Jump to content

Hvor pleier du å bo i London?


Skjetne

Recommended Posts

Hvor pleier du å bo i London?

 

Noen hotell som kan anbefales?

 

 

 

Har berre vert over 2 ganger, men har da budd på:

 

Novotel, ved Kings Cross. Veldig Fint hotell som ligger godt til, kort reisetid med The Tube til sentrale plassar og Arsenal Underground Station.

 

Thistle Kensington Park Hotel, som lå midt i mellom High Street Kensington og Gloucester Road. Tok ganske lang tid syns eg da å reise opp til Arsenal Underground Station, men hotellet låg i gangavstand til Harroods og diverse andre plassar. Var dessverre ikkje like fint som Novotel sitt ved Kings Cross, men det gjekk fint for det!

Link to comment
Share on other sites

Har ikke noe fast sted å bo der når jeg drar for å se Arsenal. Vært der to ganger, den ene gangen bodde jeg på Jurys Inn Islington Hotel, et veldig fint hotell forresten, den andre gangen bodde jeg på Thistle Kensington Park Hotel. Et nokså fint hotell det også, men kanskje ikke det nyeste. Likevel hjemmekoselig.

 

Hjemmesiden til TKPH: http://www.thistlehotels.com/thistle/hotel...kensington-park

Hjemmesiden til JIIH: http://londonhotels.jurysdoyle.com/jurysinn_london

Link to comment
Share on other sites

Har vore ein gong, og då var litt av poenget å i tillegg få med seg litt av London, så eg budde på Hotel Elizabeth som låg rett atmed Victoria Station. Låg ganske sentralt i London, og var heilt greit. I tillegg omtrent null problem å kome seg til Emirates. Kan anbefalast dersom ein også vil sjå London.

Link to comment
Share on other sites

Ta gjerne med pris folkens,kunne hvert artig,altså pris på hotelloppholdet,og hvor lenge dere evt. ble.. ;)

 

 

Siste gang eg reiste var eg der 5netter(Thistle Kensington Park Hotel) + 1 ticket til kampen, trur det kosta ca 7Tusenlappar!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...