Jump to content

pires

Arsenal Norway
 • Content count

  86
 • Joined

 • Last visited

About pires

 • Rank
  Prøvespiller

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  Oslo

Recent Profile Visitors

660 profile views
 1. pires

  2019.11.02 Wolverhampton (H)

  Jeg har flere linker hvis du har aceplayer
 2. pires

  Hvem ønsker du BLIR i klubben?

  Hold kjeft da! Hvis han mener at Santa Cruz hadde vært et bra tilskudd i stallen, så skal han få lov til å mene det uten at det kommer slike sure oppgulp fra andre. Jeg er også enig i at Santa Cruz hadde vært glimrende å hatt i Arsenal. En notorisk målscorer som setter sjansene sine - med andre ord noe vi mangler i Arsenal, Ade eller ikke. De jeg ikke håper blir i klubben er for øyeblikket Gilberto og Hleb. Det blir kanskje litt drøyt å si at jeg ikke ønsker dem i klubben, men sistnevnte har vist seg så grisk denne sommeren, og gjentatte ganger sagt at han ønsker seg bort at jeg ser ingen grunn til å beholde ham. Gilberto er virkelig en lojal spiller, i motsetning til Hleb. Men han begynner å bli gammel, og jeg ser liten grunn til å beholde ham når vi får £20 millioner for ham, samtidig som det øker sjansene for at vi henter inn en defensiv midtbanespiller i verdensklasse. Hvilken klubb kan tenke seg og betale £20 millioner for Gilberto?
 3. pires

  2008.01.12 Arsenal Vs Birmingham

  hvorfor går ikke kampen på c+ ekstra?
 4. pires

  Verdens betse gitarist

  Slash er den beste gitaristen uten tvil..
 5. pires

  Kjøp/salg i Januar?

  Er ikke det her litt selvmotsigende. Du vil bli kvitt han, men tror han blir en hit.
 6. pires

  2006.11.29 Fulham B

  De har ikke vist noen bilder av det i hvertfall
 7. pires

  2006.11.29 Fulham B

  Fordi vi trenger 4 bak og ikke vil gå til 3-1. Med tre bak ville det, slik Fulham spiller nå, blitt vansklig å forsvare seg.. Vi ligger allerede under, så det om vi taper 2-1 eller 3-1 har ingen ting å si. Det må da være bedre og satse på en utligning Å sette inn Ade, NEI takk, har fått nok av den fyren, vi ville ikke fått forsterket hverken bakre eller fremre del av banen med han, bare en haug med unødvendige offsideavgjørelser som gjør at han fisker frem det sleske smilet sitt og haler ut tida til Fulhams fordel. Og hva har et her med hva jeg har skrevet? Ettersom du mener at vi burde satt inn på en offensiv spiller så er Ade det eneste alternativet på benken, det var det jeg mente. Det jeg mente var at, vi burde ha beholdt Hleb på banen, for å ungå å tape midtbanen.
 8. pires

  2006.11.29 Fulham B

  Fordi vi trenger 4 bak og ikke vil gå til 3-1. Med tre bak ville det, slik Fulham spiller nå, blitt vansklig å forsvare seg.. Vi ligger allerede under, så det om vi taper 2-1 eller 3-1 har ingen ting å si. Det må da være bedre og satse på en utligning Å sette inn Ade, NEI takk, har fått nok av den fyren, vi ville ikke fått forsterket hverken bakre eller fremre del av banen med han, bare en haug med unødvendige offsideavgjørelser som gjør at han fisker frem det sleske smilet sitt og haler ut tida til Fulhams fordel. Og hva har et her med hva jeg har skrevet?
 9. pires

  2006.11.29 Fulham B

  Fordi vi trenger 4 bak og ikke vil gå til 3-1. Med tre bak ville det, slik Fulham spiller nå, blitt vansklig å forsvare seg.. Vi ligger allerede under, så det om vi taper 2-1 eller 3-1 har ingen ting å si. Det må da være bedre og satse på en utligning
 10. pires

  2006.11.29 Fulham B

  hvorfor setter vi på en forsvars spiller når vi ligger under 2-1? Det vat ett underlig trekk.
 11. pires

  2006.11.29 Fulham B

  noen andre som kun har still bilde
 12. pires

  2006.11.29 Fulham B

  Når jeg trykker PLAY så kommer denne feilmellingen fram :. "Siden du ser etter, er for øyeblikket ikke tilgjengelig. Web-området kan ha tekniske problemer, eller det kan være at du må justere leserinnstillingene." Er det noe gale me innstillingene mine, eller er det noen andre så har problemer? Ingen som kan hjelpe? Vil gjerne se andre omgang!! Ta og søk etter kanalen caifu sports, den går på den kanalen. Det kan ta litt tid før du får bilde.
 13. pires

  2006.11.29 Fulham B

  Selv om du mener at Arsenal er ett middels lag, så må du vel synes at seier smaker bedre enn tap. Og mål er mål, samma hvordan de scoreres
 14. pires

  2006.11.29 Fulham B

  helt sinsykt bra ar vi scora nå.. Og får ett mål..
 15. pires

  2006.11.29 Fulham B

  glimrende 2-0 allerede.. er det mulig
×