Jump to content

Arsenals never ending story


4evergunners

Recommended Posts

Skadeproblemene i Arsenal er helt forferdelige. De samme spillerne skades gang på gang,ofte er de ute i uker og måneder. Hva i alle dager skyldes dette her ?

Ikke kom med uflaks eller tilfeldigheter,det kan umulig være det når de samme spillerne og laget sliter år etter år med enorm skadefrekvens. Jeg har en erindring av at dette begynte i 2005/2006 allerede.Det har iallefall pågått i veldig mange år. Kan alle disse skadene henge sammen med med den spillestilen vi har ? Wenger gikk jo fra å spille en kontingentbasert fotball til en balltrillende og ball besittende fotball veldig lik den Barca spiller. I England fører dette til at man ofte blir taklet hardt når man skal spille seg gjennom på små flater.Har vært kamper der skadene har haglet,og 2-3 spillere er ute med langtidsskader bare etter en kamp.

Problemene kommer ofte i November,i år startet de allerede før sesongen begynte. Dette sammen med at vi har solgt unna klassespillere og ikke erstattet de har ført til at vi har et vanvittig B preget lag. Jeg mener at tiden nå er inne til å forlate Wenger,han har vært en enorm kapasitet. Men hans stahet de siste 6 årene til å innse de enorme svakhetene hans fotballfilosofi innehar,har brakt oss rett ut i denne hengemyra.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...