Jump to content

oncearsenalalwaysarsenal

Arsenal Norway
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by oncearsenalalwaysarsenal

  1. Er så enkelt som at man må finne ut om man vil ta sjansen eller ikke.. Billettene blir jo ikke sjekket av personale... Men man skal ikke tvile.. Gå rett til inngangen - bruk kortet - opp trappa for å finne plassen sin - så gå rett til riktig plass.. Hvis man viser tvil om noe i forhold til billetten sin blir billetten sjekket for at de vil hjelpe deg, men da skyter man seg sjøl i beinet.. Ellers er det 35 pund bare for et gyldig medlemskap da.
  2. Bruk fotballtur.no. Stiv pris vel.. Men man får alltid billettene sine, og også meget bra billetter! Betalte 2 lapper ca for billett midt på langsiden oppe mot Tottenham i 2008! Syk kamp.. 4-4 )
  3. Gode muligheter? NEI! Første kampen for sesongen er like hard å få billett til som til toppkampene! Er som å få billett til Tottenham hjemme med red membership. Muligheten er der, men man skal ha flaks rett og slett. Mange tusen vil sitte klare og kun de heldige slipper i gjennom..
  4. Hei! Jeg har stått på venteliste for å få tilgang til sesongkort i 3 år nå. Det er ikke lenge nok naturligvis, men jeg lurer rett og slett på hvor lang ventetid det er for å få sesongkort? Circa.. Mener jeg var nr.60 000 ca på venteliste når jeg satt meg opp på listen for 3 år siden. Nå er jeg nr. 25 000 så det har gått veldig fort fremover i køen... Skjønner jo at fortgang i køen har med å gjøre hvordan Arsenal gjør det, men hvor lang tid ventet dere her som har sesongkort? Regner med at noen av dere norske som har det er aktive her? :-) Gleder meg veldig til å få sesongkort så jeg er sikret de kampene jeg vil på.. Hvis jeg ikke flytter over for å få med meg alt sammen!
×
×
  • Create New...