Jump to content

Ole Henrik

Arsenal Norway
  • Posts

    651
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Ole Henrik

  1. :P-->

    QUOTE(Stefan B @ May 1 2011, 02:14 PM) 223251[/snapback]

    Subotic er nok hakket bedre enn Djourou, men Phil Jones og Sakho er ikke det. Sakho derimot (og Phil Jones) kan brukes på andre posisjoner som venstreback og DM. Så sånn sett får man en potet. Dog hvis vi skal ha en spiller som kan spille flere posisjoner så er Jan Vertonghen mitt førstevalg. Ren midtstopper så blir det Subotic selv om jeg ser på han som høyst uaktuell.

     

    Forøvrig tror jeg Taye Taiwo ville gjort en forholdsvis lik jobb som Clichy, men han har et langt bedre endeprodukt enn Clichy. Akkurat som Baines. Tror også Jose Enrique ville vært en god erstatter.

     

    Van Persie/Vermaelen er nok de største kapteinsemnene etter Cesc. Szczesny og Wilshere etter det igjen kanskje. Det er vel ikke akkurat så mange gode alternativer.

     

     

    Utifra det jeg har sett av Dortmund kamper i år burde vi være mer keen på Subotic sin stoppermakker Mats Hummels. Han har vært bedre en Subotic denne sesongen og dannet Bundesligas beste forsvar med Subotic. Så heller Hummels selvom det er ingen stor sjanse for at vi får noen av de. I tillegg har Mats Hummels startet å etablere seg som midtstopper på det Tyske landslaget som er et av verdens beste.

  2. ;)-->

    QUOTE(Stefan B @ Mar 10 2011, 09:35 PM) 219850[/snapback]

    Balázs Dzsudzsák ble i sommer og høst linket til oss. Så sånn sett er det ingen umulighet :)

     

    Tror han er fullt på nivå med Hazard, er eldre, men også trolig mye billigere. Snakker sikkert rundt 80-100 mill.

  3. Kunne virkelig tenkt meg Ungareren Balazs Dszudzsak til Arsenal. Han er rask, driblesterk, en kanon god venstrefot og målfarlig. Han er 24 år gammel, så han er ikke alt for gammel, så jeg har virkelig tro på at han kunne tatt rollen på venstrevingen/høyrevingen.

  4. Kara har vært tippeligaens beste spiller så langt, etter min mening. Han er en okse, fantastisk fysikk som vi så sårt trenger i Arsenal. Jeg er sikker på at han kunne tilført laget en god del på gjennvinningsfasen og i luftduellene på midten. Men jeg er usikker på om jeg vil ha en afrikansk backup for Song. Vil helst ha en europeisk eller en søramerikansk backup som kan covre Song mens han er på AM.

     

    Vi har jo Rudolph Austin også en okse med enorm fysikk. Han har et enormt potensiale som passer PL mye bedre en TL. Fra Jamaica så han er tilstede når Song er vekke.

  5. Kan vi ikke bare slå fast i dag reddet faktisk Almunia 3 poeng for oss. Er ingen Almunia elsker vet at han har kostet oss mange 3 poengere i det siste, men i dag var han faktisk god. Han hadde en klasseredning, var god i feltet og plukket det som kom av skudd.

     

    Kan vi ikke bare slå fast i dag reddet faktisk Almunia 3 poeng for oss. Er ingen Almunia elsker vet at han har kostet oss mange 3 poengere i det siste, men i dag var han faktisk god. Han hadde en klasseredning, var god i feltet og plukket det som kom av skudd.

  6. Hva med Andre Pierre Gignac?? Sett lite av han, annet enn skrytevideoer(pluss at han er syk på fm).

    Se spesielt målet som begynner 3.25min., Svimmel forsvarer! :D

     

    Virker som en meget spennende spiss det her. Ser ut som han har det meste til å bli en spiss i verdensklasse :P :)

  7. Rene Adler, det eg har sett av han virker han som en veldig solid og trygg keeper. Er også ganske ung, og kommer fra Tyskland en narsjon som har for vane og forstre opp keepere i verdensklasse. Av ute spillere mener eg vi har et meget stekt mannskap. Men på keeper plass savner eg en matchvinner. Det er ikke Almunia, han er en helt ok keeper. Men ikke den som virkelig kan stenge igjen buret når det gjelder som mest.

     

     

    Adler er allerede en klassekeeper, men tror nok han hadde blitt i det dyreste laget for oss. Tyskland har jo nå to unge klassekeepre i Neuer og Adler. Igor Akinfeev håper jeg på og tror han hadde passet inn hos oss, han tror jeg vi kunne fått for 10-12 mill £ og. Eneste svakheten jeg ser på Akinfeev er vel høyden, men har hørt at han er trygg i feltet og har en fantastisk spenst.

×
×
  • Create New...