Jump to content

cinsalabim

Arsenal Norway
  • Posts

    339
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by cinsalabim

  1. Det eneste som kan utsettes på Özil er at han ikke scorer nok mål utifra hvor godt plassert han ofte er og at han som oftest pleier å sentre fremfor å skyte. Dog selvfølgelig ikke like ille som Hleb. :P

     

    En annen ting er vel det at han også ikke alltid i Real Madrid orket å opprettholde presset i hele kamper og han ofte ble byttet ut etter rundt 70 minutter. Var vel sammen med Podolski den spilleren som ble byttet ut flest antall ganger såvidt jeg husker riktig.

     

    Uansett: Det positive utveier helt klart det negative. Han er pur klasse.

     

    http://www.marca.com/2013/02/15/en/football/real_madrid/1360961210.html

     

    Dette er selvfølgelig en enkeltkamp, men virker som han ofte ligger mellom 10500 og 11500 meter de kampene han spiller 90 minutter. Det burde da være mer enn godkjent. Dette forteller selvfølgelig ikke hele historien heller

  2. Rene Adler har aldri vert andrekeeper i Leverkusen etter at han suste inn på både klubblag og landslag. Han var ute i 8 måneder (slik sett passer han i Arsenal) grunnet en operasjon. Leverkusen løste det ved å låne inn en eller annen keeper. De forsøkte så å forlenge med Adler, men de kom ikke til enighet og han gikk gratis til HSV. Deretter har han ikke sett seg tilbake og tvunget seg inn i landslagsdiskusjonen igjen. Manuel Neuer har ikke spillt seg ut av landslaget, men han skal passe seg for Adler var en bedre keeper enn han tidligere og han er på god vei til å bli det igjen.

    Adler var vel 2. keeper bak Leno i det siste året av kontrakten sin?

  3.  

    Aye. Adler er en meget god keeper. Var ganske keen på tanken over at han muligens kunne komme til oss gratis i fjor.

     

    Men, jeg tipper grunnen til at han endte opp i Hamburger SV var at han ønsket å bli værende i Tyskland. Kan jo umulig være at "alle" glemte han bort. Han er jo en rimelig stor profil innenfor keepermiljøet..

    Nja. Var vel på en måte et større talent før skadene kom, om jeg husker riktig. Mistet da plassen på det landslaget til Neuer, og Manuel har aldri sett seg tilbake. Adler er på vei opp igjen, men var 2. keeper i Leverkusen. Tyskerne er vel kjent for å foretrekke hjemlandet, så det er selvfølgelig en mulighet.

  4. Outsider: Det er en tysk keeper som er helt på Manuel Neuer nivå, om ikke over. Rene Adler, Hamburger SV.

    Til alt overmål gikk han på free transfer fra Bayer Leverkusen (kontrakt slutt) i sommer uten at noen i Arsenal syntes at det var en mulighet.

    Stemmer. Ikke bare at Arsenal sov, men det var det veldig mange klubber som gjorde. Bedre enn Neuer er jeg uenig i, men en fantastisk keeper.

  5. Det er derfor man som keeper skal ha kroppen bak ballen. Da slipper man å se ut som en idiot. Forferdelig keeperspill, ingen formildende omstendigheter.

     

    BE

    Det er det liten tvil om. Men hadde han rukket det? Er ikke imponerende keeperspill uansett, bare så det er sagt.

  6. Mener å ha lest at du trenger 4 som er oppfostret i egen klubb i minst tre år før fylte 21 og 8(inkludert de 4) som er produsert i engelsk fotball

     

    Skal ikke være kjempepåståelig her, men mener at om du signerer en spiller i januarvinduet eller sommervinduet har ikke det så mye å si? Mener det kun går på årstallet du er født? Altså signere X (født 01.01.95) 02.01.13, eller Y (født 31.12.95) 02.01.13?

  7. Allikevel er de såvidt over nedrykksstreken. Kanskje ikke de franske talentene er så gode lenger? Slik som Wenger også har uttalt. Vi har nok flyttet en del av fokuset vekk fra Frankrike og over til Tyskland og Spania.

    Det er jeg forsåvidt enig i, men om vi ser på prisene disse spillerne går for, så er det ikke tvil om at vi burde kjempet om et par av dem (spesielt Mbiwa og Sissoko). Jeg er hvertfall veldig trygg på at de ville levert, kanskje ikke umiddelbart, men etterhvert. Spanske og tyske talenter blir ofte mye dyrere også.

  8. At M'Vila er så mye raskere enn Arteta er jeg uenig i. Årslønna til M'Vila vil i Russland være rundt det Walcott har for oss nå, hvertfall i følge rapportene. Flere klubber er interesserte, men ikke veldig mange som ønsker å gi like mye for spilleren som de to russiske klubbene. Rennes vil da selvfølgelig selge til dem, men M'Vila er ikke like interessert i å reise opp dit.

     

    Dette det meldes om hvertfall, men hva vet vel jeg.

  9. M'Vila virker å være på vei til Russland.

    David Ornstein ‏@bbcsport_david

    M'Vila latest - Zenit & R Kazan have bid €14m with €4.5m-a-yr salary. He wants PL but no offers as high & Rennes keen to accept

  10. Newcastle henter Nancys venstreback Massadio Haïdara for 2,5 millioner euro

     

    @franskfotball

    Har ikke sett sinnsykt mye til han, men det jeg har sett har vært lovende. Newcastle ser virkelig ut til å gjøre noen kupp dette overgangsvinduet. All ære til dem og Graham Carr

×
×
  • Create New...