Jump to content

olem11

Arsenal Norway
  • Posts

    255
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by olem11

  1. En sommer hvor vi muligens henter inn solide forsterkninger - kommer ikke til å få sove stort denne sommeren gett. Ryktene om Fellaini kom vel etter uttalelsene om Gazidis, så enten stemmer det eller så er det 1+1-journalistikk. En god spiller, men føler vi trenger forsterkninger andre steder.

  2. For en spiller. For en leder. Denne mannen vet hva som gjelder når man spiller med logoen på brystet: ingen kødder med oss! Er så deilig å se Wilshere gå bort til Owen og sette han på plass. Skal være på enhver drakt jeg kjøper fremover!

  3. Når det gjelder M'Vila så ønsker han seg til PL, men Rennes vil selge han. Altså leder de russiske klubbene an, er vel også de eneste som er interessert vil jeg tro. M'Vila kunne sikkert roet seg ned og blitt en hit under Wenger, kunne godt kommet for en god pris og "skremt" motstanderene litt. :P

  4. Om vi henter Cavani skal jeg ta meg en tre dagers fest. Ryktes om Sneijder også, kunne vært en spennende spiller, dog ikke for enhver pris. Kommer det inn en tanks på DM-posisjonen også så kan ikke folk ha mye å klage på. Griser flyr vel før dette skjer...

  5. Ryktes om at alle supporter-organisasjonene skal gå sammen og få redusert prisene og få et tak på det. Akkurat nå kan jo nærmest klubbene sette hvilken som helst pris. Synes mye av sjarmen forsvinner når jeg må punge ut nesten 1000 kroner for billetten til City kampen.

  6. Blitt en del av de plasseringene de siste årene.

    Vil si det er en bragd med tanke på de midlene minst to av klubbene foran har tilgjengelig. At Wenger år etter år blir spådd nord og ned av alle og enhver, men leverer topp 4 er noe jeg mener er imponerende. Om bare laget hadde hatt en slik jevnhet og mentalitet når det kom til å vinne noe...

  7. Tror vi ser en reaksjon på masse press fra supporterne pluss at vi avgir i poeng i en kamp vi SKAL/BØR vinne. Er det noe Wenger hater så er det å tape, derfor tror jeg dette er hans siste sesong såfremt han ikke vinner noe denne sesongen. Tror han selv sier at nok er nok.

  8.  

     

    Det var til Ole11, kunne virke som om han ville ha han på permanent basis

     

    "Vil alltid ta imot Henry med åpne armer, men hvis han kommer inn på lån synes jeg det indikerer på at styret/Wenger mangler handlekraft."

    Mente selvfølgelig at han er velkommen på lån, men ikke hvis det hindrer at vi henter en annen spiss permanent. Ser gjerne begge delene, men hvis kun en Henry kommer på lån mener jeg styret/Wenger viser total mangel på ambisjoner og handlekraft. Var kanskje litt dårlig ordlagt over, men du tar poenget nå? :)

  9. Kommer med et spenstig tips. Shane Long er en spiller jeg har hatt sansen for. Synes han virker som en meget allsidig spiss, spiller jo for WBA så usikker på hvilken forsterkning han ville vært. Tviler på at vi henter Cavani, Falcao eller slike navn og da synes jeg Long kunne vært en spennende signering.

  10. For: Henry-retur + en permanent overgang for en annen angrepsspiller

    Mot: Henry-retur + nada

    Han må ikke komme i veien for en signering som sårt trengs. Vil alltid ta imot Henry med åpne armer, men hvis han kommer inn på lån synes jeg det indikerer på at styret/Wenger mangler handlekraft.

  11. Siden Zaha ikke har en egen tråd og dette ikke er et rykte, men han allerede har vært linket tidligere her så føler jeg at jeg kan legge inn denne her:

     

    Denne 20-åringen forbløffer England-stjernene - Selv tror han bare Ronaldo og Messi er bedre.

     

    Selvtillit har han hvertfall, men tror nok han ikke er i Ronaldo, Zlatan eller Bendtner ligaen når det kommer til arroganse for å si det slik, men £20M for Zaha? Jeg er fortsatt ikke solgt..

    Sier meg enig. Usikker på om han er så god. Til £20m ville jeg nesten se en utilpass Torres komme. DET hadde vært noe.

  12. Det har kommet til et stadium at han ikke kan si noe som helst uten at noen tar det ille opp. Akkurat dette utsagnet ser jeg ikke noe galt med. Det ville vært verre om han hadde gitt opp allerede i full offentlighet.

    Her er jeg helt enig. Wenger har som prinsipp å ikke ta ting offentlig, men privat bak lukkede dører. Det beste ville vel vært å fått in Dein som presset gjennom overganger som Bergkamp, Vieira osv. En slik person trengs.

×
×
  • Create New...