Jump to content

Amsen

Arsenal Norway
  • Posts

    986
  • Joined

  • Last visited

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Location
    Oslo

Amsen's Achievements

Rutinert spiller

Rutinert spiller (5/9)

  1. Amsen

    Stan Kroenke

    Enig. Håper selvfølgelig at klubben holder seg slik den er i dag. Men om vi skulle blitt kjøpt opp, er jeg ikke i mot Kroenke. Vi får bare håpe han ikke endrer noe, og lar klubben være slik den er pdd.
  2. Amsen

    Stan Kroenke

    Som andre er jeg i mot oppkjøp av klubben, men hvis vi først skal ha en utenlandsk eier, velger jeg Kroenke 100 av 100 ganger fremfor oligarken Usmanov. Han kan holde seg laaaaaaaaaaangt unna klubben. Det er synd å miste "stoltheten" sin som den eneste topp4-klubben med engelske eiere. Vet han ikke har kjøpt opp klubben enda, men alt tyder på at han gjør det. Men uansett tror jeg dette blir bra, Kroenke har trossalt støtte fra resten av styret og Wenger. Han er for politikken Arsenal kjører og vil nok ikke endre den.
  3. Haha! Men vedder saken blir anket og straffen blir mildere. Men håper straffen står slik den er nå.
  4. Amsen

    Tippekonkurransen

    Arsenal 2-0 Portsmouth H FM: Van Persie
  5. Amsen

    Tippekonkurransen

    Everton 2-2 Arsenal U FM: Cahill
  6. Amsen

    Tippekonkurransen

    Valencia 1-1 Arsenal U FM: Arshavin
  7. Fint å se Liverpool miste spillere Me Like
  8. Nå som det er ryddesalg i Real, og spillere som Sneijder og Robben er til salgs, synes jeg Wenger bør prøve seg på Sneijder. Selv om den offensive biten av spillet vårt ikke er det svakeste, hadde jeg takket nei til en spiller som Sneijder. Robben er god han også, men filmer mye, og er konstant skadet. Så nei takk til han
  9. Hvis det stemmer, har vi en veldig vanskelig start.
  10. Tror desverre Manu kommer styrket ut av dette. Nå får de utrolig mye penger å handle for, men tipper en del av pengene blir brukt for å nedbetale lånet/rentene. Men håper at Glazer tar alle pengene i sin egen lomme
  11. Haha! Moroa tar aldri slutt fra den kanten
  12. Fantastisk kamp! Hadde gjerne sett førstelaget spille slikt. Liverpool startet best, men etter det første målet var det så og si bare Arsenal utpå matta. Wilshere er og blir fantastisk, og jeg vet det er litt risky, men jeg er ganske sikker på at Wilshere blir verdensklasse. Makan til talent har jeg ikke sett! Måtta bare le av Cesc som spiste både burger og pizza :)
  13. Rett og slett en fantastisk drakt! Meget fin, og jeg gleder meg til å se laget bruke den.
×
×
  • Create New...