Jump to content

Luis Jimenez


Andain

Recommended Posts

SKY Sports melder idag at Arsene Wenger vurdere å legge inn et bud på den Chilenske playmakeren Luis Jimenez som til daglig spiller for Italienske Ternana.

 

jimenez_viola.jpg

 

22 åringen tilbragte de siste 6 månedene i Italiensk fotball på utlån i Fiorentina. Klubben til Jimenez, Ternana rykket iår ned til Serie C i den Italienske ligaen og skal iflg SKY Sports kjempe hardt for å kunne beholde den Chilenske landslagspilleren i klubben etter nedrykket.

 

Ingen av klubbene har kommet med noen offisielle uttalelser rundt en evt. overgang, men iflg SKY Sports skal Jimenez har fått Arsenals talentspeideres oppmerksomt.

 

Kilde : SKY Sports

Link to comment
Share on other sites

Jeg vil si at han er relativt rutinert kjøp. I forhold til kjøp før som Walcott 16 og Fabregas 16 og en hel haug med 17 18 og 19 åringer. så er 22 ganske " gammel"

 

Vill gjerne hatt han ja.. hadde bygd opp litt mer bredde på midtbanen..

 

Avbelastning av Gilberto f.eks. vet ikke jeg om det blir Gilberto som avbelsater Jimenez eller omvendt

Link to comment
Share on other sites

Har hørt gode ord om denne "rutinerte" gutten. Siden han spiller for ternan, som spiller i serie C, kan han komme rimelig billig. Og vi trenger mere bredde sentralt på midtbanen. med tanke på fabregas og gilberto som nesten måtte spille alle kampene i fjor.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...