøre seg spillbare for Özil og co. Om Mesut Özil passer i Arsenal, kan man alltid diskutere.
 15. joppe

  2018.11.11 Wolverhampton (H)

  Det er mulig du har rett, men nekter å tro at klubbene ikke drar inn penger på draktsalg. De ville vel aldri tillat salg av supportereffekter om det ikke ligger penger i bunn. Selv om det kanskje ikke kommer direkte av salget av den spesifikke trøya, så vil jeg tro det generer en god del penger i form av lisenser osv...
×