Jump to content

Bergkamp1

Arsenal Norway
  • Posts

    94
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Bergkamp1

  1. Når det gjelder Özil, hans store egenskap er å åpne forsvar med forløsende pasninger fordi han har et godt overblikk og teknikken til å følge det opp. Problemet er at det er ingen løp å finne. Så problemet er ikke Özil, men det som (ikke) skjer rundt han. Bergkamp hadde Wright, Anelka og Henry samt Overmars, Pires, Ljungberg, Wiltord etc som alle gikk på løp. Av en eller annen grunn har Arsenal gått fra å være gjennombruddshissige (dengang var det vi som ledet 4-0 etter 20 minutter) til å bli et trangtspillende posessionorientert lag.

     

    Thierry Henry sa en gang at den beste makkeren han noensinne har hatt var Bergkamp. Det var bare å gå på løp så kom ballen. Vel, den muligheten har vi med Özil også. Vi bruker den bare ikke. Ramsey gjorde det i høst, men nå spiller vi med 10'ere i alle posisjoner (som går Özil i næringen - Rosicky, Wilshere, Cazorla - alle trør i det samme rommet som Özil skal operere i) i det offensive leddet (+ Giroud som ikke har egenskapene til dette i det hele tatt). Vi har sågar dyttet han ut på kantene.

     

    Özil er ikke, kan ikke, og vil aldri bli maskineret i laget som drar ting i gang. Han er derimot krydderet, katalysatoren, som som kan skape kunst av andres arbeid og iniativ.

     

    Bottom line, jeg stiller mye større spørsmålstegn ved måten vi utnytter Özil på enn hva jeg gjør med Özil selv. Vi har vel snart ribbet han for all selvtillit han hadde også.

     

     

    Dette er det beste innlegget jeg har lest her på lenge! Vi trenger absolutt spillere som Ramsey og Walcott tilbake på laget, evt. få inn noen andre spillere med gjennombruddshissighet. Alle spillerne foran back-rekka på banen kan ikke fungere som spiller nr 10.

  2. På den første offisielle dagen av dette overgangsvindu ser det ut til at Tottenham signerer Paulhino mens vi fortsetter å handle unge, franske spillere fra "lavere" divisjoner... Mon tro om vi venter på noe godt, eller venter forgjeves? Jeg vil ha inn navn som Higuain, Rooney, Fellaini og en topp keeper.. Etterhvert som dagene går blir håpet mindre :/

  3. Vi kan iallfall være sikre på at både United, City, Chelsea og kanskje til og med Tottenham kommer til å signere én eller flere stjernespillere, da blir det vanskelig for Wenger & co å klatre på tabellen hvis vi forsetter å kun handle talenter og våre største stjerner forlater klubben som tilsynelatende ikke har ambisjoner utover CL kvalifisering..

  4. Jack Wilshere sier forøvrig til Arsenal.com: "I feel proud to wear it now after some real Club legends have worn it, such as Dennis Bergkamp!"

     

    Hehe.. godt å se enn viss annen nederlender bli forbigått!

  5. Hadde jo vært sensasjonelt om en journalist skaper et rykte, det har aldri skjedd før...

    Hvis en journalist hadde hatt info om dette for 5 dager siden så hadde det vært smurt utover alle førstesider som finnes. Veldig greit å komme med slike ord i ettertid

     

    Jeg lever foreløpig i troen om at BBC er en langt mer seriøse enn f.eks. The Sun etc.

  6. Poenget mitt var at de ble kjøpt inn som erstattere, om de faktisk viser seg å være det er en annen sak selvfølgelig.. La oss nå fokusere på å beholde Walcott i det minste, hvis det stemmer at AW har sagt at Song kan forlate klubben også.. Isåfall håper jeg M'Vila eller Sahin erstatter Song!

  7. BBC har vel ingen interesse av å finne på et slikt rykte.. Hvis det stemmer at AW har sagt at RVP ikke lenger var en del av hans planer, så regner jeg med at det er et svar og en reaksjon på utspillet RVP hadde etter EM. AW tilgir nok ikke at en kaptein går offentlig ut med en slik ydmykelse og et ønske om å forlate klubben på den måten.. Erstatterne var også allerede kjøpt inn i form av Podolski og Giroud. Kanskje kan RVP takke seg selv sånn sett, men han smiler nok hele veien til banken uansett..

  8. Ifølge @YoungGunsBlog så gjorde Malaga sin del av papirarbeidet i går kveld, så da bør vi vel få se hvor bra Cazorla tar seg ut i den nye Arsenal-drakta på Arsenal.com iløpet av kort tid forhåpentligvis? :D Håper også de klarer å overbevise van Persie om å signere ny kontrakt iløpet av treningsleiren i Tyskland.

  9. Hvis FIFA selv skriver dette så skulle man jo tro de har mottatt nødvendige papirer? Lurer på hvorfor Arsenal.com drøyer da... Får vi nyheten om en dobbeltsignering i morgen istedet? ;D

×
×
  • Create New...