Jump to content

Å faktisk forstå forumets hensikt og dets retningslinjer


Chaz

Recommended Posts

Dette er et forum for AN`s medlemmer, i tillegg til eventuelt foreslåtte personer uten tilknytning til AN eller Arsenal FC. Man skal debatere Arsenal, fotball, både engelsk og ellers i verden. Samtidig kan debatere NESTEN hva som helst annet. Man har i prinsippet EN felles terskel, nemlig Arsenal FC. Ut over det kan man være så forskjellige som det overhodet går an å være. Det finnes SÆRDELES greie retningslinjer for hvordan forumet skal fungere. I løpet av helgen har det blitt debatert så fillene fyker om enkeltpersoners funksjon som moderator. Personer som ofrer MASSE av sin fritid for å bidra til at andre i prinsippet skal ha det trivelig på dette forumet, i SIN fritid! Disse moderatorene ble sjikanert så det holder. Av hvem, jo av enkelte som påstår at de kan retningslinjene ut og inn.

 

Og så opplever man at når det hele kulminerer, så kommer en av kombatantene inn med et "I`m sorry" innlegg som avsluttes på følgende måte:

 

Godt valg alle sammen, husk å stemme hvis dere stemmer det samme som meg ;)

 

Hva viser så dette? Jo, at de som i debattens ville hete påstår de kan retningslinjene kanskje ikke er like hvite som de utgir seg for å være. Setningen iinnlegget var sikkert ironisk ment, men det skrevne ord kan utrolig lett bli misforstått på et internett forum. På retningslinjene står nemlig følgende:

 

7.Off topic

Politikk og religion skal ikke diskuteres noen steder på dette forumet.

 

Retningslinjene trenger ikke revurderes, det som skal til er at debatantene leser de nyss nevnte retningslinjene, og ikke minst forholder seg til disse. Nuff said.

 

CHAZ - PROUD TO BE A GOONER - ALWAYS AND EVERYWHERE!!!! :-|

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...