Jump to content

Bekkern

Arsenal Norway
  • Posts

    1,144
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Bekkern

  1. United ligger mann på midten og låser av slik at vi ikke får bygd opp slik vi pleier. Masse rom i mellomrom og mye bakrom som de etterlater seg. Når får United det slik som de vil. Få stopperne bredere og backene høyere, eller å kjøre indreløpere våre høyere. Slå litt lengre av og til og få dueller og løp rundt Casemiro og Evans. 

  2. 5 minutes ago, Gunners68 said:

    Kan Spurs være i stand til å levere en skikkelig kamp for å nå CL. Vet det er mye å be om 😁

    Spurs vil heller komme utenfor topp 4 enn å hjelpe oss til ligatittel. Det er ambisjoner i den klubben. Får ihvertfall håpe at Liverpool slår Villa så det er et snev av håp. 

  3. Jobbes med å innføre kostnadstak i PL. Majoriteten av klubbene er positive til dette, minus United, Villa og overraskende nok City. Chelsea stemte blankt. Kommer til å bli viktigere å utvikle egne talenter. 

  4. Just now, Simbad said:

    Manure har vært katastrofe tidligere også. Likevel har vi kun én seier i ligaen(uten folk på tribunene) på Old Trafford siden 2006.

    Blir den andre i 2024. Vi har jo ikke vært så gode siden før 2006😊

  5. 2 minutes ago, Simbad said:

    En av grunnene til at jeg dessverre ikke har troa på at vi kan vinne ligaen. Har selvfølgelig alltid et håp, så lenge det er matematisk mulig, men dessverre ikke troa på det. Vi skal også til to bortebaner vi sliter kraftig med å vinne på. Den ene nå til søndag. 

    Kampen mot United vinner vi greit. De er katastrofe for tiden. Mest spent på søndag, det blir den hardeste kampen, men flommer vel ikke over av selvtillit der etter å ha blitt maltraktert av  Newcastle. Vi må vinne de fire siste, og håpe at City mister poeng enten mot Fulham eller Spurs borte. Den jævla Villa kampen. 

  6. Brighton pinlig svake dessverre. De mangler flere av de nøkkelspillerne sine.  Og da hjelper det heller ikke at alle 50/50 avgjørelser går Citys vei. Ikke at det avgjør kampen, men merkelig at ikke Verbruggen står i mål da han har stort sett voktet målet i det siste.  

  7. Begynte bra, men mye slurv i pasningsspillet og lite flyt. Burde ha scoret ihvertfall ett til. Chelsea har spillere med svært gode ferdigheter som kan straffe oss. Må opp noen hakk i andre. Partey har vært god, det samme har Rice. 

×
×
  • Create New...