Jump to content

Bekkern

Arsenal Norway
  • Posts

    1,137
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Bekkern

  1. Jobbes med å innføre kostnadstak i PL. Majoriteten av klubbene er positive til dette, minus United, Villa og overraskende nok City. Chelsea stemte blankt. Kommer til å bli viktigere å utvikle egne talenter. 

  2. Just now, Simbad said:

    Manure har vært katastrofe tidligere også. Likevel har vi kun én seier i ligaen(uten folk på tribunene) på Old Trafford siden 2006.

    Blir den andre i 2024. Vi har jo ikke vært så gode siden før 2006😊

  3. 2 minutes ago, Simbad said:

    En av grunnene til at jeg dessverre ikke har troa på at vi kan vinne ligaen. Har selvfølgelig alltid et håp, så lenge det er matematisk mulig, men dessverre ikke troa på det. Vi skal også til to bortebaner vi sliter kraftig med å vinne på. Den ene nå til søndag. 

    Kampen mot United vinner vi greit. De er katastrofe for tiden. Mest spent på søndag, det blir den hardeste kampen, men flommer vel ikke over av selvtillit der etter å ha blitt maltraktert av  Newcastle. Vi må vinne de fire siste, og håpe at City mister poeng enten mot Fulham eller Spurs borte. Den jævla Villa kampen. 

  4. Brighton pinlig svake dessverre. De mangler flere av de nøkkelspillerne sine.  Og da hjelper det heller ikke at alle 50/50 avgjørelser går Citys vei. Ikke at det avgjør kampen, men merkelig at ikke Verbruggen står i mål da han har stort sett voktet målet i det siste.  

  5. Begynte bra, men mye slurv i pasningsspillet og lite flyt. Burde ha scoret ihvertfall ett til. Chelsea har spillere med svært gode ferdigheter som kan straffe oss. Må opp noen hakk i andre. Partey har vært god, det samme har Rice. 

  6. 7 hours ago, Simbad said:

    Har aldri sagt at det ikke er lov å være uenig, men å si at en spiller som har vært en viktig brikke i et lag som har vunnet ligaen 4 ganger (mens han var en del av laget) ikke er god nok til å vinne ligaen er ingenting annet enn bullshit. 

    Enig at han var god i 2017/18 og 2018/19 sesongen der han scoret 21 og 23 mål totalt i alle turneringer. Imidlertid var de to siste sesongene merkbart dårligere med 14 og 13 mål i alle turneringer. Skal også sies at han var innbytter i en del kamper. Det som er overordnet er at vi trenger en spiller der framme som kan gi oss en helt annen dimensjon når vi møter lag som låser midten og mannsmarkerer Ødegaard. Der ville jeg ha slått mer langt for å få mer strekk i motstanderlaget og mest sannsynlig fått mer mellomrom som følge av det. 

  7. 1 minute ago, Simbad said:

    Vi har spillere som tilfører noe annet. Partey kan feks gjøre ting verken Rice eller Jorginho kan. Vieira har en litt annen spisskompetanse enn det Ødegaard og Saka har. Nelson litt annerledes enn Martinelli, Trossard og Saka. ESR annerledes enn Havertz, Rice, Vieira og Ødegaard.

    Jesus har vært en viktig spiller for Shitty de 4 sesongene de har vunnet serien med han i stallen, selv om han kanskje ikke har vært den mest profilerte målscoreren. Så akkurat den uttalelsen er rett og slett bullshit. 

    Da er vi enige om å være uenige, men lov å ha andre meninger enn deg eller?! Vi ser fotball ulikt, og det må være lov?! Håper du er enig at vi trenger en plan B når plan A ikke fungerer. 

  8. 1 minute ago, Simbad said:

    Det er et problem, men det er også et problem at man ikke tør å rotere enkelte spillere samt endre taktikken noe, for å få det beste ut av 'erstatteren'. 

    For å endre taktikken må vi ha spillere som tilfører noe annet. Vi har ikke en Giroud eller en Isak type på topp der den ene er er et fysisk beist oppspillspunkt/link up og en bakrom spiss. Havertz er det nærmeste vi kommer oppspillspunkt, og er relativt god på det. Jesus og Nketiah er ikke gode nok for et lag som skal vinne ligaen. 

  9. Just now, Simbad said:

    Arteta har blitt noe bedre på å rullere, men han har fortsatt et stort forbedringspotensial når det kommer til det. Samt må han bli bedre og tøffere til å gjøre endringer i taktikk og mannskap mer proaktivt. 

    Problemet er at troppen er for tynn kvalitetsmessig slik at vi blir for svekket hvis vi setter inn spiller nr 14 og ut. I tillegg til at vi rydde i stallen og kjøpe to-tre spillere som forsterker oss håper jeg vi får fram noe stort fra ungdomsavdelingen. 

  10. 6 minutes ago, Tapapa said:

    Jeg skal i hvertfall se noen repriser av situasjonen med Havertz om igjen. 

    Nå skal jeg se RM slå ut shitty.

    Er vel en fordel for oss at City vinner og får flere kamper?! Eller har du gitt opp ligaen? 

×
×
  • Create New...