Jump to content

Arsenal


Guest Tinn

Recommended Posts

Arsenal har aldri vært så gode som de er i år.... i premier league går de greit, kan ikke gå bra til vært år, selv om vi ønsker det til kort år. champions league er innen nese tippene våre og vi venter på den første triumfen i champions league i historien. UEFA Cupen 2000 ende det med tap i finalen i istanbul mot galatasaray, det var et tåre vått syn når gala sto med pokalen mens arsenal var snytt for seieren. :)

 

 

 

ingen ting er som å vinne champions league, arsenal har vunnet FA cup mange ganger, premier league, liga cupen men ingen ting er som europa cup.... bli kåret til europas beste lag + at det blir VM for klubb lag og mange småe turneringer rundt i verden for å kåre hvem som er best i verden.... husker dere en gammel spiller Ian wright som var en stor spiller 1997..... marc overmars, emmanel petit, nicolas anelka, lee dixon, tony adams, david seaman. det var laget sitt. men dagens mannskap er forbedrett på alle felter.... svar vist dette var mye kritikk eller mye ros..... HILSEN TINN ARSENAL LOVER FOR EVER B)

Link to comment
Share on other sites

Det viktigste i ukene og måneden fremover nå, er og holde fokus både i ligaen og i CL. Skulle det gå så galt at vi ikke klarer semifinalen mot Villareal, som også er en "underdog", så må vi spille oss til en 4 plass i ligaen. Vi må klare og danke Tote****, slik at vi redder en 4 plass. Og hvilken seier vil ikke det være? :)

Link to comment
Share on other sites

Det viktigste i ukene og måneden fremover nå, er og holde fokus både i ligaen og i CL. Skulle det gå så galt at vi ikke klarer semifinalen mot Villareal, som også er en "underdog", så må vi spille oss til en 4 plass i ligaen. Vi må klare og danke Tote****, slik at vi redder en 4 plass. Og hvilken seier vil ikke det være? >:(

 

 

Vi er nok ingen underdog i denne kampen! Arsenal har seilet opp som store favoritter, spesielt i denne kampen.. Men også når det gjelder hele turneringa har vi også blitt omtalt som den største favoritten! STØRRE enn barca!

 

Men tror vi skal komme oss greit til paris, selv om det ikke blir lett. Lag i semifinalen i CL er gode! Sånn er det bare. Men med formen vi er i nå kan ALT skje.. Tror på 4.plassen i ligaen, og håper på en 1.plass i CL, men tipper vi kommer på 2...-_-

 

Men, Fotballen er fotball

Alt kan skje :D

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...