Jump to content

Jarstein


Ravenghost

Recommended Posts

Dette er ikke en "kjøp Jarstein"-tråd...

 

Derimot er det et frustrasjonsutbrudd over hvor uvitende denne karen er hvis det stemmer det som står på nettavisene (at han har sagt nei til Newcastle-prøvespill).

 

Hvorfor mener jeg dette?

 

1. Han har feil oppfatning av sine egne ferdigheter (hvis han tror at han er god nok til å gå rett inn på en "topp 10"-klubb i PL, uten å vise hva han er god for først, er han på jordet)

 

2. Han bør forstå at dette kunne vært det pærfekte klubbvalg (Given er snart 34, Harper er vel enda eldre) så da kunne han allerede fra neste sesong utfordret "førstekeeperplassen", hvis han da er så god som han tydeligvis mener selv.

 

3. Hvor mye spilletid får han i RBK, hvis han går dit? Hirshfeld har vært beste keeper i landet sett over en 2-3 årsperiode, så det er slett ikke sikkert Jarstein blir 1.keeper i RBK...

 

 

Kan jo hende han havner i VIF, men de er jo ikke med i Europa neste år. Kanskje han ikke har høyere mål enn tippeligaen?

Link to comment
Share on other sites

"Dessuten skal ikke en landslagsspiller behøve å dra på prøvespill. Jarstein er for god til det" Latterlig! :D Han er ikke så god at han kan sitte hjemme i stolen å velge hvilken klubb han kunne tenkt seg mest. Dårligt ambisjonsnivå og for stor tro på egne ferdigheter. Her er artikkelen: http://www.fxt.no/tippeligaen/odd/article1482458.ece

Link to comment
Share on other sites

Kem veit?

Kan du være så snill å begynne å skrive mer konstuktive og lengre innlegg? Alle innleggene dine så langt har vært meningsløse og en-linjere.

 

Hvilken klubb Jarstein går til bryr meg forresten midt i ryggen. Han tror han er så god at han takker nei til prøvespill for Newcastle. Nå kan han ha det så godt og gå til en annen kjedelig norsk klubb som aldri kommer til noe europacup-spill engang.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...