Jump to content

Andy

Arsenal Norway
  • Posts

    247
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Andy

  1. Venstre back var desverre veldig langt nede på min liste. Jeg mener ( i fullt alvor ) at våre alternativer Gibbs og Santos er mer enn gode nok.

     

    BE

     

    Da er du en av få isåfall. Santos er rett og slett en dårlig back, og det var helt nødvendig at Wenger kjøpte en spiller som er bedre enn han.

  2. Ikke overraskende spiller han langt bedre når han faktisk spiller i rollen han skal spille i. Har aldri skjønt hvorfor han har blitt såpass mye brukt på kant, hvor han ikke hører hjemme.

  3. Håper vi får inn kvalitet i troppen i januar. Det burde skje, men har gitt opp med å drømme når det kommer til Arsenal nå om dagen. Det er synd vi fremdeles ikke har kvittet oss med dårlig stallfyll med middels høye lønninger. Vi kvitter oss alltid heller med de beste spillerne våre.

     

    Ba er god, men som nevnt av noen er han ustabil og anonym i mange kamper. Noe positivt dog er at han i mange av disse usynlige kampene får til å score mål. Men for 7,5 millioner vil han være en god investering sammenlignet med det vi har i dag. Håper også inderlig Walcott og Sagna signerer nye kontrakter. Walcott vil være et stort tap og jeg begriper ikke hvordan klubben er så amatører på kontraktfornyelser. Det skjer nærmest hver sesong.

  4. Det er som påpekt tidligere her at han må hentes nå dersom vi skal ha en sjanse. Han er et utrolig talent, og vil mest sannsynligvis bli hentet av "større" klubber enn Arsenal til sommeren. Med han, Cazorla, Wilshere og Walcott har vi bra kvalitet offensivt på midtbanen. Men da må vi signere disse da (Walcott,Isco), vel og merke.

  5. Det verste er at det i begynnelsen av sesongen snakkes om at vi skal være med å kjempe om gull!! Jeg er redd for hvor dette ender hen.. Ikke bare at vi hanker alt for få poeng, men vi spiller den verste fotballen på laaang tid. Er så lite som stemmer og vi får ikke maks ut av spillerne.

  6. Utrolig skuffet over det jeg har sett av kos til nå. Mot Reading var han utrolig dårlig. Jeg som trodde han skulle utvikle seg enda mer fra i fjor og fortsette å være en av ligaens aller beste stoppere. Nå ser han mer ut som den han var når han ankom klubben. Får håpe han rister det av seg og finner tilbake til sin gamle form..

  7. Når vi snakker om innlegg.. Kan ikke huske jeg har sett Gervinho slå et innlegg noen gang. Det eneste han gjør hver gang er å stoppe tempoet, og prøve gå forbi inne i 16 og deretter slå inn hardt langs bakken. Utrolig irriterende med en ving som kun gjør dette.

  8.  

    Syntes han med driv, god teknikk og målteft minner om Diaby mest. Som jeg sa etter United kampen: Skulle gjerne hatt Dembele på midten fremfor Diaby..

     

    Ja, godt mulig. Kommer litt an på hvor han spiller. Men av det jeg har sett fungerer han greit som boks til boks spiller hvor han har bra fysikk og duellspill. Mente han kunne vært en erstatter for Song og da spilt istedenfor Diaby som du nevner.

×
×
  • Create New...