Jump to content

Tony

Arsenal Norway
  • Posts

    1,218
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Tony

  1. 2 hours ago, Stefanb said:

    Gratulerer med dagen på forhånd Tony ;)

    Ellers helt enig med deg @Simbad. Uansett hvordan sesongen ender så har det vært en vellykket sesong. Vi har hatt fremgang nok et år (flere mål scoret, færre innsluppet og mer poeng), og konkurrer om ligatittelen helt til siste kamp. Det er imponerende - flere eksperter trodde ikke engang vi ville være tittelutfordrere engang. I tillegg kom vi også til kvartfinalen i Champions League.

    Vi har ikke vært feilfrie, langt derifra - men vi har helt klart tatt steg videre, og vi ser at Arteta og klubben har en plan og mål for hva de forsøker å oppnå med laget og klubben.

    Vi må bare vinne vår kamp mot Everton, så får vi se hva som skjer.

    Takker🔴

  2. 47 minutes ago, Simbad said:

    Jeg glemmer sikkert å skrive det i morgen, så gratulerer med dagen på forskudd 

    Takker på forhånd. Er sikkert ikke i stand til det i morgen. 

    27 minutes ago, Simbad said:

    Nesten uavhengig av hva som skjer denne uka har dette vært en veldig god sesong av oss. Det vil åpenbart være skuffende å ikke klare å vinne ligaen med tanke på at vi allerede har vunnet flere kamper(27) enn Invincibles(26) med én kamp igjen å spille, men vi har gitt det et skikkelig forsøk i år, og vi tar det hele veien til siste serierunde. I tillegg har vi slått en del rekorder på veien. 

    Kun to ganger har vi vunnet flere kamper i ligaen. I 1930/31(28/42) og i 1970/71(29/42).

    Raya er den første Arsenalkeeperen siden David Seaman i 1992/93 til å holde nullen borte mot både Manchester United og Manchester City.

    Vi er ubeseiret på bortebane i 2024, 9 bortekamper spilt, 8 seire, 1 uavgjort. 7 clean sheets, 28 mål scoret og 3 mål innsluppet.

    Vi har holdt nullen i 11 bortekamper for første gang siden 1990/91(13).

    Saliba er visstnok den første spilleren i PLs historie til å vinne MoTM på Anfield, Etihad og Old Trafford i samme sesong.

    Saka den første engelskmannen siden Ian Wright(1993/94) til å score både hjemme og borte mot Tottenham. 

    Saka er den yngste spilleren siden Martin Hayes(1986/87) (21 år og 30 dager) til å score 20 mål i alle turneringer i en sesong. 

    Vi har også bare slept inn 1 mål på bortebane utenfor London i 2024.

  3. 20 minutes ago, Ulfagrafr said:

    Eg har bursdag idag og en kompis av meg er Liverpool -fan og eg ynskjer at Villa taper og han ynskjer at Liverpool vinn så da kan dette bli to meget interessante dager 

    Gratulerer med dagen 🍻🎂🥳

  4. Mer flau over å lese kommentarene her enn jeg er over spillerne. Det er 6 kamper igjen. Det er jo større tapermentalitet på supporterne enn det er på spillerne. Nå har vi hyllet de i hele 2024 og et tap så er det verdens undergang. Det er nå det er viktig å stå bak spillerne og løfte de opp.

  5. 7 minutes ago, Stefanb said:

    Det må han ikke. Han har 9 gule kort nå, så han må ikke stå over mot Brighton såfremt jeg vet.

    Ok. Kan godt hende. Leste bare en plass at Havertz måtte ungå å få kort i løpet av de neste 3 kampene. Hvis han fikk kort måtte han stå over en kamp.

  6. 2 minutes ago, Gunners68 said:

    Faen Havertz. Kutt ut filmingen. 

    Arteta må inn med vår beste selv mot Luton. 

    Ikke bare at det var teit. Nå må Havertz stå over mot Brighton. 

×
×
  • Create New...