Jump to content

Fy f... så mye syke folk det finnes


Cesc-15

Recommended Posts

Dette er virkelig tragisk lesning, begynner jo å bli vant til å lese om disse massakrene på skoler i statene, bruker jo å være noen i året :)

 

Men etter det jeg kan lese er det ingen som har vært så brutale som denne, variere litt fra nettsted til nettsted, men ca 30+ drept og samme antall skadet..

 

Desverre er ikke dette siste gangen det skjer i USA, får inderlig håpe at vi slipper dette i Norge...

Link to comment
Share on other sites

Skal nok en del til for at slikt skal skje i Norge, ja. Har det i hele tatt vært lignende episoder i Norge? Som Torstein nevner så er det jo faktisk sant at det er lett å skaffe våpen, men ble det ikke nye bestemmelser etter Columbine-ulykken for noen år tilbake? Kan tenke meg det blir en opptrapping IGJEN.

Link to comment
Share on other sites

Helt forferdelig dette her, skjønner ikke at myndighetene ikke ser at deres politikk med at alle kan få en pistol sånn at de kan "forsvare seg" er helt på jordet, dette fører jo helt klart til at USA nesten er eneste nasjon en hører om slikt som dette. Jeg er utrolig glad ikke halve den norske befolkningen har våpen, skjønt heimeværn-ordningen kan vel diskuteres om trengs.

 

Uansett, utrolig trist dette her :lol:

Link to comment
Share on other sites

Utrolig trist at sånt skjer....

 

Det værste, men som er ganske standard er at de skylder på dataspill. Cho Seung-Hui spilte visst cs, og selfølgelig skylder de på det. Det som skjedde i Columbine var også en skikkelig tragedie, der skyldte de på spiller Doom, av den grunnene at de som stod bak det spilte dette spillet. Dette er bare tåpelig, dataspill har ingenting med sånne ting å gjøre. Det er personen som er syk da!

 

Rest in peace :(

Link to comment
Share on other sites

Utrolig tragisk!

Tenk på de som er pårørende og har fått en sønn/datter drept her da! Må være en syk påkjenning! Også for foreldrene til fyren. Hørte de var lagt inn på sykehus kort tid etter hendelsen pga de ble helt knust [finner ikke et sterkere ord i farta] av det sønnen deres gjorde.

 

Det som er noe av det verste med slike hendelser som denne, det er at det er umulig å forsvare seg mot. Når folk er innstilt på å ta sitt eget liv, så er det vel lite som stopper dem fra å ta med seg andre folk han hater også? Skremmende!

Link to comment
Share on other sites

Var det ikke sånn at han leita etter x-en sin a??? :( Leste om det på skolen... Syke jævel ass... skal vel være mulig å ta livet sitt uten å dra med seg så mange fordi han er mongo

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...