Jump to content

9Reyes

Arsenal Norway
  • Posts

    276
  • Joined

  • Last visited

9Reyes's Achievements

Juniorspiller

Juniorspiller (3/9)

  1. Eboue var bare uheldig i den episoden.. Han prøvde å blokkere ballen, og det er fort gjort å glemme å trekke inn foten i sånne situasjoner. Det skal sies at Eboue er en spiller som spiller på grensen. Men jeg synes folk på dette forumet hakker litt får mye på han, opp te flere spillere som gjør akkurat det samme. Bare se på det Terry gjorde i går mot Fabregas, han kunne ha skadet Cesc alvorlig i den situasjonen. Og han var bare heldig at han ikkje gjorde det, rett å slett håpløst det han gjorde der... Å det første han gjør etterpå er å gi Eboue tror e en ettersleng....
  2. Latterlig oppførsel i dag... ikke noe annet å si i grunnen..
  3. Meget misfornøyd med Jens i dag. På grunn av en stor tabbe(nok en gang) så taper vi to viktige poeng. Han må skjerpe seg, jeg sier ikkje at vi skal ta han ut av startellveren. Men hvis ikkje han skjerper seg de neste ukene, ja da mener jeg at Almunia fortjener en sjans... Ut i fra det jeg så i pre-season, så virker faktisk mani som en bedre keeper en jens nå.
  4. 9Reyes

    Thierry Henry

    Det er vell ikkje mer å si... Må bare takke han for allt han har gjort for klubben. Han er tidenes toppscorer for klubben, det sier litt... Han har blitt årets spiller tre år? Og han var rett å slett verdens beste fotballspiller, selv om han ikkje vant den... noe av det dummeste som har skjedd i fotballens historie. Men det skal sies at jeg er litt enig med henry. Han forlater arsenal fordi han er i slutten av sine fotball år, og dette arsenal laget virker ikke som det har det som skal til å vinne store trofeer. Og at han er redd for at Wenger forlater arsenal neste år+ at dein allerede har gjort det. Jeg ønsker han lykke til i barca... Men han skal nok angre, alle spillere som forlater arsenal angrer... Tipper nok at vi sender barca ut av CL neste sesong + at wenger henter en superspiss som kan følge fotsporene til Titi...
  5. 9Reyes

    Thierry Henry

    Har en uggen magefølelse på at Titi kansje kommer til å forlate arsenal i sommer. Men han har sagt at han skal bli... Så vi får bare vente å se..
  6. Arsenal trenger en ving i verdensklasse.. Og en spiss som vet hvor kassa er, selv om når vi får tilbake Bendtner så har vi Henry, Ade, persie og bendter.. så det er vell ving som står øverst på lista. Og på vingplassen vil jeg ha en som har fart og avslutningsferdigheter i klasse med Pires. Det kan jo selfvølgelig bli vanskelig å finne. Ribery har jo fart og dribbleegenskaper på øverste hylle, men kan ikkje avslutte. Men jeg tror allikavell at det er denne spilleren Wenger har øverst på ønskelista og er mest sannsynelig å se i en Arsenal drakt neste år. Wenger har jo sagt at neste års tropp kommer til å være 98-99% den samme, så jeg tror ikkje det blir noe mer en en ny spiller på oss... men da må jo ikkje spillere som Jens, gallas forlate oss... noe jeg tror fort kan skje..
  7. 9Reyes

    Thierry Henry

    Nå som Titi er ute resten av sesongen så har vi bare kun tre spisser som kan spille, hvis de unngår å bli skadet. Det er Ade, Ali og Julio. Hverken Ali eller Julio kunne fått en større mulighet en de har nå. Det er denne perioden som bestemmer om de kommer til å fortsette som Arsenal-spillere neste sesong. Jeg håper virkelig de viser seg fram og slår til.. Med tanke på Titi så tror jeg det er like godt at han tar en lang pause fra fotballen. Han har rett å slett hatt en meget meget frustrerende sesong med fullt av skader og verken en virkelig god kamp. Satt å så på noe filmer fra Titi for 2-3 sesonger siden, hadde neste helt glømt hvor god han var... og jeg vet innerst inne uansett om han blir kvitt skadene og i hvor god form han kommer... så vill han aldri bli som den gamle titi igjen!!
  8. 9Reyes

    Thierry Henry

    Man må også huske på at han er ikkje 25 år heller lengre.. Han er snart 30, det har også noe å si i denne saken..
  9. Almunia har blitt mye bedre i det siste.. Er ikkje noe redd lengre når Jens må stå over kamper, for jeg vet at vi har en keeper på benken som er neste like god ville e nå sei..
  10. 9Reyes

    Lauren

    Han hadde fortjent en siste kamp i Arsenal drakta på emirates..
  11. 9Reyes

    Lauren

    Kommer til å savne Lauren! Han er og blir en vinner... lykke til videre!
  12. 9Reyes

    Jose Antonio Reyes

    Reyes har så langt seks starte i la liga hvor han har scoret to mål. Og en start og ett innhopp hvor han har scoret et mål. Han spiller visst ganske bra har jeg lest, men han har ikke skaffet seg fast plass på laget.. noe som er meget vanskelig.' jeg merker at arsenal savner reyes, vi har bare to spillere i troppen som bruker venstre beinet. Og han kommer jo som regel å legge en assist eller to i hver kamp. Og etter jeg så en r.madrid kamp så har han begynnt å legge fantastiske frispark.. Men vi har jo en del som kan det da, men allikavell. Jeg vet Reyes var opp og ned i arsenal, men han var en viktig spiller for oss ... Jeg savner Reyes, og jeg hadde ikkje gjort noe av å se han i arsenal igjen, men det kommer nok aldri til å skje...
  13. 9Reyes

    Arsene Wenger

    Synes det er veldig synd at Wenger nekter å gå ut i media... Det begynner å bli for dumt nå, Pardew har sagt unnskyld så det er ikkje noe å være sur over..
  14. 9Reyes

    Jose Antonio Reyes

    Går ikkje an å beskrive Reyes sin karriere i arsenal bedre. Kommer til å savne han, men han får h a lykke til i spania... er bombesikker på at han kommer til å bli en meget viktig spiller for madrid.
  15. 9Reyes

    Jose Antonio Reyes

    Se det, da var Reyes ferdig i Arsenal. lurer på ossen man byttet bruker navn, det går vell ikkje.. skal bli morro å se om han slår skikelig til i madrid. Håper han gjør det bra og ønsker han lykkte til..
×
×
  • Create New...