Jump to content

Hugo

Arsenal Norway
  • Posts

    310
  • Joined

  • Last visited

About Hugo

  • Birthday 11/15/1991

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Location
    Bærum

Hugo's Achievements

Juniorspiller

Juniorspiller (3/9)

  1. Tusen takk for en herlig link! Utrolig nyansert og klarleggende, men samtidig kortfattet. Virket som det var genuint faktisk innhold i tillegg. Det bekreftet det meste jeg hadde trodd selv på forhånd hva gjelder vår finansielle posisjon, pengebruk på overganger og overtagings-situasjonen Skal også sies at det var interessant å få et tall på spillernes summerte gasje. Vi heier på godt lønnede spillere vil jeg si, samtidig som det selvsagt er nødvendig med et slikt nivå i dagens pengesterke europeiske fotball.
  2. Mark Hughes? Da har vel i såfall styret i Tottenham gjort det igjen. Hvis de begynner å se seg om etter andre managere før de sparker den de allerede har. Noe som ikke er overaskende... Det styret virker jo ikke fotballkompetent for 10 øre! Ellers så vet jeg at Spudz er gode til å punge ut, men mennene fra DIC har jo ekstremt mye mer penger, og virker minst like "sløse-kåte"
  3. Flere medier melder at spudz har lakt inn bud på Hughes! Kan egentlig ikke skjønne hvordan han kan takke ja til det ettersom City virkelig er i dytten om dagen. Det skulle da ikke ligge mer penger i en jobb i spudz, enn under mennene fra DIC
  4. Hugo

    Arsene Wenger

    Jeg føyer meg bak de øvrige kondolasjoner til hele familien, og ærer Alphonse Wengers skapelse! Fryktelig trist!
  5. Tottene har ikke gjort en dritt denne kampen og jeg syntes det er latterlig hvordan man kan gang på gang kan tro at overkjøping er bedre enn kontinuitet! Mener 0-3 ville vært mye mer rettferdig. Edit: Fortjent og deilig
  6. Jeg skal også på den kampen og jeg har bursdag dagen før. (14 nov) Blir gøy å feire bursdag i London =) Åj, ja det håper jeg inderlig!
  7. ganske det jeg også lurte på... eventuelt om det er noen nettforhandlere som er seriøse og med ok priser?
  8. De gjorde som sagt en bedre kamp enn oss, mot en bedre motstander. Så føler ikke helt for å juble og le over at tottenham driter seg ut, når jeg føler vi gjør det verre. En mager trøst da vell og merke!
  9. Har tenkt å dra til den kampen jeg også ... Jeg har sjekket på www.fotballturer.no og tror jeg kjøper derifra. Skal men hele fammen så fotballturer blir litt dyrt i tilegg til at ikke alle skal på kamp... Kanskje jeg får ta sjansen på lotteriet til sup.klubben i førsteomgang. Hvordan er prisene sånn ca gjennom nettopp sup.klubben?
  10. Det må vi! Derfor tørr jeg ikke tenke meg hvordan det kan gå med en god én Jeg er storfornøyd med hvert eneste poeng vi får på Manure Hva sa jeg foresten tidligere i denne tråden ? Det du sa indikerer at du må sende en lottokupong inn. Det gjør jeg støtt, og ikke minst stadig
  11. Skal på kamp mot Villa den 15/11, noe som er min bursdag , men jeg har søkt to ganger gjennom supporterklubben uten å få billetter så tror jeg kjøper et annet sted. Har noen gode alternativ? foresten min første kamp på Emirates - av en eller annen merkelig grunn
  12. Det må vi! Derfor tørr jeg ikke tenke meg hvordan det kan gå med en god én Jeg er storfornøyd med hvert eneste poeng vi får på Manure Hva sa jeg foresten tidligere i denne tråden ?
  13. Jeg velger å sitere topicens navn, "Let's all laugh at Hottentotts"! ;) Det er like deilig hver gang. De skrur opp forventningene og kjøper for der tredobbelte av oss hver sommer, og de for med seg "eksperter" i tilegg. Men som normalt går det i dass når det gjelder!! I'm enjoying it!!
  14. Jeg ler godt av alle de gode innleggene her Gleder meg til å se et Manure som avgir poeng i dag!!
  15. Hahahaha, når jeg leste det siste fra Eto'o må jeg bare gjøre som i denne topicens navn :) Når det gjelder Dos Santos regner jeg med at Barca solgte han såpass billig for en grunn eller ti. Tipper han blir spist!!!!!
×
×
  • Create New...