Jump to content

joppe

Arsenal Norway
 • Content count

  631
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

About joppe

 • Rank
  Seniorspiller

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0
 1. joppe

  2018.09.23 Everton (H)

  3 poeng og seier er det eneste som betyr noe, alt annet er sekundært.
 2. joppe

  Tanker rundt overgangsvinduet sommeren 2018

  Sånn ved første øyekast så har Emery brukt et halvt transfervindu på å tette det som har vært Arsenal problem over flere år under en annen manns ledelse. Forsiktig optimist og tror dette kan bli bra når laget får "satt" seg.
 3. joppe

  Calum Chambers

  Vet ikke helt hva jeg skal tro og mene om Chambers, men en annen ting er at uansett hvem som hadde spilt i forsvaret bak den midtbanen vi har hatt de siste årene, så hadde alle fremstått som ubrukelige. For hjelpen defensivt fra midtbanen har på sitt beste vært totalt fraværende og verre ble det etter hvert. Heldigvis virker det være noe vår nye manager tar tak i, og da blir det straks bedre arbeidsvilkår for våre forsvare også. Men så er det jo sånn at noen skal klage på alt og alle uansett, noen hogg stabber må det være.
 4. joppe

  Unai Emery

  Da engelsk er en minoritet i Arsenal, så er det vel opp til oss å lære alternative språk, som f.eks spansk eller fransk og det begynner å bli en andel tysk også
 5. joppe

  Hvilken ny Arsenal manager ønsker dere?

  Det er i hvert fall greit at ny manager er på plass og det faktisk i relativt god tid foran neste sesong, håper transfer sagaene går like radig før seriestart. At alle som ønsker seg vekk blir jaga på dør tidlig og ikke noe sånn Alexis piss all over again.
 6. joppe

  Hvilken ny Arsenal manager ønsker dere?

  Om ikke Jardim vil ha jobben, så blir det vanskelig. Tror bare at det er langt fra sikkert at all verdens managere vil til Arsenal.
 7. joppe

  Olivier Giroud

  Gratulerer til Giroud for FA cup triumfen, heller Olly enn Alexis for å si det sånn.
 8. joppe

  Olivier Giroud

  Men er ikke skandalen opplest og vedtatt og Benzemas rolle i saken avklart? Så vidt jeg vet ble han ikke dømt til noe, mulig jeg tar feil, gidder ikke engang sjekke opp. Så da er det vel slik at anntatt skyldig til det motsatte er bevist.
 9. joppe

  Olivier Giroud

  Det betyr på ingen måte at Giroud er en bedre spiller en Lacazette, men Giroud har sine styrker han også. Han passer vel bedre inn i systemet til Frankrike. Benzema ble vel heller ikke tatt ut, bedre en de begge til sammen.
 10. joppe

  Hvilken ny Arsenal manager ønsker dere?

  Tipper at Arsenal ikke er den første klubben alle "store" managere vil til, fordi om så hadde vært er jeg overbevist om at Wengers regime hadde vært over long time ago, og for ikke å snakke om at ny manager sannsynligvis hadde vært på plass allerede, etter at Wenger meldte at han trakk seg om vi fikk velge å vrake, Allegri har en vinner formel og et vinnerlag, hvorfor skulle han ville forlate det til fordel Arsenal? Det samme gjelder vel både Simeone, Löw og Jardim for å nevne noen. Det virker ikke som Arsenal er så forlokkende som vi ønsker og tror. Men kanskje det er noen som ønsker noe nytt, og Arsenal er en klubb med stort potensial for en potensiell manager med de rette egenskaper. Det er selvsagt lovt å ønske seg noen av de, men realistisk så tipper jeg det blir noe "ungt" og fremadstormende.
 11. joppe

  Hvilken ny Arsenal manager ønsker dere?

  Litt morsom fremstilling, men det nytter ikke med en pent brukt porsche om hjulene er borte. Eller det nytter ikke med en pent brukt Porsche om du skal pløye utmark, der må man bruke en pent brukt traktor :-) Men fra spøk til revolver. Arsenal blir min klubb uansett hvem og hva som skjer videre. Men vi trenger nye visjoner det er det vel ingen som helst tvil over.
 12. joppe

  Let's all laugh at Tottenham

  Tottenham er en klubb som kommer nedenfra og opp, så for de er topp 4 noe å bygge videre på, og det samme gjelder for så vidt Liverpool også. Det er litt verre med Arsenal som var topp 4 klubb men som nå stadig kryper nedover, ingen positiv utvikling i det rent økonomisk. Men det viser vel hvor skummelt det er å bygge et lag og spille for topp 4 plassering alene, og på en måte bli "fornøyde" med det. Bare noen marginer i disfavør og vips så er man ute av topp 4 og går glipp av en hel del potensielle cl penger. Ambisjonen bør vel aldri være å bli topp 4 alene, men å satse for å konkurrere om ligatittelen, og heller akseptere topp 4 som et lite plaster på såret, for så gi full gass sesongen etter. Det tror jeg er\var forskjellen på Tottenham og Liverpool kontra Arsenal. Klopp og Pochettino virker også være litt mere interessert i å ta grep og gjøre endringer en hva Wenger var, når ting butter i mot og måloppnåelse ikke ble fullført. Det kan bli blytungt å komme opp igjen om vi ikke følger med i timen videre fremover. Man City, Chelsea, og Man United + Liverpool og Tottebnham kan bli leie nøtter å knekke i fremtiden.
 13. joppe

  Hvilken ny Arsenal manager ønsker dere?

  Skjønner ikke helt hvorfor du skal være så negativ, det går da vel veldig fint å bygge videre på dette laget om manageren heter Arteta eller Allegri. Tuchel blir det vertfall ikke. Og det går helt fint å erstatte gamle spillere med nye spillere, kanskje til og med hente spillere som passer sammen som en enhet. Og topper man det med 3 toppspillere så blir det bra dette.
 14. joppe

  Hvilken ny Arsenal manager ønsker dere?

  Jeg tenker på mange måter har tidspunktet vært perfekt for Arteta eller en annen ung\ukjent å ta over nå, en gruppe med etablerte spillere og noen på gang. Stammen i laget er på et aldersnivå som gjør at de kan satses på noen år til, uten de enorme endringene, men nok til at Arteta eller en annen "jypling" får satt sitt preg. Å komme med en ung, uredd og ny tenkende manager nå er også ganske perfekt i og med at Wenger og Arsenal har hatt en dalende kurve og forventningene ikke vil være skyhøye.
 15. joppe

  Hvilken ny Arsenal manager ønsker dere?

  Arsenal har vel egentlig aldri hatt tradisjon for å hente høyt meriterte managere, men min Arsenal historie startet sammen med George Graham da han overtok Arsenal, så jeg har bare opplevd 3 managere på mine 32årig-ish Arsenal "karriere". c"_
×