Jump to content

grillkongen

Arsenal Norway
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by grillkongen

  1. Sczczny er muligens vår beste keeper og kanskje en av verdens største keepertalenter men i ovennevnte situasjon er all skyld hans.

     

    BE

     

    Sczczny er et stort talent som kommer til å bli veldig god, men han trenger tid. Et topplag som Arsenal trenger en klassekeeper som alle andre topplag i PL har. Derfor må vi ha ny keeper, med Sczczny som andre valg. Se på Man u, de har en keeper som holder dem inne i de fleste kamper, en matchvinner. Det har ikke vi, men Sczczny kan bli det.

  2. Rett og slett jævli å se Luiz storspille kamp etter kamp for Chelsea. Ancelotti så at de slet bakover med skader og litt tynn stall. Gjorde en kjempesignering som nå gjør at de er med i kampen om gullet igjen.

     

    Hadde bare Wenger gjort et lignende grep. Vi sliter med Squillaci som ikke har spilt en god kamp siden august/september. Trist.

     

    Jeg har ikke sett en god kamp av Squillaci. Eneste gode han har gjort er å score 1 mål. Han er en av de eldste i troppen, men står ikke frem som en leder....Tåpelig kjøp

  3. Vi trenger ikke ny keeper, selv om tredjekeeperen vår ikke burde fått penger for å spille for oss..

    de to førstekeeperne holder høyt nivå, stopper trenger vi(Subotic?) Trenger også en defensiv midtbanespiller(Sissoko? Maitudi?) En bakromsspiss hadde også vært fint samt en ving som kan holde bredden. Siden Hazard har fornya kontrakt har jge ingen forslag på de to siste.

     

    Ikke keeper? har jeg sett et annet arsenal lag enn deg?

     

    Vi har ikke keepere som er match vinnere...det har lag som man u og chelsea.

    Keeper plassen er utrolig viktig og der har vi ikke vært gode nok på de siste årene.

     

    Vårs polske keeper kommer til å bli en utrolig bra keeper, men han er for ung enda. Keeper plassen bør være første pri rett etter ny midtstopper.

  4. Å komme her å reagere på at han sier at Almunia var et sikrere valg og presterte mot Barcelona er tullete, han sa det i går og jeg tror at det nå er 50-50 mellom Lehamnn og Almunia, begge to kunne funnet på det Almunia gjorde idag.

     

    Sikrere valg, det er mer usikkert å ha almunia bak der enn alle andre PL keepere.

    Det lyser ikke trygget bak der akkurat og det må vi bare innse.

  5. Almunia har stått mer enn godt nok denne sesongen, til at han skal fortsette som bakerste mann. Vi trenger ikke mer usikkerhet i laget, når vi allerede har mye skader. Vi trenger trygghet.

    Jens har ikke vært i klubben siden 2008, og er en liten stund siden han var "aktiv". Det vil være et usikret kort å kaste han inn som bakerste mann, uansett hvor god han var i perioder for noen år siden.

     

    Min stemme går til Almunia, så lenge han fortsetter å levere varene.

     

    Er du helt blåst? Hvordan kan du si noe sånt om Almunia? Han har hatt en bra omgang, mot Barcelona.

     

    Han er ikke god nok, og vi trenger å bruke penger på en viktig plass som keeper plassen.

×
×
  • Create New...