Jump to content

Bergkamp1

Arsenal Norway
  • Posts

    94
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Gender
    Male

Bergkamp1's Achievements

Prøvespiller

Prøvespiller (2/9)

  1. Dette er det beste innlegget jeg har lest her på lenge! Vi trenger absolutt spillere som Ramsey og Walcott tilbake på laget, evt. få inn noen andre spillere med gjennombruddshissighet. Alle spillerne foran back-rekka på banen kan ikke fungere som spiller nr 10.
  2. http://www.vg.no/sport/fotball/engelsk/artikkel.php?artid=10100127 Her er vel beviset på at Wenger lever i sin egen verden.. Spesielt når han sier "Du kan ikke bruke livet ditt på å kikke på hva andre gjør. Du er i stedet nødt til å gjøre det som er riktig for deg". Han gjør akkurat det som er riktig for han selv, er tro mot egen filosofi.. Bare så synd verden har gått framover og han har gått ut på dato!
  3. Er det noen som har andre alternativer å anbefale når det gjelder kjøp av kampbilletter, enn via Arsenal Norway?
  4. På den første offisielle dagen av dette overgangsvindu ser det ut til at Tottenham signerer Paulhino mens vi fortsetter å handle unge, franske spillere fra "lavere" divisjoner... Mon tro om vi venter på noe godt, eller venter forgjeves? Jeg vil ha inn navn som Higuain, Rooney, Fellaini og en topp keeper.. Etterhvert som dagene går blir håpet mindre :/
  5. Vi kan iallfall være sikre på at både United, City, Chelsea og kanskje til og med Tottenham kommer til å signere én eller flere stjernespillere, da blir det vanskelig for Wenger & co å klatre på tabellen hvis vi forsetter å kun handle talenter og våre største stjerner forlater klubben som tilsynelatende ikke har ambisjoner utover CL kvalifisering..
  6. Jeg vil ha Cesar - Subotic - Capoue - Fabregas og Jovetic eller Higuain. I tillegg et par unge og gode talenter. Ok, Wenger? ;-)
  7. Bergkamp1

    Useriøse rykter

    Jamie Sanderson skriver i dag en artikkel om at Christian Benteke er interessert i å spille for Arsenal neste år Så får vi se om det blir noe av eller ikke.. http://metro.co.uk/2013/05/24/christian-benteke-aston-villa-cant-stop-me-joining-arsenal-this-summer-3807218/
  8. Bergkamp1

    Useriøse rykter

    Det har vært noen rykter om at Arsenal var interessert i David Villa... Nå ser det dessverre ut til at han er på vei til et annet lag i London.. http://fotball.adressa.no/england/article280168.ece
  9. Julio Cesar kan ifølge Nettavisen bli sommerens store kupp: http://www.nettavisen.no/sport/fotball/article3604313.ece Han har fortsatt noen år igjen som toppkeeper og ønsker å bli værende i England. Hvorfor ikke da bli værende i London og få Arsenal som ny arbeisgiver? Ja, takk!
  10. Bergkamp1

    Useriøse rykter

    Ja, da blir nok alt så meget bedre for vårt kjære Arsenal..
  11. Jack Wilshere sier forøvrig til Arsenal.com: "I feel proud to wear it now after some real Club legends have worn it, such as Dennis Bergkamp!" Hehe.. godt å se enn viss annen nederlender bli forbigått!
  12. Jeg lever foreløpig i troen om at BBC er en langt mer seriøse enn f.eks. The Sun etc.
  13. Poenget mitt var at de ble kjøpt inn som erstattere, om de faktisk viser seg å være det er en annen sak selvfølgelig.. La oss nå fokusere på å beholde Walcott i det minste, hvis det stemmer at AW har sagt at Song kan forlate klubben også.. Isåfall håper jeg M'Vila eller Sahin erstatter Song!
  14. BBC har vel ingen interesse av å finne på et slikt rykte.. Hvis det stemmer at AW har sagt at RVP ikke lenger var en del av hans planer, så regner jeg med at det er et svar og en reaksjon på utspillet RVP hadde etter EM. AW tilgir nok ikke at en kaptein går offentlig ut med en slik ydmykelse og et ønske om å forlate klubben på den måten.. Erstatterne var også allerede kjøpt inn i form av Podolski og Giroud. Kanskje kan RVP takke seg selv sånn sett, men han smiler nok hele veien til banken uansett..
  15. Ifølge @YoungGunsBlog så gjorde Malaga sin del av papirarbeidet i går kveld, så da bør vi vel få se hvor bra Cazorla tar seg ut i den nye Arsenal-drakta på Arsenal.com iløpet av kort tid forhåpentligvis? Håper også de klarer å overbevise van Persie om å signere ny kontrakt iløpet av treningsleiren i Tyskland.
×
×
  • Create New...