Jump to content

Oppdatterte retningslinjer for Arsenal Norways diskusjonsforum


zaldor

Recommended Posts

Det er ikke foretatt noen drastiske endringer, men retningslinjene er oppdattert og brukere av forumet bør ta en titt på disse. De nye retningslinjene er vedlagt dette innlegget, men kan også finnes ved å følge lenken under.

 

http://www.arsenalnorway.no/forum/index.php?app=forums&module=extras&section=boardruless

 

Eventuelle kommentarer tas i tråden for forslag til forbedringer. Den finnes her:

 

http://www.arsenalnorway.no/forum/index.php?showtopic=4210

 

 

 

 

Retningslinjer

 

Følgende retningslinjer gjelder for bruk av forumet til Arsenal Norway.

 

 

 

1. Registrering

Alle som ønsker skrivetilgang må registrere seg med fornavn og etternavn. Medlemmer av supporterklubben må fylle ut medlemsnummer. Familiemedlemmer har samme rettigheter som vanlige medlemmer.

 

 

 

Andre personer, f.eks. supportere av andre lag, kan få skrivetilgang på forumet så lenge de er anbefalt av et medlem. Disse må også fylle ut fornavn og etternavn. Medlem med gyldig medlemsskap som anbefaler må da sende en e-post til forum@gunners.no.

 

 

 

Det vil med jevne mellomrom gjøres stikkprøver opp mot skribenter for å sjekke gyldig medlemsskap. Personer som ikke har gyldig medlemsskap vil miste skrivetilgang inntil dette er korriegert.

 

 

 

2. Gjesteskribenter

 

For medlemmer som anbefaler skribenter som ikke er medlem i supporterklubben, så vil anbefalende medlem stå ansvarlig. Dersom en "gjesteskribent" bryter retningslinjene, kan det føre til utestengelse av både "gjesteskribenten" og medlemmen som gjorde anbefalingen.

 

 

 

3. Lese og skrive

 

Alle som ønsker det, har tilgang til å lese på forumet. Medlemmer av Arsenal Norway og anbefalte personer (som nevnt i punkt 1) kan skrive.

 

 

 

4. Språk

 

Det skal skrives på norsk (enten bokmål eller nynorsk). Fotball er et følelsesladet tema, men forsøk å forumlere deg fornuftig selv om følelsene tar over. Å skrive på overdreven dialekt eller bruke "sms-språk" skal unngås. Banning og andre støtende formuleringer bør ikke forekomme.

 

 

 

5. Poster

 

Tilstreb å gi informasjon i posten du legger til. Med dette menes at vi ønsker å unngå poster som "hehe", "nice" og enkeltord som gir lite nytte. Ikke legg inn to innlegg rett etter hverandre i samme tråd dersom det er mindre enn 24 timer siden ditt forrige innlegg i samme tråd (bruk redigeringsfunksjonen).

 

 

 

6. Opprettelse av tråder

 

Tråder som opprettes bør være temabaserte. Det er ønskelig at en oppretter tråder som er aktuelle. Heller flere tråder med ulike tema om samme spiller, enn en generell tråd per spiller som inneholder for mange sider. Bruk likevel søkefunksjonen for å finne svar på ting du lurer på. Moderatorer vil være ansvarlige for å flytte tråder under eksisterende dersom det oppstår dobbelttråder om samme tema. En skal slippe å være redd for å opprette en ny tråd!

 

 

 

Unntaket for overnevnte er kampforumet. Der ønsker vi å holde diskusjonen rundt hver kamp under den aktuelle kamptråden. Disse trådene opprettes av medlemmene selv etter samme format som tidligere kamptråder.

 

 

 

7. Persondiskusjoner

 

Det skal diskuteres sak og ikke person. Bruk meldingssystemet (PM) for å kontakte personen, eller ta kontakt med administrator/moderator dersom du har en klage.

 

 

 

8. Off topic

 

Politikk og religion skal ikke diskuteres noen steder på dette forumet. Diskusjoner langt utenfor trådens tema skal heller ikke forekomme.

 

 

 

9. Klager

 

Dersom du har problemer med andre skribenter på forumet, så forsøk å løse dette ved å sende en personlig melding. Dersom dette ikke hjelper, tar du kontakt med administrator/moderator og forklarer problemet. Ved ingen tilfeller skal det opprettes tråder der temaet er persondiskusjon eller diskusjon av avgjørelser på utestenging eller andre handlinger gjort av administrator/moderator i denne sammenheng. Dersom det skulle være nødvendig med en diskusjon i plenum, så skal slike tråder opprettes av administrator/moderator.

 

 

 

Bruk gjerne rapporteringsfunksjonen for å rapportere om atferd i strid med retningslinjene. Kun administrator og moderatorer vil kunne se klagen.

 

 

 

9. Salg av billetter

 

Alt salg av billetter skal skje til pålydende pris. Forumet skal generelt ikke brukes til reklame eller kommersiell aktivitet. Forsøk på salg av billetter til over pålydende vil føre til umiddelbar utestengelse.

 

 

 

10. Moderering av forumet

 

Beslutninger som tas av moderatorer er endelige! Kun ved tilfeller der det er utvist grov feilvurderiing/feiltolking av situasjonen, vil en avgjørelse kunne overstyres av administrator.

 

 

 

Moderatorene forbeholder seg retten til å operere ut i fra skjønn og fornuft også ut over de konkrete, fastsatte retningslinjene.

 

 

 

Generelt

 

Retningslinjene skal fungere som regler for hvordan vi i ønsker at folk skal opptre på forumet. Dersom administrator/moderator mener at det har skjedd et alvorlig brudd på retningslinjene, eller det har skjedd gjentatte brudd fra samme medlem, vil dette kunne føre til utestengelse fra forumet. Skribenter kan også bli slettet helt fra forumet. Ved grov personsjikane, rasisme eller alvorlig graverende innlegg vil en også kunne miste sitt medlemsskap i Arsenal Norway. Sletting fra forumet og fjerning av medlemsskap må skje via administrator.

 

 

 

Vi ønsker det skal være stor takhøyde for diskusjon på forumet. At folk har forskjellige meninger, og heftige diskusjoner skal tolereres så lenge det blir gjort i henhold til retningslinjene.

 

 

 

Lykke til med bruken av forumet, og UP THE ARSENAL!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...