Jump to content

Amsen

Arsenal Norway
 • Content Count

  986
 • Joined

 • Last visited

About Amsen

 • Rank
  Rutinert spiller

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Location
  Oslo
 1. Amsen

  Stan Kroenke

  Enig. Håper selvfølgelig at klubben holder seg slik den er i dag. Men om vi skulle blitt kjøpt opp, er jeg ikke i mot Kroenke. Vi får bare håpe han ikke endrer noe, og lar klubben være slik den er pdd.
 2. Amsen

  Fran Merida

  Fin nyhet dette her. Merida kan bli en meget god spiller i fremtiden, men begynner det ikke å bli litt for mange lovende sentrale midtbanespillere i stallen? Jeg er for bredde, men å ha alt for mange kan skape skade. Men blir uansett spennende å se laget utvikle seg utover årene som kommer og se hvilke valg Wenger gjør. En ting er sikkert; alle de lovende midtbanespillerne er ikke å finne i Arsenal om et par år. Tviler jeg på.
 3. Amsen

  Stan Kroenke

  Som andre er jeg i mot oppkjøp av klubben, men hvis vi først skal ha en utenlandsk eier, velger jeg Kroenke 100 av 100 ganger fremfor oligarken Usmanov. Han kan holde seg laaaaaaaaaaangt unna klubben. Det er synd å miste "stoltheten" sin som den eneste topp4-klubben med engelske eiere. Vet han ikke har kjøpt opp klubben enda, men alt tyder på at han gjør det. Men uansett tror jeg dette blir bra, Kroenke har trossalt støtte fra resten av styret og Wenger. Han er for politikken Arsenal kjører og vil nok ikke endre den.
 4. Grattis, RvP. Han har spilt glimrende og scoret i alle kampene. Men for å være ærlig ble jeg litt overrasket over at RvP fikk prisen. Trodde enten Drogba eller Cesc skulle vinne den. Men man kan på ingen måte si at RvP ikke fortjente å vinne prisen. 5 mål på 4 kamper taler for seg.
 5. Amsen

  FIFA 10

  Jeg er ikke helt fornøyd med årets Fifa-utgave. Mye nytt og bra, men likte 09-versjonen bedre.
 6. Kanskje litt seint å svare, men hva faen er det Uefa tenker med? Platini ha noe personlig i mot Arsenè. Nå som Eduardo er dømt forventer jeg at Uefa holder samme lista over hele fjøla. Men det gjør de tydeligvis ikke. Som alle vet diva Ashley Young mot Rapid Wien. Gjorde Uefa noe? Nei, vi har ikke hørt en dritt om det. Måtte Uefa brenne! Merker jeg blir forbanna.
 7. Som alltid, fantastisk arbeid! Er litt enig i Chaz at denne utgaven v TGP er en tidenes beste.
 8. Haha! Men vedder saken blir anket og straffen blir mildere. Men håper straffen står slik den er nå.
 9. Arsenal 3-1 Celtic H FM: Bendtner
 10. Amsen

  Emirates Stadium

  Nice. Hvis man velger "pitch camera" på ATVO, ser man at vi har fått kanonen på langsiden
 11. Amsen

  Tippekonkurransen

  Arsenal 2-0 Portsmouth H FM: Van Persie
 12. Amsen

  Skader

  Det ser (desverre) ut som at denne sesongen også blir ødelagt av skader. Meget synd at sjansene våres blir kraftig svekket pga skader. Nå er det i hvertfall allmenfaglig at det gjøres noe feil, og ikke lenger "tilfeldigheter". Enten må hele det medisinske støtteapparatet sparkes, endre på treningsmetodene, ellers kan det hende Wenger kjøper for mange skadeutsatte spillere. Men man kan ikke si at det er tilfeldigheter lenger. (Ja, jeg vet de nyeste skadene er småskader, men likevel er det noe galt som gjøres i Arsenal)
 13. Amsen

  Spillerbørs 08/09

  7 6 8 8 6 7 9 9 7 7 7 6 7 8
 14. Fantastisk kamp! Hadde aldri trodd vi skulle få en slik serieåpning, men nå fikk vi det Veldig mye bra i dag, og Vermaelen ser ut som et meget godt kjøp. Gir 100% i hver duell, og i forhold til høyden er ham meget god hodespiller. Bring on Celtic.
×
×
 • Create New...