Jump to content

cescwalcott

Arsenal Norway
  • Posts

    195
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by cescwalcott

  1. Ganske sikker på at han er nederlansk, men. :P Spiller ingen rolle, videoene han lager er topp klasse ja!

    njaa, er ikke helt sikker. Har snakket noe for noen år siden om at han ikke var nederlandsk, jeg kan spørre han nå :))

  2. Armir er ikke russisk?

    Hehe, russisk er han ikke, de er bare noe jeg liker å kalle han. Han er vel fra usa om jeg ikke tar helt feil? skal helt ærlig innrømme jeg ikke er helt sikker! Snakker som regel bare om filmene has og noen av og til om det er noen store problem eller kamper.

  3. Uten å tenke på dems ufine måte å takle Cesc-historien på.

     

    Hva i hekk skjedde med Barca keeperen i forrige kampen? Hvor mange keepere har folk her inne hørt om som plystrer på backene sine? Og at Pep forsvarer han er jo bare toppen av galskapen. Han nekter å ta Ståle i handa etter kampen fordi han mener han urettmessig beskylder keeperen for å drive med råttent spill?!??

     

    Hva pokker slags karatespark var det Valdes utøvde mot N'Doye? Og hva med Alves sitt sparke mot Wendt? Når de ikke får til å spille sitt fine spill, tyr de så til ufine og skitne metoder?

     

    Hjerte mitt går ut til videoen Cesc la ut på sin Twitter i går:

     

    "Very emotional video. Thank to all for you faith, we lose together, we win together. we´ll do it. http://www.youtube.com/watch?v=SorPhiHgSOI"

     

    Virkelig tragisk for fotballen når noe sånt som igår skjer. Mister en del respekt og tro på hva Barca står for.

     

    Angående videoen så er den bare helt fantastisk. Anbefaler alle å følge med på å se resten av videoene til Armir :) Har seg faktisk sånn at jeg ''kjenner'' Armir litt, tro det eller ei. Fantastisk historie egentlig. Han er en fantastisk Arsenal supporter med en av de sterkeste lidenskapene for Arsenal jeg har sett. Støtt en ekte gooner og filmene hans! :)

  4. Det kan jo selvfølgelig slå ut andre veien også. Diaby fikk jo også et fryktelig brudd etter en skrekktakling mot Sunderland for noen sesonger siden. Jeg kan ikke se at han trekker seg i dueller akkurat, mener heller han er blitt tøffere i dueller også langs bakken enn det han var før bruddet. Det er viktig for en spiller som Ramsey at han ikke begynner å trekke seg når han kommer seg på banen igjen. Håper både Eduardo og Diaby kan hjelpe Ramsey med det psykiske gjennom de tøffe månedene han får.

     

    God bedring Aaron Ramsey!

    Akkurat at Diaby er en av de tøffeste duell spillerne vi har nå er bare positivt for hans del, og våres. Når du går i en duell så er det i 95% av tilfellene den som går hardest og mest helhjertet i duellen som går ut ''fin''. Den som enten trekker seg eller går halvhjertet i er dømt til å bli skadet eller i beste fall få seg en smell.

  5. Ja vi får bare gratulere Henry med CL bøtta:) det var fortjent. En annen som fortjener gratulasjoner fra oss er vel den godeste Sylvinho! Artig at det var to tidligere Arsenal spillere med og denget United.

    Noen som fikk med seg om Helb fikk nok kamper i CL til å få sin egen lille gullmynt til å henge rundt halsen? Eller det er kanskje sånn at alle de 25 som er meldt opp i CL troppen får hver sin pokal?

    får de pokaler ??

     

    Jeg trodde det var sånn at manageren fikk 30 medaljer å dele ut til de han ville. ? eller er jeg helt på bertur nå ?

  6. Arsenal 0- 6 everton B

     

    FM : Yakubu

    Det var da forferdelig til pessimisme. :( :huh:

    Jaja alle får tippe det de tror :-| , og du har iallefall ikke kopiert noen andres tips... <_<

    Det tipset teller jo uansett ikke, meget sjokkerende at folk ikke får med seg dette enda jeg har sagt det flere ganger.

    ka eg har gjort gale no da?

×
×
  • Create New...