Jump to content

Gooner For Life

Arsenal Norway
  • Posts

    1,092
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Posts posted by Gooner For Life

  1. Noen her som vet om reisefirma som tilbyr seter på Emirates med den virkelige fansen? Jeg snakker om lower tier bak mål ved siden av bortefansen. Har vert over 2 ganger og bare fått seter på langside på upper tier der det sitter vanlige fans som bare vil se og klappe.

    Vet at det er mange utenlandske byrå som tilbyr dette, men om det er troverdig er noe helt annet.

    Jeg har til nå reist via alwaysfootball, og fotballtur.no. Kjempeselskap og bestille hos, men får jo ikke velge seter.

     

    - GFL :)

  2. Da vil jeg helt klart hatt Song, han er eldre, rutinert og er en fantastisk spiller som egentlig er undervurdert. Ikke akkurat i den forstand, men han viser i spillet sitt at han er en av de beste defansive midtbanespillerene i PL. Og han blir bare bedre.

  3. Hvorfor skal man ikke lage et banner som går på Wenger?

    Han er da vitterlig en faktor på hva som har skjedd med Arsenal de siste 4-5 sesongene....

     

    Vi har mange middelmådigheter i stallen, som vi ikke får solgt pga høye lønninger. Mange feilkjøp, selv om det ikke alltid har vært dyre kjøp.

     

    Vi har mange spillere som har forsvunnet, pga den ambisjonen klubben OG Wenger viser. Vår kjære franskmann nevner jo hver sommer/høst; at laget er godt nok til å vinne. Fakta viser; at vi faller sammen hvert eneste år og ikke er veldig i nærheten over det hele.

     

    Vi har en manager, som har nektet å jobbe på våre svakheter. Ikke bare å handle inn kvalitet, men også jobben som gjøres på organisering, kynisme, og spillestil.

     

    Vi har en manager, som ikke tør å si ifra. Har han ikke midler tilgjengelig (selv om budsjettet år etter år viser overskudd), så burde han bruke sterkere virkemidler. Hvorfor ta på seg all skyld selv, om du er uskyldig... jeg fatter det ikke. Lojal, dum, eller rett og slett uskyldig?

     

    Vi har en manager, som ikke har den effekten på laget og supporterene som tidligere. Alt har sin tid, uansett hvor store prestasjoner du har hatt i historien.

     

    Vi har en manager, som bruker unnskyldninger og oppgulp i forsvar.

     

    Vi har en manager, som tillater mye av spillerene. Lite vilje, dårlige prestasjoner, og lite konsekvenser.

     

     

    Så; kan man selvfølgelig mene at Kroenke også er et problem for videre utvikling av klubb på det sportslige plan. Men; det frikjenner ikke Wenger og hans rolle på mange områder. Jeg mener at man skal få lov til å utrykke seg på stadion, så lenge det er en viss form for folkeskikk på det som står skrevet. Man betaler dyre dommer for å følge laget, og klubben er en viktig del av livet. Hvorfor skal man ikke gi sin mening, når man er de som holder klubben levende? Uten oss supportere, ingen klubb.

     

    Man hører titt og ofte noen gloser og sterke meninger på Emirates (evt på våre borteturer), så hvorfor ikke et banner med saklig innhold?

     

    Listen up!

  4. United fans roper "you racist bastard" til Suarez. Husker da Adebayor var i Arsenal at det var United fansen som kom på, og sang de rasistiske sangene mot Adebayor.

    Dobbeltmoralsk til tusen, da facebook blir spammet med United fans som skriver you racist bastard på status eller på veggene til Liverpool fans.

  5. Åjoda, det er det. Men jeg foreslår at vi henter Cavani eller Benzema til sommeren om van Persie blir. Samt at 4-4-2 benyttes. Skal det vinnes noe så må det inn spillere fra øverste hylle, og ikke to, men fire. Håpløst å prøve å få til noe med dette laget slik som det er nå.

    Men hvorfor gidder jeg å drømme? Blir nok skuffet, atter en gang.

  6. Lavezzi og Cavani har jeg hinta til i denne tråden, møtte motstand sist. Noen som fremdeles er imot at Cavani og Lavezzi er meget gode spillere?

     

    Bra prestasjon av Napoli, men det er dog ikke umulig for Chelsea. 2 mål på hjemmebane er ikke umulig for Chelsea. Men taktikken må gjøres noe med. Men jeg håper selfølgelig at Napoli ror det inn!

  7. Ah, Arsenal - Tottenham fra 96/97 sesongen, Wenger med brunt hår og galstygge briller, stemninge er det ikke ord på og Adams, Keown harve teddy the cunt og spurs må gå hjem med et surt 3-1 tap i bakhodet. Alt er som det skal være:)

     

    Målet Adams scorer er verdt å se på youtube, fantastisk!

  8. Ser Wenger sier når det gjelder stallens skader at Chamberlain fikk ein liten strekk i lysken på slutten av united kampen, men skal være klar igjen nå. Og når Lundekvam ringer og Chamberlain og han selv sier at han ikke var skadet, hvem skal vi tro på ? Skal Wenger vri seg ut av absolutt alt?!

  9. Lagenes bortekamper igjen denne sesongen:

     

    SPURS: Man City, Liverpool, Arsenal, Everton, Chelsea, Sunderland, Bolton, QPR, Aston Villa (9)

     

    ARSENAL: Swansea, Bolton, Sunderland, Liverpool, Everton, QPR, Wolves, Stoke, West Brom (9)

     

    Regner med dette har noe å si på resten av sesongen. Er vi sterke hjemme mot topplagene, skal ikke dette bli noe problem (vel, det er da enda ikke sikkert... men mye er i våres hender).

     

    Du glemmer at vi har United neste helg.

  10. Herlige nyheter! Ble varm inni meg og fikk en god følelse. Håper han kan gi oss mye mer effektivitet der framme.

    Lurer på hvordan Wenger skal bruke han. Kanten er ikke snakk om, han har mistet litt fart og der er han ikke best. 4-4-2, Wenger! Brennkvikt!!!

    Og ja, han skal spille mot Leeds, det bekrefter Arsenal.com

×
×
  • Create New...