Jump to content

joppe

Arsenal Norway
 • Content count

  749
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

About joppe

 • Rank
  Seniorspiller

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Recent Profile Visitors

1,821 profile views
 1. joppe

  2020.01.01 Manchester United (H)

  Uansett hvordan dette skulle ende, så det helt klart forbedringer å spore. Laget er nesten ikke til å kjenne igjen.
 2. joppe

  2020.01.01 Manchester United (H)

  Helt greit bytte for Pepe, god kamp men jukser med returløpene i andre omgang
 3. joppe

  2020.01.01 Manchester United (H)

  Tror ikke det ville vært feil å gi Fred gult snart
 4. joppe

  2019.07.06 - 2019.07.28 Pre-season

  Så Bayern har de samme problemene som oss da?
 5. joppe

  2019.02.21 BATE Borisov (H) Europa League

  Sliten kanskje? Eller en trener som begynner å miste grepet? Eller de passer ikke inn i filosofien? Eller det ikke finnes noen god grunn?
 6. joppe

  2019.02.14 BATE Borisov (B) Europa League

  Dette fikser vi på Emirates
 7. joppe

  2019.02.09 Huddersfield Town (B)

  Er det ikke ganske enkelt at skal vi vinne må vi score mål, og for å score mål må vi bruke våre BESTE offensive spillere på banen, og da har vi størst sjanse for å score mål. Om forsvaret vårt sliter er mindre viktig med tanke på å vinne fotballkamper. Og det er ganske enkelt at scorer vi ikke mål, så vinner vi aldri en fotballkamp. Selv om vi slipper inn enkle og håpløse mål, så kan vi fortsatt vinne kampen, scorer vi ikke mål så hjelper det ikke om vi hadde hatt verdens beste forsvar. Enklere kan det ikke forklares. Når spillerstallen vår er som den er, vi sliter defensivt og vi har offensive krefter vi ikke utnytter maks. Hva er viktigst? vinne fotballkamper og få i gang alle våre beste offensive spillere, eller tette igjen bakover? Igjen så er det ganske enkelt, vi må score mål for å vinne fotballkamper, scorer vi ikke så vinner vi ikke samma faen hva man gjør defensivt. Uansett hvor mye man hater Özil med tanke på lønn, lite defensive løp, dårlig arbeidskapasitet defensivt og dårlig kroppsspråk, det finnes sikkert flere grunner for de som er spesielt interesserte. Selv om Özil har lite mål og lite assist på blokka, så skaper han mye offensivt for andre spillere, noen ganger går det bra og andre ganger går det mindre bra. Men han har offensiv kraft og ferdigheter få andre har, så for meg er det en gåte at vi ikke bruker han til det han er best til. Om Emery vil selge, så får han gjøre det. Men så lenge vi har han, bruk han og bruk han til det han er best til, det tror jeg Arsenal er best tjent med og vi må alle sammen sette Arsenal først.
 8. joppe

  2019.02.03 Manchester City (B)

  Nå kan det jo spille litt inn at vi har hatt mye skader på spillerne i forsvaret vårt, og at vi aldri egentlig har fått spilt sammen et intakt fast forsvar. Men vi så det i dag at vår midtbane er mindre flink å jobbe hjemover enn Citys midtbane var. Når vi heller ikke bruker våre beste spillere så blir vi ikke bedre, sånn er det bare.
 9. joppe

  Stephan Lichtsteiner

  Livet går videre..... sukk!
 10. joppe

  2019.01.29 Cardiff City (H)

  Kanskje på tide å slutte å se oss tilbake hele tiden, det er en ny tid nå, kanskje på tide å se fremover og ikke bakover. Det som ligger bak oss er det ingen i verden som kan gjøre noe med. I sommer ble det hentet inn spillere som skulle tette våre defensive hull, så der ble det gjort grep eller forsøkt i allefall. Selv om mange her sutrer og klager over alt og ingenting, og på tross av det så har vi fortsatt heng på 4. plassen, og ser vi bort fra Liverpool som er litt i en egen liga for tiden, så er vi ikke så hakkende galt ute. Og selv om spillet vårt ikke alltid har vært toppklasse, så har vi 5 tap på 24 kamper, Tottenham har 6 tap på 24, City har 4 tap på sine 24, Chelsea og United har tapt 5 av sine 24 kamper. Så på tross av at vi har "verdens dårligste" forsvar i følge enkelte her inne, så har altså våre konkurrenter tapt ca samme antallet kamper som oss. Om vi holder ut sesongen som topp 4 klubb vil tiden vise. Men når Chelsea, Tottenham, Man City og Man utd viser at de kan tape mot hvem som helst de også. Så ser jeg ingen grunn til at ikke vi skal kunne være med å kjempe om 4. plassen, og går det ikke så går det ikke. Med tanke på at vi nesten ikke en eneste kamp denne sesongen har stilt med et helt komplett lag, om vi tenker hva som ville vært vårt antatt sterkeste 1. lag med alle i form og skadefrie. Så har vi klart oss bra tabellmessig, selv om vi spillemessig har en del å gå på. Vi har fått ny manager som skal implementere sitt system, finne sine betrodde spillere og har gjort mye allerede. Og det er vel bare gått 7-8 måneder siden han overtok. Selv om jeg ikke alltid har vært enig i alt han gjort, så har vi fortsatt "bare" tapt 5 kamper i ligaen, og det er ganske godt gjort med tanke på hvor dårlige vi er defensivt i følge enkelte. Og jada vi kan tape mot City og vi kan tape mot Huddersfield, men det kan pinadø våre konkurrenter også !!!!
 11. joppe

