Jump to content

FotballPrat.net


Eboue

Recommended Posts

Sjekk ut den følgende linken:

 

FOTBALLPRAT.net

 

Her har dere et, som dere ser, ganske nytt forum. Nå er det bare et forum, men om ikke alt for lenge vil det komme en fremside, der det vil bli oppdatert med nyheter fra forballverdenen. På dette forumet er alt helt nøytralt, og man kan diskutere de fleste ting som skjer i fotballverdenen med fans fra hvilke som helst lag i verden.

 

Vi reklamerer ikke med at vi er "norges beste fotballforum". Vi er mer ydmyke enn som så, men vi har selvsagt våre egne ambisjoner. Vi sikter mot toppen, og håper vi etter hvert kan etablere oss til å være blandt eliten av norges nøytrale fotballforum. Vi tenker vi kan bli en portal der folk bruker litt tid på forumet, og kan lese oppdaterte nyheter etter hvert. Dette vil som sagt bli når vi får en fremside.

 

Men for å klare dette, trenger vi brukere. Folk som besøker siden jevnlig, og skriver utfyllende og fine poster. Vi trenger folk som har egne meninger, og våger å legge dem ut, og som kan forsvare sitt eget favorittlag når det gjelder så mest. Vil DU bli medlem, og hjelpe til med nettopp dette? Registrer det nå, på www.fotballprat.net og vær med på å bygge opp denne siden.

 

Vi har en ivrig og god administrator, og som gjør alt han kan for å gjøre siden bra! Vi har nettopp fått en ny oppussing av siden, fra et mer gammelt forum som. Nå er det mer oppdatert, og funksjonene ser langt bedre ut. I tillegg har vi flinke moderatorer som holder brukerne i nakken, men prøver ikke å vise alt for mye igjen, bortsett fra postene som blir skrevet.

 

Vi skriver kamptråder og holder konkurranser og quizer i blandt, samtidig som skriver kampreferat og andre nyheter etter hvert som det kommer ting å skrive om. Vi har ikke skribenter, så om dere blir medlemmer, kan dere også skrive nyheter, og være med på å gjøre siden bedre ved å skrive nyheter og kamptråder bl.a om Arsenals kamper osv.

 

 

Vi håper å få se mange av dere på forumet fremover. Jeg er klar til å svare på eventuelle spørsmål dere skulle ha i denne tråden. ;)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...