Jump to content

Mikl02

Arsenal Norway
  • Posts

    1,215
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Posts posted by Mikl02

  1. Litt trist, men dessverre holder ikke godeste Eikrem pl-nivå. Gjorde ( nok) en feil, som førte til at motstanderen ( denne gang Hull) putta. Ikke første gang her..

     

    Trodde jeg aldri ville si det, men Solskjær virker litt naiv her. Han kunne godt hente en helt OK spiller ( istedenfor Eikrem. Kunne vel hentet han senere), som ville takle PL nivået fint.

     

    Og hvorfor hentet han inn Berget? Han har knapt spilt. Kunne istedenfor hentet en annen spiller, som ville styrket laget.

     

    Se bare på Hull. Hentet inn to gode spillere. Tror heller ikke at Hull er en mer "aktraktiv" klubb en cardiff.

     

    Hull er vel regna som en av de støggste byene i England, så tror ikke det nei.

     

    Syns kjøpet av Eikrem er svært merkelig. Men desto enda merkeligere er kjøpet av Berget. Han har rett og slett ikke tempoet inne. Solskjær og Cardiff virker å være i en svært tynn tråd hva angår PL spill neste år.

  2.  

    Han opptrår som Bendtner

     

    eller kanskje ikke; Bendtner er mye rart, men en løgner er han ikke! (Wenger: "We were on the market before the game and we are on the market after the game". For noe tull!)

     

    Bendtner er også løgner. Sa jo for flere år siden at han kom til å bli bedre enn Zlatan om et par år. Kanskje han bare er deluded.

  3. Mistet motet når det knapt finnes verdensstjerner i førstelaget tro? :)

    Forsvarspillerne burde ha noe å se på i Kos for tiden, ellers skralt

     

    Ja, akkurat dette tror jeg er grunnen!!!! På grunn av at vi ikke har noen stjerner på laget så spiller de yngre gutta ræva :) Kos er jo den eneste stjerna. Bra.

×
×
  • Create New...