  2019.01.25 Manchester United (H) FA-cup

  Man kan være enig eller uenig om at det er eierne som er problemet, men saken er som jeg prøvde å belyse at det kan spyttes in milliarder på milliarder uten at det gir noen garanti for noe som helst. Det handler om å bygge et fotball lag med 11 spillere på banen, og en stall som kan supplere, det handler ikke om hvor mye penger man bruker. Selvsagt vil verden vært mye enklere om man kunne blåst millioner på spillerkjøp, og bare fortsetter kjøpefesten om man feiler med kjøpene, helt til man finner noen man kan bruke. Til syvende og sist må laget fungere sammen, og der er det ikke nødvendigvis prisen på spilleren som er viktigste faktor. Det vil også være en klar fordel om man bruker de beste spillerne i lagoppstillingen Arsenal har klart seg bra med det eierskapet vi har, vi har levert ganske bra resultater selv om det lugger litt om dagen, det vil si de siste sesongene har vel ikke vært helt optimale. Det som er litt synd er at den forrige manageren vår gikk seg litt bort de siste årene, og at den nye må snu opp ned på alt. For sånn som jeg ser\så det, var det bare "små" justeringer som skulle til. Jeg skjønner ikke de fansene om noen som skjemmes over klubben selv om det ikke går helt veien. Når det gjelder penger eller det å spytte inn penger, så er det noen regler som må følges (FFP og alt rundt det). Det gjør at per dags dato så hadde det ikke hjulpet om eierne hadde spyttet inn 1 trillion, problemet hadde vært det samme. Uten at jeg under noen som helst omstendighet skal si at jeg kan FFP reglen spesielt godt, men har lest noen redegjørelser om hvorfor det er lite penger å bruke, som igjen kan gjøre sånn at jeg kan late som jeg vet hva jeg snakker om. Arsenal er på ingen måte en fattig klubb. Har jeg noen fakta feil, beklager jeg dette
 12. joppe

  2019.01.25 Manchester United (H) FA-cup

  Det samme kunne vel sies om Klopps første sesong for Liverpool, men utrolig nok så går det vel relativt bra for Klopp og gjengen om dagen. Hva er en storklubb? Hvordan måler vi hva en storklubb er? Fotball er et lagspill, det handler om å sette sammen de rette spillerne og ikke hva de koster. Vi kan gå noen år tilbake, Liverpool gjorde mange rare dyre spillerkjøp uten at de ble nevneverdige gode, tipper at blant andre Andy Carroll var verdt hver en krone på Anfield. Liverpool har brukt mange mange millioner på spillerkjøp de siste 25 årene og de har null ligamesterskap, de har vunnet champions league det skal de ha, og noen cuper men ikke mye annet å skryte av de siste 25årene og gud vet hvor mange millioner av pund det har kostet. Leicester har vunnet ligaen og ikke vært i nærheten av å bruke like mye penger, så det å bruke masse penger er ingen automatikk for å vinne noe. Chelsea og Manchester City har spølt sinnsyke pengebeløp før de i det hele tatt var i nærheten av å vinne noe, men til slutt fikk de inn managere som maktet å vinne noe, men til hvilken pris? Jeg er på mange måter glad for at Arsenal ikke er med på denne penge galoppen, og om Emery kommer til å vinne noe med Arsenal eller om Arsenal kommer til å vinne noe med Emery, det vil tiden vise. Men skal han få til sitt spill og den eneste måten å spille på som han vet om, må han snu opp ned på en hel spillerstall og det tar tid. Det hjelper heller ikke at han mer eller mindre har hatt et helt forsvar ute med skade, og det ser ikke til at det skal endre seg med det første. Da får han en tøff oppgave. Uten at jeg har følt noe behov for å gå inn på Liverpool forum for å fortelle dere hvor dårlige dere har vært opp gjennom årene, for dere har vært utrolig dårlige i perioder siste 20 årene, men så er det vel slik at klarer dere å krype opp av gjørmehullet dere har vært nedi, så klarer vi også det.
 13. joppe

  Thierry Henry

  forhåpentligvis finner vi en plass til han i Arsenals trener team, det er her han hører hjemme.
 14. joppe

  Unai Emery

  Om det stemmer at det ikke ville hjulpet om Kroenke spyttet inn £1billion av personlige midler, så hadde vi hatt like lite å rutte med pga FFP og alt som følger rundt det. Da er det kanskje på tide å slutte å klandre Kroenke for alt. Kampen mot Chelsea viser at det ikke trengs å investere så kjempemasse i nytt, vi trenger å erstatte alle som forsvinner ut på et vis, det sier seg selv. Men jo flere kamper hele langet intakt får spille sammen bedre blir det. Så er det vel også slik at flere kamper Emery får på seg til å spille inn sin taktikk, er det større sjanser for å lykkes til slutt. Så vil tiden vise hvor lang tid det tar og hvor mye han lykkes. Men å "fryse" ut Özil tror jeg ikke er et smart trekk i lengden, selv om denne kampen mot Chelsea kan forsvare å utelate Özil av taktiske årsaker.
 15. joppe

  2019.01.19 Chelsea (H)

  Fortsetter vi å spille som vi gjorde nå sist mot Chelsea, så er fremtiden lys.
×