Jump to content

cescwalcott

Arsenal Norway
  • Posts

    195
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by cescwalcott

  1. Har infiltrert en facebookgruppe for tottenham fans. De forstår ikke at jeg er ironisk i alt jeg sier, skakk hele gjengen..
  2. cescwalcott

    Thierry Henry

    njaa, er ikke helt sikker. Har snakket noe for noen år siden om at han ikke var nederlandsk, jeg kan spørre han nå )
  3. cescwalcott

    Thierry Henry

    Hehe, russisk er han ikke, de er bare noe jeg liker å kalle han. Han er vel fra usa om jeg ikke tar helt feil? skal helt ærlig innrømme jeg ikke er helt sikker! Snakker som regel bare om filmene has og noen av og til om det er noen store problem eller kamper.
  4. cescwalcott

    Thierry Henry

    http://www.youtube.com/watch?v=1CKmmLqfZGQ ESO GOLLJ LOVE all Han levera tungt dinne russiske kammeraten min. Lagar veldig mykje vakkert angåande arsenal
  5. Hoooy!! Fekk denne av scum supporter: Hører rykter om at arsenal kommer til å få redd barnas hederspris for 2010 pga de kun har utleninger på laget. Hva skal jeg skrive tilbake!??!?!?!
  6. Virkelig tragisk for fotballen når noe sånt som igår skjer. Mister en del respekt og tro på hva Barca står for. Angående videoen så er den bare helt fantastisk. Anbefaler alle å følge med på å se resten av videoene til Armir Har seg faktisk sånn at jeg ''kjenner'' Armir litt, tro det eller ei. Fantastisk historie egentlig. Han er en fantastisk Arsenal supporter med en av de sterkeste lidenskapene for Arsenal jeg har sett. Støtt en ekte gooner og filmene hans!
  7. cescwalcott

    Aaron Ramsey

    Akkurat at Diaby er en av de tøffeste duell spillerne vi har nå er bare positivt for hans del, og våres. Når du går i en duell så er det i 95% av tilfellene den som går hardest og mest helhjertet i duellen som går ut ''fin''. Den som enten trekker seg eller går halvhjertet i er dømt til å bli skadet eller i beste fall få seg en smell.
  8. Det var i den tid eg hadde respekt for en viss Harry.
  9. Dette er ikke støv glimrende. De vill si at lpool har 3 poeng ? Vant de idag så hadde de hatt 6 poeng og enda mer konkuranse for tottenham ( selvom tootenham har betre målforskjell ) . Elendi resultat !
  10. http://www.skysports.com/story/0,19528,11661_5484392,00.html
  11. cescwalcott

    Thierry Henry

    Noen som fikk med seg om Helb fikk nok kamper i CL til å få sin egen lille gullmynt til å henge rundt halsen? Eller det er kanskje sånn at alle de 25 som er meldt opp i CL troppen får hver sin pokal? får de pokaler ?? Jeg trodde det var sånn at manageren fikk 30 medaljer å dele ut til de han ville. ? eller er jeg helt på bertur nå ?
  12. Seriøst,slutt ! Eboue er jo syk på corner !
  13. Håper Kolo og jeg blir nabo en gang i framtiden. Herlig type !
  14. Arsenal - Bolton H 2-1 FM : Davies
  15. Chelsea 3-0 Arsenal H FM: Anelka
  16. Arsenal 2-2 Everton U FM: Yakubu
  17. Stor forskjell :-P Takker
  18. Det var da forferdelig til pessimisme. Jaja alle får tippe det de tror , og du har iallefall ikke kopiert noen andres tips... Det tipset teller jo uansett ikke, meget sjokkerende at folk ikke får med seg dette enda jeg har sagt det flere ganger. ka eg har gjort gale no da?
  19. Arsenal 0- 6 everton B FM : Yakubu
  20. Blackburn Rovers 1-2 Arsenal B FM : Roque Santa Cruz
  21. Arsenal 1-1 Newcastle U FM : Martins
×
×
  • Create New...