Jump to content

Amsen

Arsenal Norway
  • Posts

    986
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Amsen

  1. Med det, så støtter vi egentlig en mann som kun er ute etter å tjene penger. Abramovitch ville ikke tjene penger, det var ihvertfall ikke noe krav om det. Usmanov vil nok bare ha seg et ferdig laget leketøy, mens Kroenke helt sikkert bare vill tjene penger på en allerede godt utviklet pengemaskin. Hadde jeg hatt penga så hadde jeg også kjøpt Arsenal og fortsatt i samme stilen, sånn det ser ut for meg så er klubben regna seddelpressa. Så det er nok mye der Kroenkes tanker ligger. Han vil ganske garantert ikke ha noen spesiell følelse for klubben. Men det er det vi ofrer, eller hva vi skal si?

     

    Jeg ville uansett helst ønske å beholde dagens styre, av den enkle grunn; alle bryr seg om Arsenal, også helt innerst inne i hjertet!

    Enig. Håper selvfølgelig at klubben holder seg slik den er i dag. Men om vi skulle blitt kjøpt opp, er jeg ikke i mot Kroenke. Vi får bare håpe han ikke endrer noe, og lar klubben være slik den er pdd.

  2. Som andre er jeg i mot oppkjøp av klubben, men hvis vi først skal ha en utenlandsk eier, velger jeg Kroenke 100 av 100 ganger fremfor oligarken Usmanov. Han kan holde seg laaaaaaaaaaangt unna klubben.

     

    Det er synd å miste "stoltheten" sin som den eneste topp4-klubben med engelske eiere. Vet han ikke har kjøpt opp klubben enda, men alt tyder på at han gjør det.

    Men uansett tror jeg dette blir bra, Kroenke har trossalt støtte fra resten av styret og Wenger. Han er for politikken Arsenal kjører og vil nok ikke endre den.

  3. Nå som det er ryddesalg i Real, og spillere som Sneijder og Robben er til salgs, synes jeg Wenger bør prøve seg på Sneijder. Selv om den offensive biten av spillet vårt ikke er det svakeste, hadde jeg takket nei til en spiller som Sneijder.

     

    Robben er god han også, men filmer mye, og er konstant skadet. Så nei takk til han :angry:

  4. Fantastisk kamp! Hadde gjerne sett førstelaget spille slikt.

    Liverpool startet best, men etter det første målet var det så og si bare Arsenal utpå matta.

     

    Wilshere er og blir fantastisk, og jeg vet det er litt risky, men jeg er ganske sikker på at Wilshere blir verdensklasse. Makan til talent har jeg ikke sett!

     

    Måtta bare le av Cesc som spiste både burger og pizza :) :)

×
×
  • Create New...