Jump to content

oncearsenalalwaysarsenal

Arsenal Norway
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Gender
    Male

oncearsenalalwaysarsenal's Achievements

Skopusser

Skopusser (1/9)

  1. Er så enkelt som at man må finne ut om man vil ta sjansen eller ikke.. Billettene blir jo ikke sjekket av personale... Men man skal ikke tvile.. Gå rett til inngangen - bruk kortet - opp trappa for å finne plassen sin - så gå rett til riktig plass.. Hvis man viser tvil om noe i forhold til billetten sin blir billetten sjekket for at de vil hjelpe deg, men da skyter man seg sjøl i beinet.. Ellers er det 35 pund bare for et gyldig medlemskap da.
  2. Bruk fotballtur.no. Stiv pris vel.. Men man får alltid billettene sine, og også meget bra billetter! Betalte 2 lapper ca for billett midt på langsiden oppe mot Tottenham i 2008! Syk kamp.. 4-4 )
  3. Gode muligheter? NEI! Første kampen for sesongen er like hard å få billett til som til toppkampene! Er som å få billett til Tottenham hjemme med red membership. Muligheten er der, men man skal ha flaks rett og slett. Mange tusen vil sitte klare og kun de heldige slipper i gjennom..
  4. Hei! Jeg har stått på venteliste for å få tilgang til sesongkort i 3 år nå. Det er ikke lenge nok naturligvis, men jeg lurer rett og slett på hvor lang ventetid det er for å få sesongkort? Circa.. Mener jeg var nr.60 000 ca på venteliste når jeg satt meg opp på listen for 3 år siden. Nå er jeg nr. 25 000 så det har gått veldig fort fremover i køen... Skjønner jo at fortgang i køen har med å gjøre hvordan Arsenal gjør det, men hvor lang tid ventet dere her som har sesongkort? Regner med at noen av dere norske som har det er aktive her? :-) Gleder meg veldig til å få sesongkort så jeg er sikret de kampene jeg vil på.. Hvis jeg ikke flytter over for å få med meg alt sammen!
×
×
  • Create New...